ARANKAAranka

Aranka is de oprichtster van Fitgirlcode en probeert tussen haar meetings, afspraken en andere Girlboss duties door regelmatig ‘me time’ in te lassen door alles te geven tijdens circuittraining of yoga. Kan moeiteloos op haar hoofd staan als een echte yogi. Is altijd op zoek naar inspiratie en heeft meer dan een miljoen ideeën in haar hoofd om nieuwe bedrijven op te richten…zoals een echte entrepreneur betaamt.

Alle artikelen van Aranka

 

LAURALaura

Laura is de managing director van Fitgirlcode. Nam de sprong in het diepe om aan dit geweldige avontuur te beginnen dat Fitgirlcode heet en heeft nooit meer achterom gekeken. Ze is vastberaden om niet alleen de beste versie van zichzelf te worden, maar ook anderen te helpen om superpowers in zichzelf te ontdekken. Gelooft in karma, team spirit en 100% jezelf zijn. Beoefent yoga om de balans te behouden in haar drukke leven. Kan nog altijd ontzettend blij worden van een zak M&M’s…maar dan wel de rode.

 

Alle artikelen van Laura

 

Shelley

Shelley is de brand relations manager bij Fitgirlcode. Met een zwarte band in Taekwondo en een sterke drive om het beste uit het leven te halen, is ze klaar om elke uitdaging aan te gaan die op haar pad komt. Zit met haar neus in de boeken en heeft haar lichte obsessie met goede verhalen uitgebreid naar het verslinden van films en series. Doordeweeks haalt ze de leukste winacties en reviews voor jullie binnen, maar ze is ook je partner in crime op een feestje want zelfs #girlbosses moeten van hun wijntje genieten 😉

 

Alle artikelen van Shelley

 

michelleMichelle

Tussen de mannen in het krachthonk staan is voor deze chick geen probleem. Doordeweeks staat Fitgirlcode’s hoofdredactrice graag met dumbbells in de hand, maar in het weekend worden deze met liefde vervangen door flesjes bier en vegaburgers. Nieuwe uitdaging op de planning: hardlopen en yoga!

 

 

Alle artikelen van Michelle

 

fitgirlcode

Robin

Robin is een 20-jarige studente die geniet van gezond eten, maar een goede burger op zijn tijd niet kan weerstaan.  Ze staat van kleins af al in de keuken en je kunt haar ’s nachts wakker maken voor een portie bitterballen of een knuffel van haar kat Jip. In de weekenden reist ze het liefst door het land op zoek naar leuke hotspots. Haar nieuwe challenge: een snowboardchick worden.

 

Alle artikelen van Robin

 

ROOS

Roos

Roos is een 30-jarige vrolijke en energieke babe uit Rotterdam. Ze viel 12 kilo af door keihard te trainen (krachttraining en CrossFit), en tegenwoordig gaat ze voor een nog strakker lijf. Maar ook is ze verslaafd aan dat heerlijke energieke gevoel na een training! In het dagelijks leven werkt ze als arts op de Spoedeisende Hulp. Volg Roos voor op haar actieve Instagram (@dokter.roos) voor: no-nonsense trainingstips die écht werken, motiverende blogs en makkelijke recepten die écht gezond zijn.

Alle artikelen van Roos

 

Nympha

Nympha

Geboren op Curacao, maar is opgegroeid op St. Maarten. Bij haar gaat het allemaal om easy living. Als klein meisje wilde ze net als haar broers zijn en ze heeft alle sporten geprobeerd die je maar kunt bedenken. Haar liefde gaat nu uit naar weightlifiting en ook zeker niet onbelangrijk: SHE LOVES GOOD FOOD!

 

Alle artikelen van Nympha

 

fitgirlcodeAlix

Deze 23-jarige communicatie studente plant het liefst de rest van haar leven om de sportschool heen. Na jarenlang niet gesport te hebben is gewichtheffen en powerliften nu haar favoriete bezigheid. In haar vrije tijd pakt deze creatieve Fit Girl graag haar camera op, alhoewel haar allergrootste liefde toch echt eten blijft. Soms bakt ze voor haar niet te stillen eetlust een glutenvrije en suikervrije taart, maar meestal wordt het een hele pot pindakaas.

Alle artikelen van Alix

Resy

Al sinds ze kan lopen is ze te vinden naast en op de tennisbaan, waarna ze nog menig andere sportvelden en –zalen heeft gezien om haar grootste passie te beoefenen: sporten en zo zichzelf elke keer weer opnieuw fysiek en mentaal uitdagen om het beste uit haarzelf te halen. Naast het sporten werden vroeger schriftjes volgeschreven met verhalen en vindt zij niks leukers dan deze twee nu te kunnen combineren!

Alle artikelen van Resy

 

Roos

Als klein meisje dook Roos de trampoline op, om pas 12 jaar later deze adrenaline sport op te geven. Nu uit ze haar passie voor sport in de sportschool. Trampolinespringen blijft haar wel altijd bij en zware krachttraining geeft haar echt een energieboost. Als ze niet in de sportschool staat, is deze communicatie-media studente te vinden in het bruisende studentenleven van Rotterdam.

 

Alle artikelen van Roos

Valentina

Valentina is misschien niet de grootste fan van de sportschool, maar ze houdt er wel van om zichzelf fysiek uit te dagen op andere manieren! Denk: danslessen als zumba of haar favoriete teamsport basketbal. Ze is een echte foodie en in haar vrije tijd zie je haar zitten in de leukste tentjes in Rotterdam of is ze thuis aan het koken met Netflix series op de achtergrond.

 

Alle artikelen van Valentina

 

Nathalie

Nathalie

Van jarenlang niet sporten naar sportverslaafd. Hardlopen, wielrennen en krachttraining. Nathalie is altijd in voor een leuke uitdaging! Haar droom is om een hele marathon te lopen.

 

 

Alle artikelen van Nathalie

LotteLotte

Lotte is een altijd vrolijke, creatieve én enthousiaste spring in het veld die, zoals een echte Fit Girl betaamt, al haar energie voor een groot deel kwijt kan in de sportschool. De rest van haar energie spendeert ze aan haar werk als pedagoog en haar passie voor het bedenken en maken van gezonde en lekkere gerechten en baksels.

 

Alle artikelen van Lotte

 

Karlijn

Als het even kan is Karlijn in het buitenland te vinden. Daar ligt ze dan niet alleen te luieren op het strand, maar laat ze zich ook sportief van haar beste kant zien. Binnenkort rapporteert ze vanuit Azië waar ze eerst een maand gaat kickboksen in Thailand en daarna fit probeert te blijven op nog onbestemde locaties. Naast reizen en kickboksen vallen fotografie en piano spelen onder de hobby’s van deze Amsterdamse studente.

Alle artikelen van Karlijn

 

Christel

Christel

Christel rent normaal als redactiemeisje het hele land door om de leukste tv-programma’s te produceren. Ze pakt graag haar eigen camera om toffe video’s te draaien. Na een winterslaap van vier jaar heeft ze nu de ambitie om twee keer per week de gym van binnen te bewonderen. Altijd te porren voor een Gin Tonic op een zonnig terras.

 

Alle artikelen van Christel

 

Roos

Roos

Dol op food, sport en schrijven. Roos is een fitness junkie met een grote liefde voor haar camera en Instagram. Ze is altijd in voor een spontane sushi date en vult haar dagen dan ook het liefst met good food.

 

 

Alle artikelen van Roos

 

branca

Branca

Branca is naast haar studie Food, Design en Innovation regelmatig terug te vinden in de sportschool of op de tennisbaan. De combinatie van gezonde voeding, lekker sporten en heerlijke quilty pleasures maken haar vrolijk en energiek. Als bijbaantje oefent ze graag om een barista in spe te worden.

 

 

Alle artikelen van Branca

 

samanthaSamantha

Samantha is een Surinaamse Fit Mom die overdag als gezinsmanager van haar drie kinderen en man functioneert. ‘s Avonds ontpopt zij zich als de Ladies Only Trainer zonder medelijden die menig vrouw doet afzien. Maar niet voordat thuis het eten op tafel staat. Na 30 kilo te zijn aangekomen tijdens een zwangerschap, besloot ze om af te vallen en een fitte MILF te worden. In 2014 heeft ze zelfs een bikinifitnesswedstrijd gewonnen. Ze is gek op churro’s en roept te pas en te onpas: Maak Van Jou Een Fitte Vrouw!

Alle artikelen van Samantha

 

FrederiqueFrederique

Frederique is een enthousiaste 27-jarige fashion en lifestyle blogger uit Leiden. Nadat ze afstudeerde als meester in rechten, besloot ze toch iets met haar passie voor mode en communicatie te gaan doen! Met 90.000 volgers op IG (@fablefrique) laat Frederique zien hoe je in 2,5 jaar tijd een plek kunt veroveren in de wereld van bloggers en influencers door van je passie je werk te maken. Volg Frederique voor heerlijke vegan receptjes, motiverende artikelen en outfit inspiratie voor in én buiten de sportschool.

Alle artikelen van Frederique

 

NADINENadine

Nadine is doordeweeks student organisatiewetenschappen en in het weekend croupier in het casino waar zij de speelkaarten uitdeelt aan de Black Jack tafel. Ze is vrijwel dagelijks in de gym om keihard aan haar bikini body te werken. Daarnaast wordt in de keuken een goede bijdrage geleverd om dit doel te bereiken. Gezond, lekker en vers zijn de gerechten die op haar bordjes verschijnen en altijd zelf gemaakt. Koken is, naast eten, haar grote passie en tripjes worden alleen geboekt als het land culinair wat te bieden heeft!

Alle artikelen van Nadine

 

Naomi

Naomi

Kokkerellen, bloggen en alles wat te maken heeft met beauty… Naomi kan er geen genoeg van krijgen! Naast de drukte van het Rotterdamse studentenleven staat er nog één belangrijk doel op de agenda: fitter worden! Dit jaar gaat ze dan ook haar conditie een flinke boost geven in de sportschool en een berg aan gezonde recepten uittesten.

 

Alle artikelen van Naomi

 

Estrella

Estrella

Estrella is dol op het gelukkige, energierijke gevoel dat ze krijgt van een fit & healthy lifestyle. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om de fitste versie van zichzelf te worden.

 

 

Alle artikelen van Estrella

 

tessel

Tessel

Doordeweeks is Tessel te vinden in de schoolbanken van Rotjeknor, ’s weekends in menig winkel en wijnbar. Combineert bitterballen met barbells. Voor eeuwig verknocht aan creatief en gezond kokerellen, droomt dagelijks over verre oorden en toekomstige six packs. Een heuse Fit Girl in spe.

 

 

Alle artikelen van Tessel