Lijkt het je leuk om als merk met ons samen te werken? Of ben je geïnteresseerd in banner advertising, display advertising of een andere vorm van adverteren? Neem dan contact op met Wouter van Adfactor ([email protected]) voor meer informatie. Voor boekingen – zoals spreken op een evenement – ben je aan het juiste adres bij Valentine van HelloSparkle ([email protected]).

Heb je andere ideeën voor een samenwerking? Stuur dan een mailtje naar onze sales tijger Shelley ([email protected]), dan bedenken we samen een awesome idee voor een succesvolle samenwerking. Wij staan altijd open voor vernieuwende ideeën!

Als je onderdeel wilt uitmaken van ons affiliate partner programma, kun je je hier aanmelden. Heb je hierover nog een prangende vraag, neem dan even contact op met [email protected].

We vinden het hartstikke leuk om te praten met de Fit Girls uit onze community! We lezen alle reacties en beantwoorden jullie vragen met liefde. Heb je toch nog een vraag of opmerking, of wil je gewoon even laten weten dat je net je workout gekilled hebt, dan kun je altijd bij ons terecht! Stuur gewoon een mailtje naar [email protected]dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.