Als merk op Fitgirlcode

Lijkt het je leuk om als merk met ons samen te werken en te adverteren op onze website? We denken graag mee over hoe we jouw product op een native manier onder de aandacht van de doelgroep kunnen brengen! Neem hiervoor contact op met onze sales tijger Shelley ([email protected]) en dan bedenken we samen een awesome idee voor een succesvolle samenwerking.

Vacatures

We hebben op het moment geen openstaande vacatures. Vanaf zomer 2019 is er weer een redactie stage, grafisch vormgeving stage en marketing stage beschikbaar.
Wil je voor 2019 bij ons solliciteren? Stuur dan een mailtje met jouw motivatiebrief en CV naar Shelley Barendregt ([email protected]).

Contact

We vinden het hartstikke leuk om te praten met de Fit Girls uit onze community! We lezen alle reacties en beantwoorden jullie vragen met liefde. Heb je toch nog een vraag of opmerking, of wil je gewoon even laten weten dat je net je workout gekilled hebt, dan kun je altijd bij ons terecht! Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] of maak gebruik van het onderstaand formulier, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.