Fit

4 x effectieve workouts voor je armen

Het trainen van je benen en billen heeft bij de meeste vrouwen de voorkeur. Everyday is legday! Bij het trainen van armen denken we dan ook eerder aan het legertje mannen dat bij de bench press staat en de vele, vele bicep curls die ze doen. Eigenlijk zonde, want armday is ook enorm goed voor vrouwen. Om jouw armen extra sterk te maken hebben we daarom 4 arm workouts verzameld. Let’s go! 

Sterke biceps en triceps

Ben jij op zoek naar de beste isolatie oefeningen? Zoek niet verder! Hanna Öberg demonstreert 5 oefeningen die jouw biceps en triceps flink gaan versterken.

De beste workout voor strakkere armen

Het is alsof Whitneys Simmons is onze hoofden kan kijken. En of we strakke en sterke armen willen! Deze workout is speciaal voor vrouwen bedacht, we like! Als bonus train je ook nog je borstspieren mee.

7 oefeningen voor je armen en borst

Doe jij wel eens arm oefeningen, maar kun je wel wat variatie gebruiken? Abby Pollock demonstreert maar liefst 7 verschillende oefeningen waarmee jij je armen en je borst kan trainen!

De arm workout van Tammy Hembrow

Ben jij meer op zoek naar een workout die het achterste gedeelte van je armen traint? Met deze workout van badass mom Tammy Hembrow doe je dat! Jouw schouders en triceps worden met deze oefeningen flink aan het werk gezet. Succes!

Train jij graag je biceps en triceps flink of sla je deze arm workouts liever over? Laat het ons weten in de comments! 

 

Ben jij op zoek naar de beste oefeningen voor je bovenlichaam? Dit zijn ze! > 

Meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @alixvanlanen.

Plaats een reactie