Fashion

Dit is de gloednieuwe sportlijn van Asos

Yes, eindelijk is het zo ver: Asos heeft haar eigen sportlijn gelanceerd! We konden er al terecht voor sportkleding van o.a. Nike, Puma en Adidas maar nu verkopen ze ook hun eigen collectie. Dat is natuurlijk goed nieuws, want dat betekent dat we weer een budgetproof sportmerk kunnen toevoegen aan ons lijstje. 

‘Asos 4505′ is de naam van de gloednieuwe sportlijn. De collectie bestaat uit alles wat je nodig hebt voor een goede workout: comfy sport bh’s, flitsende leggings, mooie jasjes en zelfs een aantal hele toffe sneakers! Stuk voor stuk hele kleurrijke en opvallende items waarmee jij ongetwijfeld de show gaat stelen. Het doel van deze collectie is om kleding te maken die geliefd wordt door iedere sporter. Dus zowel aan hardlopers, yogi’s als crossfitters is gedacht. Zo heeft elke legging handige zakjes die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je sleutel, oortjes of hardloopsnoepjes. Klinkt goed, of niet dan? Hoog tijd om onze favoriete looks op een rijtje te zetten!

Sportlijn van Asos

Sport BHlegging

Sportlijn van Asos

Sport bh‘Tall’ legging – Adidas sneakers

Sportlijn van Asos

Cropped jasje – legging 

Sportlijn van Asos

Shirtbooty short

Sportlijn van Asos

Topsport BHlegging

Sportlijn van Asos

Sport BHlegging

Reasons to move

Deze collectie heeft alles te maken met Asos’ ‘More reasons to move’ campagne die eerder dit jaar verscheen. Daarbij maakte ze een inspirerende video waarin heel veel bekende gezichten vertellen waarom juist zij zo dol zijn op sporten. Check hem vooral even hieronder!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word hier mega hebberig van! En om eerlijk te zijn kijk ik nú al uit naar alles wat nog komen gaat van Asos 4505. Welk setje is jouw favoriet? 😉 

Plaats een reactie