Fit

Black Friday Sale: Gratis Jogha Sportsbra twv €49,95 bij elke bestelling*

In Amerika is Black Friday een waar fenomeen. Vrouwen vliegen elkaar in de haren om de beste koopjes te scoren en door het hele land zakken alle prijzen flink. De afgelopen jaren is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland en zijn er steeds meer winkels en webshops die tijdens deze dag flink stunten met hun prijzen, hoewel het er hier gelukkig wel een stukje rustiger aan toe gaat. 😉 Ook Fitgirlcode kon natuurlijk niet achterblijven en we hebben speciaal voor Black Friday een fantastische (al zeggen we het zelf) actie bedacht!
Zoals je misschien al in de titel hebt kunnen lezen gaan we dus GRATIS Jogha Sportbras weggeven. You get a bra, and you get a bra, everyone gets a bra! Je vraagt je nu natuurlijk af wat het addertje onder het gras is of wat je er nu toch weer voor moet doen. Het is eigenlijk heel simpel en je kunt gewoon op de bank blijven zitten. Je krijgt namelijk al een gratis sport bh bij een besteding van €39,95.

Even op een rijtje

Om het nog even duidelijk te maken: wanneer je in onze shop een bestelling doet met de waarde van €39,95 krijg je dus een Jogha Purple Sportsbra ter waarde van €49,95 cadeau! Je kunt er dus voor kiezen om een hardcopy Guide (t.w.v. €39,95) te kopen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een e-Guide in combinatie met een waterfles te kopen. Om er voor te zorgen dat je de juiste maat BH scoort hoef je alleen maar jouw maat als reactie bij je bestelling te zetten. Let op! Je kunt je de Sportsbra niet ruilen, dus zorg er voor dat je meteen de goede maat kiest! Klik hier om naar de actie te gaan!

black friday sale

En zo ziet dat er dus uit.

De actie loopt vanaf vandaag (vrijdag 24 november) tot en met maandag 27 november. Wacht dus niet te lang om die gratis Sportsbra te scoren, want op = op! Ook handig als je nog snel een cadeautje voor Sinterklaas of alvast voor kerst wilt scoren. Het is natuurlijk ook een heel leuk cadeautje voor jezelf. 😉 Dus waar wacht je nog op? Scoor die gratis BH hier voor dat het te laat is!

 

SHOP DE VEGAN GUIDE

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie