Fit

6 x body positive meiden die je eigenwaarde boosten

Meiden die lak hebben aan het schoonheidsideaal en gewoon de realiteit laten zien; we love them! In een wereld vol perfecte plaatjes en in scène gezette levens zijn deze meiden een heerlijke frisse wind. Vetrollen en cellulitis, maar ook depressieve gevoelens en onzekerheid; ze laten het allemaal zien. Kun jij wel een dosis body positivity gebruiken? Deze toppers hebben het in overvloed!

Kenzie Brenna

Kenzie Brenna is klaar met het woord ‘dapper’ dat vaak wordt gebruikt om haar werk aan te duiden. Deze chick is terecht kritisch op een maatschappij waarin jezelf zijn dapper is, terwijl het iets vanzelfsprekends zou moeten zijn. Ga zo door Kenzie!

Milly Smith

Milly worstelt met depressieve gevoelens en zelfmoordneigingen. Zij schaamt zich hier niet voor en kiest ervoor om anderen te helpen met haar eerlijkheid. Wij hebben diep respect voor de manier waarop zij mental health issues aan het licht brengt en acceptatie probeert te bevorderen. Gezondheid is namelijk niet alleen een fysiek iets, het mentale aspect is mínstens zo belangrijk!

Not Plant Based

Oprichtsters Laura Dennison en Eve Simmons zijn beide bekend met eetstoornissen en besloten een tegengeluid te laten horen. Anti-dieet en anti-bullshit; wij zijn fan! Genieten van het leven, met chocolade en wijn dus, hoort ook volgens ons helemaal bij een gezonde levensstijl!

Me and my eating disorder

Christie besloot haar ervaringen met haar eetstoornis te illustreren. Het resultaat zijn indringende illustraties die je aan het denken zetten en inspireren.

Megan Jayne Crabba (Bodyposipanda)

Ook Megan dealde in het verleden met een eetstoornis. Ze dacht dat haar streefgewicht ultiem geluk zou brengen als ze het eenmaal had bereikt. Nu is ze erachter dat het tegendeel waar is en is ze zelfs een body positivity icoon geworden! Haar Instagram staat vol positiviteit, pastel en inspiratie en is een enorme aanrader!

Sara Puhto (Saggysara)

Sara is de ongekroonde koningen van Instagram vs Reality foto’s. Zeer regelmatig herinnert ze ons eraan hoe in scène gezet de foto’s op sociale media zijn en dat we hier ons niks van aan zouden moeten trekken! Omdat we dat toch vaak wel doen (laten we eerlijk zijn), vinden we het erg fijn dat we wat body positive content van Sara in onze feed krijgen. Thanks girl! 

Heb jij je ook weleens onzeker gevoeld door al die perfect gestileerde beelden op Instagram? Of heb je al je imperfecties omarmd en wil je met je mede-Fit Girls delen hoe je dat gedaan hebt? Laat het ons weten in de comments!

Bron (header): The Odyssey Online

We schreven eerder al hoe je kan leren van je littekens te houden >

Meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @alixvanlanen.

Plaats een reactie