Fit

De beste workouts voor een luie zondag

Waar de een het liefst zondagochtend om 9 uur sharp voor de gym staat, draait de ander zich liever nog even om. Na een avondje flink feesten staat een sportsessie waarschijnlijk niet héél hoog op je lijstje… Toch kan het een ideale manier zijn om je weekend mee af te sluiten. Gelukkig zijn er in plaats van een pittige bootcamp les nog genoeg andere workouts die je op zondag kunt doen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een yogamatje. Vandaag delen wij onze favorieten!

Yoga voor een flexibel lijf

Als er iemand goed is in het geven van duidelijke yoga lesjes, dan is het Adriene wel. Haar Youtube account staat vol met fijne workouts maar vooral deze is er eentje die perfect is voor op de zondag. Wanneer je de hele week fanatiek hebt getraind, zal je lichaam enorm blij zijn met zo’n relaxt lesje stretchen!

Power yoga

Wil je toch een beetje zweten tijdens je ’s zondagse workout? Probeer dan eens deze 30-minuut durende power yoga video. Hij begint rustig maar hij wordt steeds iets zwaarder. Pluspuntje: hij zorgt voor lekker strakke billen. 😉

Verbeter je postuur

Deze korte workout van Cassie is volledig gericht op het verbeteren van je postuur. Geen zin in een ellenlange sessie? Dan is deze video perfect voor jou! Door middel van een aantal fijne oefeningen stretch je je lichaam en kom je even tot rust.

Low-impact cardio workout

Kan jouw luie zondag wel wat cardio gebruiken? Check dan eens bovenstaande video. Hij is bijzonder geschikt voor beginners en iedereen daarbuiten die het gewoon een beetje rustig aan wilt doen. Er wordt maar een héél klein beetje in gesprongen. 😉

Yoga voor een goede nachtrust

Ga jij het liefst nog even sporten voor het slapen gaan? Deze les is geschikt voor Yogi’s van ieder niveau. Je verstand komt even helemaal op nul waardoor jij 100% uitgerust de nieuwe week kunt beginnen!

Wat voor workout doe jij het liefst op zondag? Ga je graag naar de gym of kies je net als wij ook voor een thuis workout? 

Bron header: Unsplash

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie