Fit

7 x effectieve beach workouts

Lekker hoor, op een strandbedje loungen met een Tequila Sunrise in je knuisje… Maar zo komen die abs natuurlijk nooit tevoorschijn. Trek daarom je meest comfortabele bikini/super luchtige sportoutfit uit de kast, en doe een lekkere workout op het strand! De dames in de onderstaande video’s weten er stuk voor stuk het fijne van, en leggen je super duidelijk uit hoe je effectief traint on the beach. Of je nu je core wilt trainen, of toch je bips, er is voor ieder wat wils! En het mooiste is, bijna alle trainingen tikken nog geen 20 minuten aan. Nou, daar heb je zelfs op vakantie wel tijd voor toch…

Tip: doe je workout óf ’s ochtends vroeg, óf ’s avonds laat (in verband met de hitte)

1. Beach Bod Workout | Tone It Up

De meiden van Tone It Up weten maar al te goed hoe ze een effectieve workout in elkaar moeten knallen. Dit maal verkassen ze samen naar het strand, om jouw te laten zien hoe je binnen 10 minuten een complete beach workout klaart! Je gehele lijf wordt aan de tand gevoeld, een heuse full-body training dus. Het enige dat je nodig hebt zijn twee lichte dumbells (2 kg), en een sportmat. Let’s go!

2. HIIT legs, bums & tums Beach Body Workout | Joanna Soh

Joanna Soh is een unieke chick. Ze is ongelofelijk energiek en enthousiast, en legt alle oefeningen die gebruikt worden in haar trainingen haarfijn aan je uit. Tijdens deze beach workout target ze de benen, billen, én buik. En dat zonder benodigdheden! Dus, op jacht naar een super motiverende workout video, waarbij je enkel en alleen het zand onder je voeten gebruikt? Dan is dit iets voor jou!

3. Hard core Workout (Pilates Beach series) | Blogilates

Wie kent haar niet? Cassey van Blogilates heeft de afgelopen jaren menig Fit Girl (en luie girl…) aan het pilatessen gekregen! En wie zegt dat je haar workouts alleen in je slaapkamer kunt knallen? In de Hard Core Workout video (van de Pilates Beach series) deelt ze een heerlijke 10-minuut durende Pilates sessie voor op het strand, waarbij je je core traint. Ze legt alle posities goed uit, en haar enthousiasme werkt écht aanstekelijk! Chill!

4. Beach-ready abs workout | Cambria Joy & The lean machines

Op zoek naar een kort maar krachtige ab-training voor op het strand? Dan is de workout video van Cambria Joy en The Lean Machines iets voor jou! Samen voeren ze de 3-minuut durende buikspier routine uit, en leggen ze stapsgewijs uit hoe je de bewegingen optimaal uitvoert. Plus, het Britse accent van de gasten brengt jou instantly in een good mood!

5. Beach Workout | Jen Heward

Jen Heward is de belichaming van een beach babe. Ze is ontiegelijk fit, maar heeft wel curves (hoe ze aan die flinke boobies komt is voor mij tot op de dag van vandaag een mysterie). In de bovenstaande vlog bept ze gezellig over haar vakantie, en more importantly, deelt ze een 45-minuten durende training die jouw vetgehalte target. Wil je haar geklets niet aanhoren, skip dan even naar 1:00.

6. Beach day workout | Tone It Up

De dames van Tone It Up hebben geluk, want ze komen vandaag twee keer voorbij! Maar deze workout is dan ook wel héél erg leuk… Ben je met een vriendin/broer/zus/vriend/mama op vakantie? Bij deze partner-training maak je gebruik van strand voorwerpen (zoals een volleybal of een strandhanddoek) om fit te worden! Dan heb je én een gezellige middag, én een workout achter de rug! Twee vliegen in één klap…

7. Beach body – lean legs and abs workout | BeFiT GO

Deze 20-minuut durende video laat een van de simpelste beach workouts van vandaag zien. Alle moves zijn redelijk easy, maar zeker niet minder effectief! De video gebruikt een timer, waardoor je precies kunt zien wanneer je moet switchen naar een andere oefening. Plus, de dame doet de hele training gezellig met je mee! Het slachtoffer? Je benen en buik!

Wat is jouw favoriete beach workout? Of ben jij al helemaal klaar om te shinen op het strand! Let us know…

Bron header: Victoria’s Secret

Plaats een reactie