Fit

Deze oefeningen mogen niet ontbreken in jouw rug workout!

Er wordt vaak gezegd dat vrouwen beter niet te veel krachttraining kunnen doen omdat ze anders ‘veel te gespierd’ worden. Maar daar is natuurlijk helemaal niets van waar en daar zijn wij het dan ook absoluut niet mee eens! Toch trainen veel vrouwen hun rug niet omdat ze in de veronderstelling zijn dat ze dan echt te breed worden. Girls, let op! Het is juist heel goed om een rug workout in je schema te hebben! Niet alleen blijft hierdoor alles mooi in verhouding, maar ook helpt het je lichaam in het algemeen om sterker te worden. Om jullie wat voorbeelden te geven van mogelijke rug workouts heb ik de beste videos voor jullie op een rijtje gezet. Girls, we’re bringing sexy back!

 

Zoals je misschien wel weet ben ik zelf een echte fan girl van Whitney Simmons. Haar workouts zijn intensief maar leuk en zijn altijd net even anders dan een saaie standaard workout. In deze video laat ze zien welke oefeningen het beste zijn voor in jouw rug workout én hoe je ervoor zorgt dat je het vet op je rug verliest. Ze legt de oefeningen duidelijk uit en laat daarnaast ook nog eens zien hoe je ze moet uitvoeren. Een super workout om mee te beginnen dus!

In deze workout laat Hanna Öberg jou zien hoe je effectief je rug workout kunt invullen. Ze laat elke oefening duidelijk zien en legt daarnaast ook stapsgewijs uit wat je precies moet doen en waar je op moet letten. Een super leuke workout die super intensief is! Spierpijn gegarandeerd, girl!

 

Heb je eigenlijk niet zo’n zin om naar de sportschool te gaan? No excuses! Voor deze rug workout heb je geen extra materialen nodig, dus je kunt hem overal doen, ook thuis! Het is een HIIT workout waardoor je in totaal maar ongeveer 10 minuten bezig bent. Maar juich niet te vroeg, want het is een hele intensieve workout! Ik weet 100% zeker dat je na deze workout toch echt even uit moet zweten..

In deze video laat Rebecca Louise jou zien hoe jouw rug workout eruit zou moeten zien. Dit doet ze met alleen een matje, verder niets! Dit betekent dus dat jij de workout kunt doen waar en wanneer je maar wilt. Het leuke aan deze rug workout video is dat je met Rebecca mee kunt sporten! Je kan haar precies nadoen, zodat je zeker weet dat je de oefeningen goed doet. Ideaal voor iedere Fit Girl!

Nina Munoz laat je in deze video zien hoe haar rug workout eruit ziet en die is hartstikke leuk! Ze doet verschillende oefeningen die je zelf zo zwaar kunt maken als je wilt. Daarnaast legt ze de oefeningen ook nog goed uit, wat super handig is voor als je zelf ook deze workout wilt doen. Are you ready to sweat, girl?

We’re bringing sexy back.. Klinkt goed, toch? De rug workout video is speciaal gemaakt voor vrouwen die lekker thuis willen sporten en dus geen apparaten tot hun beschikking hebben. Ideaal voor een Fit Girl die geen sportschoolabonnement heeft of even geen zin heeft om naar de gym te gaan! De oefeningen worden heel duidelijk uitgelegd en je kunt ze tegelijkertijd ook zelf uitvoeren. Zo zie je meteen waar je op moet letten per oefening! 😉

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende rug workouts die je kunt doen en is er geen enkele reden om je rug over te slaan tijdens je workout! Alle workouts die hierboven staan gaan gegarandeerd voor zweet én spierpijn zorgen, we like! Wat is jouw favoriete oefening als je je rug aan het trainen bent? En hoe vaak per week train jij je rug? Laat het me weten door onder dit artikel een reactie achter te laten!

Nog meer leuke workouts? Deze oefeningen zorgen voor killer abs >

Wil jij nooit achterlopen op de nieuwste health trends?

Speciaal voor jou verzamelen we de meest interessante feitjes en tips over alles gerelateerd aan health. Zorg ervoor dat je nooit achterloopt op de nieuwste trends en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie