Fit

5x intensieve kettlebell workouts

Heb jij ook wel eens dat je eigenlijk geen zin hebt in je standaard workout, maar ook niet zo goed weet wat je dan moet gaan doen? Hier hebben veel Fit Girls wel eens mee te maken en daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke, intensieve alternatieven die een normale workout meteen een stuk leuker maken! Ik heb een onwijs leuk alternief gevonden dat ook nog eens heel makkelijk is: je hebt namelijk maar één ding nodig: een kettlebell. Een kettlebell workout is leuk, uitdagend, intensief en het fijne is dat je het zo zwaar kunt maken als dat je zelf wilt. Ik heb de leukste kettlebell workouts voor je op een rijtje gezet!

In deze workout laat Amy jou in tien minuten zien hoe je met een kettlebell workout kunt invullen. Je kunt de oefeningen zowel thuis als in de sportschool doen, het enige dat je nodig hebt is namelijk die kettlebell. Dat is pas makkelijk! Dus mocht je een keertje even wat minder tijd hebben om een hele lange workout te doen, dan is deze 10 minuten kettlebell workout écht iets voor jou!

Heb je zin in een fijne, uitdagende kettlebell workout die je gewoon thuis kunt doen, binnen een half uurtje? Dan is deze workout écht iets voor jou. In 20 minuten laten de meiden van FitSugar jou zien hoe je zo effectief mogelijk een workout kunt doen met een kettlebell. De oefeningen worden stuk voor stuk goed uitgelegd en daarnaast ook nog eens voorgedaan. Het leuke aan deze video is dat je de oefeningen zelf ook meteen mee kunt doen! Ga jij deze workout een keertje proberen?

Ben jij nog niet helemaal thuis in de fitness wereld en heb je geen idee wat je nou allemaal precies met zo’n kettlebell kan doen? Geen paniek! The Body Coach laat jou maar wat graag zien welke oefeningen het beste zijn om te doen tijdens jouw kettlebell workout. En hij doet ze ook nog eens heel graag voor je voor! De heren in deze video zijn onwijs enthousiast en super gemotiveerd om het beste uit de hele workout te halen, en proberen jou daarom ook zo goed mogelijk te motiveren. En let’s be honest: het is absoluut geen straf om naar deze heren te kijken, toch?!

Oeh, heb jij zin in een intense kettlebell workout die helemaal focust op je booty? Dan is deze workout top voor jou! In deze video laat Emily Skye 5 kettlebell oefeningen zien die jou gaan helpen om een mooie, ronde booty te krijgen. Say what?! Dit willen wij! Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon tegelijkertijd met Emily alle oefeningen doen! Één ding is zeker: van deze oefeningen ga jij gegarandeerd spierpijn krijgen girl!

In de allereerste video liet Amy zien hoe je in tien minuten een prima kettlebell workout kun doen. In deze video gaat ze nog een stapje verder en laat ze een hele workout van 25 minuten zien, inclusief kettlebell. Let op: deze video is absoluut geen gewone kettlebell workout! Amy heeft er namelijk een kettlebell HIIT workout van gemaakt, oftewel: zweten geblazen! Deze workout zorgt ervoor dat er geen spier in je lichaam vergeten wordt… just what we like! Ben jij klaar voor deze uitdagende workout?

Mocht je nu een keertje even geen inspiratie meer hebben wat voor oefeningen je tijdens je workout kunt doen… Kijk dan zeker weten eens een keertje naar één van deze video’s! Ik weet zeker dat je daarna vol zit met ideeën voor jouw workout! Heb jij wel eens een kettlebell workout gedaan? En wat is jouw favoriete oefening om te doen met een kettlebell? Laat het me weten door onder dit artikel te reageren!

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie