ARANKAAranka

Aranka is de oprichtster van Fitgirlcode en probeert tussen haar meetings, afspraken en andere Girlboss duties door regelmatig ‘me time’ in te lassen door alles te geven tijdens circuittraining of yoga. Kan moeiteloos op haar hoofd staan als een echte yogi. Is altijd op zoek naar inspiratie en heeft meer dan een miljoen ideeën in haar hoofd om nieuwe bedrijven op te richten…zoals een echte entrepreneur betaamt.

Alle artikelen van Aranka

 

 

Shelley

Shelley is de Brand Relations Manager bij Fitgirlcode en stuurt alle daily operations op het Fitgirlcode HQ. Met haar zwarte band in Taekwondo op zak is zij nu vol enthousiasme in krachttraining gedoken. Haar voornaamste doel is om mooie merken op een creatieve manier op Fitgirlcode in de spotlight te zetten, en verder is zij altijd op zoek naar manieren om Fitgirlcode nog verder te laten groeien. Op zondag vind je haar in de keuken om een gezonde cake te bakken, maar ze zegt ook nooit nee tegen een goed wijntje of speciaalbier. 😉

Alle artikelen van Shelley

 

 

robinRobin

Robin houdt niet van stilzitten en is naast het schrijven voor Fitgirlcode en haar studie ook onlangs haar eigen bedrijf gestart. Dankzij een goede planning combineert ze dit prima met knallen in de sportschool en (gezond) koken. Je spot haar regelmatig met een kopje koffie in haar hand en ook haar Instagram staat vol met deze kleine verslaving. Ze helpt jou graag met het vinden van een goede balans!

Alle artikelen van Robin

 

 

ROOS

Roos

Roos is een 30-jarige vrolijke en energieke babe uit Rotterdam. Ze viel 12 kilo af door keihard te trainen (krachttraining en CrossFit), en tegenwoordig gaat ze voor een nog strakker lijf. Maar ook is ze verslaafd aan dat heerlijke energieke gevoel na een training! In het dagelijks leven werkt ze als arts op de Spoedeisende Hulp. Volg Roos voor op haar actieve Instagram (@dokter.roos) voor: no-nonsense trainingstips die écht werken, motiverende blogs en makkelijke recepten die écht gezond zijn.

Alle artikelen van Roos

 

 

Nympha

Nympha

Geboren op Curacao, maar is opgegroeid op St. Maarten. Bij haar gaat het allemaal om easy living. Als klein meisje wilde ze net als haar broers zijn en ze heeft alle sporten geprobeerd die je maar kunt bedenken. Haar liefde gaat nu uit naar weightlifiting en ook zeker niet onbelangrijk: SHE LOVES GOOD FOOD!

 

Alle artikelen van Nympha

 

 

Nathalie

Nathalie

Van jarenlang niet sporten naar sportverslaafd. Hardlopen, wielrennen en krachttraining. Nathalie is altijd in voor een leuke uitdaging! Haar droom is om een hele marathon te lopen.

 

 

Alle artikelen van Nathalie

 

 

roos

Roos

Dol op food, sport en schrijven. Roos is een fitness junkie met een grote liefde voor haar camera en Instagram. Ze is altijd in voor een spontane sushi date en vult haar dagen dan ook het liefst met good food.

 

 

Alle artikelen van Roos

 

 

nikkiNikki

Nikki is een 20-jarige communicatie-media studente die leeft onder het motto ‘enjoy life, eat cake’. Ze is het liefst zo creatief mogelijk bezig, heeft een lichte verslaving aan social media, heeft af en toe last van een snack-attack en is absoluut niet goed in stilzitten. Daarom is Nikki vrijwel altijd bezig, met onder andere krachttraining in de sportschool, paardrijden, wijntjes drinken met vriendinnen of het uitproberen van gezonde snack-recepten.

 

Alle artikelen van Nikki

 

LotteLotte

Lotte is een altijd vrolijke, creatieve én enthousiaste spring in het veld die, zoals een echte Fit Girl betaamt, al haar energie voor een groot deel kwijt kan in de sportschool. De rest van haar energie spendeert ze aan haar werk als pedagoog en haar passie voor het bedenken en maken van gezonde en lekkere gerechten en baksels.

 

Alle artikelen van Lotte

 

 

elisa

Elisa

Elisa werkt samen met Dorien aan de website en Social Media van de Engelse Fitgirlcode site, zodat ze ook onze internationale lezers kunnen genieten van Fitgirlcode. Na jaren lang gehockeyd te hebben heeft Elisa sinds 2 jaar een passie voor krachttraining. De 21-jarige Entrepreneurship studente heeft doordeweeks een gezonde levensstijl, maar houdt ook zeker van een goede cheatmeal op z’n tijd. 

 

 

dorienDorien

Dorien heeft altijd fanatiek aan waterpolo gedaan, maar moest hier door haar drukke studie helaas mee stoppen. Toch ligt ze nog steeds graag in het zwembad. Samen met Elisa, waarmee ze al drie jaar samenwerkt en -studeert, werkt ze hard aan het verbeteren van Fitgirlcode.com. Zodat ook onze Engelse lezers van de nodige motivatie worden voorzien. Hoewel Dorien een behoorlijke levensgenieter is, heeft ze (tot haar eigen verbazing) sinds haar stage bij Fitgirlcode ook het gezonde eten enorm leren waarderen!

 

milou

Milou

Tussen het afstuderen door werkt Milou druk aan de social media van Fitgirlcode. Daarnaast maakt ze ook graag tijd om flink te sporten, geef haar een sport en ze gaat er voor de volle 100% voor. Geen uitdaging is haar te gek. Haar ontspanning vindt ze vooral in winkelen en reizen. Ze gaat dan ook het liefst op pad om nieuwe steden te ontdekken, waar ze van het ene eet tentje naar het ander hopt.

 

 

 

sophieSophie

Sophie voorziet de lezers op de Engelse Fitgirlcode site van hun dagelijkse dosis inspiratie en motivatie en doet dit zeker niet zonder ervaring. Ze is half Frans en half Nederlands en heeft dan ook een enorme talenknobbel. Ze houdt enorm van eten en staat regelmatig in de sportschool of op het hockeyveld. Bij Fitgirlcode wil ze anderen inspireren om een comfortabel en gezond leven te leiden en dit doet ze dan ook vol overtuiging!

 

Alle artikelen van Sophie

 

eliseElise

Elise is een 20-jarige studente communication science aan de universiteit Twente met wijd uiteenlopende interesses: zingen, gezond koken en bakken, schrijven en een occasional Netflix binge. Verder houdt ze ontzettend van hardlopen, krachttraining en yoga en geniet van het energieke gevoel dat het oplevert. Gezonde voeding en het vooruitzicht weer meer te kunnen gaan sporten helpen in haar strijd tegen haar eetstoornis en geven een motivatie boost. Ze staat te popelen om weer volop in het leven te duiken en te genieten.

 

Alle artikelen van Elise

 

RyanneRyanne

Ryanne doet alle grafische uitingen voor #FITGIRLCODE. Van jongs af aan was zij al hele dagen creatief bezig met van alles en nog wat. Daarom besloot ze de opleiding grafisch vormgeven te gaan doen. Ze zit nu in haar laatste jaar en besloot om af te studeren bij Fitgirlcode omdat ze erg geïnteresseerd is in alles rondom het gezonde leven en eten.

 

 

ninaenmarisNina en Maris

Nina en Maris (ook wel het gouden duo) reizen de hele wereld over om in het buitenland te werken. Daarvoor hebben ze geen fancy opleiding gedaan en ze hebben ook geen eigen online onderneming. Kortom, jij kan dat ook. Benieuwd naar hoe zij dit doen én hoe ze ook nog hun healthy en sportieve lifestyle behouden tijdens het reizen? Ze bloggen hierover op Fitgirlcode en hebben een eigen Youtube kanaal Nina & Maris. Dus laat je inspireren, droom met hun mee en lach tot de tranen over je wangen rollen.

 

 

Alle artikelen van Nina en Maris