Fit

Dit filmpje laat zien dat niemand perfect is

Hoe mooi, fit of sociaal je ook bent, iedereen heeft zo zijn onzekerheden. Vaak kijken we enorm tegen anderen op en denken we dat zij de hele wereld aankunnen, terwijl dit eigenlijk bij niemand het geval is. Helaas leven we nog steeds in een wereld waar we elkaar eerder afkraken dan omhoog zullen trekken. En wij vinden het de hoogste tijd dat dit gaat veranderen. Daarom delen we zo nu en dan een boodschap, filmpje of foto waar wij blij van worden. Om onszelf, jou en iedereen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

#PerfectNever

Zoals ik al zei, niemand is perfect en dat mogen we allemaal best wel een beetje meer omarmen. De laatste verschijnen er steeds meer ‘echte’ foto’s op social media. Influencers en bekende mensen maken foto’s zonder make-up of in hun jogging broek. Natuurlijk lossen we daar het probleem niet mee op, maar het is wel fijn om af en toe te zien dat ook zij niet perfect zijn. Ook Reebok vond dat het tijd werd om zich te mengen in het verhaal. En daarom lanceerden ze de Perfect Never campagne met, hoe kan het ook anders, de prachtige Gigi Hadid als gezicht van de campagne. Gigi deelt, tijdens een pittige workout, haar mening en verhaal over self-empowerment en zelfvertrouwen. Want hoewel je het misschien niet zou denken, ook zij voelt zich vaak genoeg onzeker. Met deze campagne moedigt ze vrouwen aan om hun imperfecties te omarmen zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Natuurlijk doet Gigi de workout in Reebok kleding, die wij best wel graag zouden willen hebben, en dat kan gelukkig ook!

De items die Gigi draagt: 

Linear High Rise Legging 
Geometrische Print Crop Top 
Hayasu sneakers 

Laten we afspreken dat we met z’n allen wat liever voor elkaar zijn. Je weet nooit wat iemand anders denkt of mee maakt, maar je kunt wel iemands dag maken door simpelweg te glimlachen.

Wat vind jij van de video? En van het feit dat Gigi Hadid zich hard maakt voor deze kwestie? We zijn heel altijd benieuwd naar jouw mening!

Bron (header): beeld uit video

Wil je meer van mij zien? Lees dan hier al mijn artikelen of volg me op instagram via @howilook.nl

Wil jij nooit achterlopen op de nieuwste health trends?

Speciaal voor jou verzamelen we de meest interessante feitjes en tips over alles gerelateerd aan health. Zorg ervoor dat je nooit achterloopt op de nieuwste trends en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie