Fit

4 x snelle home workouts voor tijdens de feestdagen

December en al z’n feestdagen zijn geweldig, obviously. Bij die feestdagen komt echter één nadeel kijken: de meeste sportscholen zijn dicht. Oh no! Juist nu je wel even een extra workout kan gebruiken, kun jij nergens heen! Niet getreurd, thuis kun je namelijk met lichaamsgewicht of simpele gewichtjes een pittige workout doen. Ter inspiratie hebben we daarom voor jou 4 workouts voor tijdens de feestdagen verzameld!

HIIT met Nikki Blackketter

Op zoek naar een intense, korte workout waar je niet teveel bij na hoeft te denken? Nikki Blackketter heeft de ideale HIIT routine voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een trap en een vloer!

Benen en billen met Whitney Simmons

Heb jij met kerst een strak jurkje aan en kun je wel een extra pump voor je billen gebruiken? Dan is deze benen- en billenworkout van Whitney Simmons ideaal voor jou!

Vakantie workout met Linn Löwes

Deze workout van Linn Löwes is speciaal bedoeld voor wanneer je op vakantie bent, maar is natuurlijk ook prima thuis te doen! Het enige wat je nodig hebt is een resistance band, je lichaamsgewicht en wat motivatie!

HIIT met Tammy Hembrow

Ben jij ook zo dol op intense workouts? Deze van Tammy Hembrow is speciaal op je billen gericht. Het enige wat je nodig hebt voor deze snelle, maar intense routine is een gewichtje. De korte tijd die je nodig hebt voor deze booty burner is minder dan 20 minuten en maakt dit de ideale workout om snel voor het kerstdiner te doen!

Ga jij ook voor een snelle workout tijdens de feestdagen of skip jij even een paar dagen? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Pinterest (header)

Wil jij weten waarom HIIT zo goed voor je is en hoe het werkt? Lees het hier! >

Meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @alixvanlanen.

Plaats een reactie