Recepten

6x Koekjes zonder schuldgevoel

Laten we eerlijk zijn, zo nu en dan moet een Fit Girl haar lichaam vol stoppen met koekjes. Helaas passen de roze koeken, speculaasjes en wafels niet altijd onze macro’s. Gelukkig zijn wij er om jullie een handje te helpen! Deze koekjes zijn makkelijk te maken, superlekker en je kunt ze snacken zonder daarna een schuldgevoel te hebben!

Appeltaart koekjes

Bron: Amy’s Healthy Baking

Ingrediënten:

Hou je deze mini-appeltaartjes maakt vind je hier!

Havermoutkoekjes met pindakaas

Bron: Ambitious Kitchen

Ingrediënten: 

Is Fitgirlcode nog wel FItgirlcode als we de kans op een pindakaasrecept voorbij zouden laten gaan?

Vergeten hoe het ook alweer zat met die Amerikaanse maten? >

Blauwe bessen koekjes

Bron: A Saucy Kitchen

Ingrediënten: 

Blauwe bessen zijn altijd goed! Hoe je deze heerlijke koekjes maakt, vind je hier!

Wortelkoekjes

Bron: Amy’s Healthy Baking

Ingrediënten: 

  • 100 gram havermout
  • 90 gram bloem
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • 1,5 theelepel kaneel
  • beetje zout
  • 2 eetlepels kokosolie (of ongezouten boter)
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanille extract
  • 120 ml maple syrup
  • 68 gram geraspte wortel

Met dit receptje haal jij in mum van tijd deze lekkere koekjes uit de oven!

Cranberry ontbijtje

Bron: Kylee Cooks

Ingrediënten: 

Met deze koekjes begin jij je ochtend superlekker! Tip: vervang de cranberry’s met rozijn of gedroogde abrikoos.

Chocolate cookies

Bron: 12 Tomatoes

Ingrediënten:

Hoor ik daar chocolade? Hier vind je hoe je deze lekkere koekjes maakt!

Yummy! Ze zien er allemaal zo lekker uit! Welke koekjes gaan jullie als eerst proberen? Laat het weten in de comments!

Bron (header): WeHeartIt

Op zoek naar nog meer gezonde tussendoortjes? Deze lekkere snacks kan je in het weekend maken om doordeweeks snel naar te grijpen! >

Wil jij meer van dit soort recepten zien?

Geen probleem! We barsten van de healthy recepten en kunnen niet wachten om ze met jou te delen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ze dagelijks in je inbox!

Plaats een reactie

Comments

  1. Maddy

    Leuke site😉

  2. Pauline

    Het is echt al eindeloos lang wetenschappelijk bewezen dat het níet uitmaakt of de honing uit agave siroop / honing of gewoon suiker komt, al helemaal als je het in de oven stopt op 220 graden. Ons lichaam verwerkt dit hetzelfde. Dat is gewoon een niet-onderbouwde, dure fitgirl trend die vol genegeerd mag worden. Suiker is suiker, dit pretendeert gezonder en schuldgevoelvrij te zijn, maar het is nog steeds een koekje met wat meer eiwitten.

    • Roos Hijwegen

      Hi Pauline! Dat is inderdaad zo, in dit artikel heb ik dit ook al uitgelegd. Bedankt dat je het hier ook nog een keer noemt, misschien dat andere meiden er nog iets aan hebben. Maar vergeet ook niet te genieten van een lekker koekje!

  3. Antoinet

    Hallo, wat is een cup en dan bedoel ik de hoeveelheid of het gewicht ?

    • Robin den Besten

      Hey Antoinet,

      Het gewicht van een cup verschilt per product. We hebben een handig overzicht gemaakt die je via onze downloads pagina kunt bekijken.

      Veel bakplezier!

  4. Henriëtte

    Hoi, Waar kan ik 120 ml agavesiroop voor vervangen?