Fit

4 dance workouts die niet als een workout voelen

Het vinden van de juiste sport kan soms best wel een uitdaging zijn. De een houdt er nu eenmaal van om zichzelf helemaal af te beulen in de sportschool en de ander rent liever 10 km in de frisse lucht. Soms heb je helemaal geen zin om te sporten en kan het moeilijk zijn om motivatie te vinden. Het is goed om dan af en toe eens iets anders te proberen. Deze Dance Workouts zorgen ervoor dat je swingend door de woonkamer zwiert en worden misschien wel jouw nieuwe favoriet. 

Latin Dance Workout

Deze workout is zo vrolijk en swingend dat je niet eens doorhebt dat je aan het sporten bent. Daarnaast kun je ‘m gewoon prima in je woonkamer doen en hoef je geen meubels aan de kant te schuiven! Ben je klaar om te dansen?

30 minute Dance Party

Deze op zumba geïnspireerde dance workout is zelfs te volgen voor iemand zonder enig ritmegevoel. 30 minuten in je woonkamer dansen lijkt best wel een opgave, maar ik kan je garanderen dat je na een half uur teleurgesteld bent als het weer voorbij is. 😉 Tip: Jessica Smith, de dame van deze video, maakt heel veel leuke en simpele workout videos die ook zeker het kijken waard zijn.

Cardio Dance Party

Deze video heet niet voor niets cardio dance party: de muziek en de moves voelen als één groot feest. Tijdens het uitgaan dans je ook uren achter elkaar toch? Dan moet het bij deze video helemaal een makkie zijn! Probeer het zelf maar eens, ik weet zeker dat je het niet bij een keer gaat houden.

Dansen op MC Hammer

Laten we eerlijk zijn, U Can’t Touch This is stiekem een guilty pleasure van ons allemaal, toch? Waarom zou je dit heerlijke (foute) nummer dan niet gebruiken voor een supersnelle dance workout? Bereid je voor op 4 minuten lang keihard knallen, maar wel met een flinke dosis lol. Vind je 4 minuten een beetje te kort? Bekijk dan een van de andere honderd workouts van Jessica en dans gewoon nog even lekker verder!

Als je nu nog geen zin hebt om te sporten, weet ik het ook niet meer. Dus schuif de bank aan de kant, zet de tv aan en dans de benen uit te lijf! Doe jij nog een leuke sport die wij nog niet kennen? 

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie