Fit

Buikspieren trainen: dit zijn de beste workouts!

Ondanks dat het buiten alles behalve warm is en je het liefst in bed kruipt, is dit toch écht de perfecte tijd om aan jouw summerbody te gaan werken. Want, zoals het gezegde luidt: ‘Summer bodies are made in winter‘.  Bij een summerbody denken wij Fitgirls toch al gauw ook aan een mooie, strakke buik. Maar wist jij dat naast een lekker strak buikje een sterke core ook heel belangrijk is voor bepaalde oefeningen? Hoog tijd om eens op zoek te gaan naar de beste video’s. Met deze fitte chicks wordt buikspieren trainen bijna leuk. 😉 

In deze video van FitnessBlender wordt op een duidelijke manier uitgebeeld hoe je elke oefening moet uitvoeren. Daarnaast vertelt de voice-over je tijdens de oefeningen waar je op moet letten, hoe veel repetities je moet doen en waar de oefening precies goed voor is. Ook fijn: alle oefeningen in deze video kan je thuis uitvoeren; je hoeft hiervoor dus niet speciaal naar de sportschool!

Carly Rowena heeft een jaloersmakend strak buikje en eindelijk onthult ze haar geheim! In deze video laat ze haar ab workout routine zien, waarbij ze heel duidelijk elke oefening voordoet. Ondanks dat ze deze workout in de sportschool doet, kan je deze ook thuis of zelfs buiten uitvoeren. No excuses dus!

Persoonlijk ben ik een groot fan van de altijd enthousiaste Whitney Simmons. Ze zit vol energie en weet dit op een positieve manier over te brengen op haar kijkers, waardoor je spontaan zin krijgt om gezellig met haar mee te sporten. Ja, zélfs als het over abs trainen gaat. 😉 Whitney’s oefeningen zijn altijd net wat anders dan de gewone oefeningen – zo blijft ze je motiveren en wordt het sporten nooit saai. In deze video laat Whitney twee verschillende circuits zien: eentje voor beginners en eentje voor de ietwat meer gevorderde Fit Girls. Er zit dus genoeg uitdaging in de oefeningen voor iedereen!

De slimme Grace weet ontzettend veel oefeningen om jouw abs te laten branden. Zo zorgt ze voor genoeg variatie in een workout zodat het nooit saai wordt. Daarnaast probeert ze ook ieder deel van je abs aan te spreken met haar oefeningen. Met een dosis humor zorgt Grace ervoor dat jouw workout opeens een stuk leuker wordt!

Deze workout is ‘snel en intens’, zoals Pamela Rf hem zelf beschrijft. De video is zo gemaakt dat jij tegelijkertijd met Pamela de oefeningen kan uitvoeren, door middel van piepjes en een aftellende stopwatch. Doordat Pamela de oefeningen voor doet, zul je beter letten op je houding. Elke oefening doe je voor 30 seconden en je doet alle oefeningen aan één stuk door. Door de vele, verschillende oefeningen zal je na deze ab workout zeker weten spierpijn krijgen. Trust me!

Als je deze workouts zelf gaat doen krijg je zeker weten een strakke buik! Welke video is jouw favoriet? En heb je nog een voorkeur voor een oefening?

Heb je je buik al genoeg getraind? Misschien zijn deze kuitoefingen iets voor jou>

Bron header: Unsplash

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie