Lifestyle

10x de leukste kookboeken als kerstcadeau

De sint is weer uitgezwaaid en de kerstboom staat te pronken in de woonkamer. Het enige wat er nog ontbreekt zijn de cadeautjes onder de boom. Het blijft toch elk jaar weer een uitdaging: welke cadeaus je nu toch weer kopen voor je vriend(in), ouders of zusje. Omdat wij zelf ook de struggles van cadeaustress kennen, proberen we je deze maand een beetje te ondersteunen door onze favoriete cadeau ideeën te delen. Met deze keer: onze favoriete kookboeken voor kerst.

Fit Chef

boeken kerst

Heb je een vriend(in) of familielid die sinds kort hartstikke gezond eet? Of zoek je zelf nog inspiratie om je healthy lifestyle mee aan te vullen? Dan is Fit Chef het ideale boek voor jou. Er staan maar liefst 105 eiwitrijke recepten in! Laat die feestdagen maar komen.

Proteïnerijke recepten

boeken kerst

Ben jij meer van de e-books? Dan hebben we natuurlijk ook een oplossing voor jou! Dit receptenboek bevat 75 proteïnerijke recepten, daarnaast krijg je er ook nog eens een smoothie guide, salade guide en gezonde snacks guide bij. Als je daar geen goed cadeau aan over houdt!

Jamie Oliver 5 ingrediënten

boeken kerst

Je kent vast wel iemand die nooit zin heeft om te koken, of die koken eigenlijk maar veel te ingewikkeld vindt. Dit boek is zonder twijfel hét ideale cadeau. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Daily Dinner-kookboek

boeken kerst

Dat de meiden van ChicksLove Food goed kunnen koken hebben ze inmiddels wel bewezen. En ook deze keer is er weer een super handig kookboek uitgekomen met, net als Jamie’s boek, ook maar 5 ingrediënten per gerecht! Wat zei ik ook alweer over koken en makkelijk?

Jamie Oliver’s kerst kookboek

boeken kerst

Wie host er bij jullie dit jaar het kerstdiner? Dan kan hij/zij dit kerst kookboek vast goed gebruiken. Scheelt weer wat denkwerk. You’re welcome! 😉

Easy Vegan

kookboeken

Veganistisch eten moeilijk? Dat valt allemaal best wel mee volgens Sanne van Living the Greenlife. Welke veganist ga jij blij maken met dit vegan kookboek?

Wokking Lekker

kookboeken

Gaat jouw broertje, zusje of vriend(in) op kamers wonen en heeft ze ineens geen vaatwasser meer? Dan kan dit kookboek met eenpans-wokrecepten zomaar eens goed van pas komen! Of je koopt ‘m natuurlijk gewoon om het fantastische woordgrapje. 😉

Feel Good Food

kookboeken

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, dat bewijst Pauline, de bekende blogger van Uit Pauline’s Keuken met dit superfijne koekboek. Eigenlijk is dit kookboek een must have voor iedereen, met heerlijke en makkelijke recepten die iedereen lekker vindt.

Grenzeloos Gezond

kookboeken

Hockeyster Ellen Hoog weet als geen ander hoe het is om veel onderweg te zijn en toch een gezonde lifestyle te moeten behouden. Ken jij iemand die ook veel reist of een onregelmatig schema heeft? Dan is Ellen’s boek vast een geschikt cadeau!

Powerfood The Party Edition

kookboeken

Ook Rens Kroes heeft inmiddels de nodige kennis van power food en maakt van elke recept een gezonde variant. De recepten uit the Party Edition komen zeker goed van pas tijdens de feestdagen!

Keuze genoeg voor een leuk cadeau! Wat is jouw favoriete kookboek? Of verzin jij je recepten toch liever zelf?

Bron (header): unsplash

Plaats een reactie