Fit

5 x inspirerende YouTube Fit Girls

De wereld van krachtsport is lang een door mannen gedomineerde wereld geweest. Nog steeds overigens, want veel vrouwen zijn nog steeds wat huiverig om die gewichten eens op te pakken. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in, en dat komt onder andere door een aantal inspirerende powergirls! Zij laten via hun YouTube kanaal zien hoe goed je van krachttraining in je vel gaat zitten, zowel fysiek als mentaal. Who run the fitness world? Girls! 

Nikki B

Na jarenlang een ongezonde levensstijl te hebben gehad, gooide Nikki Blackketter het roer om en ging ze volledig voor fitness. Ze deed mee aan bikini wedstrijden en heeft een meer dan prachtig lichaam. De laatste tijd heeft ze een meer relaxte aanpak en laat ze zien dat er ook andere dingen in het leven zijn naast fitness. Nikki is de meest relatable Fit Girl out there; ook mindere periodes in haar leven worden en een gezicht zonder make-up worden getoond. Haar kat, grappige vriendje en nerdy liefde voor Star Wars zijn ook zeker redenen om haar YouTube kanaal te volgen!

Megsquats

Een frisse wind in medium vol perfecte popjes. Meg geeft niks om het schoonheidsideaal en gaat voor wat zíj belangrijk vindt: lol hebben in het sporten en nieuwe PR’s in het powerliften! Haar kanaal staat vol informatie voor liefhebbers van krachtsport. Ben jij ook een badass powerlifter of wil jij weten hoe je met powerliften kan beginnen? Deze stoere en grappige chick helpt jou op weg!

Whitney Simmons

Ben jij helemaal nieuw in de fitnesswereld en heb je geen idee waar je moet beginnen? Whitney helpt je op weg! Haar video’s staan vol met goede tips die makkelijk te begrijpen zijn. De workouts zijn goed te volgen en haar recepten zijn gezond en simpel. Als beginnende Fit Girl is deze know-how zonder poespas precies wat je nodig hebt!

Jen Heward

Heb jij een motivator nodig die jou precies vertelt hoe je gewicht moet verliezen? Jen Heward is your girl. Jen draait er niet omheen en zegt precies waar het op staat. Geen trucjes en geen bullshit: met miss Heward werk je hard maar steady naar je doel toe! Ook als je geen gewicht wil verliezen, is haar kanaal een aanrader. Haar energie en positieve houding zijn enorm inspirerend en aanstekelijk!

Robin Gallant

Deze beauty met flinke brains bekijkt haar workouts met een wetenschappelijke aanpak. Niet zo gek ook, gezien haar universitaire bachelor in biochemie. Ook weet Robin alles van het mentale aspect van krachttraining. Als enorme perfectionist kreeg zij tijdens haar studententijd namelijk last van een angststoornis. Krachttraining heeft haar enorm geholpen met het terugkrijgen van een gelukkig en gezond lichaam.

Kende jij deze sterke en inspirerende meiden op YouTube al en/of weet je nog meer meiden om te volgen?  Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Gymshark (header)

Meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @alixvanlanen.

Plaats een reactie