Fit

Hoe jij voor weinig geld toch fit de zomer in kunt!

Vind jij het lastig om trainingen in je eentje vol te houden? Het vergt ook best wel wat discipline om alleen naar de sportschool te gaan. Tuurlijk, het zorgt voor ontspanning en je werkt aan jouw fit journey, maar het is ook minder gezellig dan samen. Heb jij geen sportbuddy? Je zou er dan voor kunnen kiezen om een personal trainer in te huren. Op die manier ga je sowieso, want je hebt een afspraak met iemand. Daarnaast weet je zeker dat je niet een beetje zit aan te modderen in de gym, maar echt effectief jouw spieren aanpakt voor dat gewenste resultaat. Het enige nadeel? De prijs… 

Een personal trainer kost namelijk al snel €50,- à €80,- per uur. Niet echt goedkoop! En daarom zeker niet voor iedereen weggelegd. Om jouw doelen te behalen, zul je misschien zelfs meerdere keren per week moeten trainen. Niet dat je daarvoor elke keer die trainer hoeft in te schakelen natuurlijk, maar om goed begeleid te worden tijdens jouw fit journey heb je waarschijnlijk wel meerdere sessies nodig. Iemand die jou vertelt welke oefeningen je moet doen, welke spiergroepen je moet aanspreken en hoe zwaar je kunt (en moet) trainen.

€0,70 per workout

Heb jij het geld niet om zoveel uit te geven aan een personal trainer? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je hebt hem vast al wel langs zien komen op de blog: de Fitgirlcode Body Guide. Dit is onze allernieuwste guide die we met personal trainer Jesse van Body & Mind Control hebben gemaakt. We zijn een exclusieve samenwerking aangegaan waarbij hij zijn kennis, enthousiasme en motivatie overbrengt aan alle Fit Girls. Zo kunnen alle meiden die fit de zomer in willen gaan genieten van goed samengestelde workouts – ook als ze wat minder financiële middelen hebben. De guide kost namelijk maar €27,50, wat uitkomt op €0,70 per dag! In de guide vind je 6 weken aan full body workouts met handige instructiefoto’s en -video’s en stretchoefeningen. We hebben voor jou al al het werk gedaan: elke week vind je namelijk een duidelijk schema met de oefeningen die je per dag gaat doen. We geven gewichtindicaties voor elk niveau en checken om de week even of je al zwaarder kunt trainen.

Samen starten

Omdat ook wij vinden dat samen trainen veel leuker is dan alleen, verkopen we de guide nog tot en met 31 maart. Dan kunnen we namelijk allemaal starten op 1 april. Zo vind je een flinke dosis motivatie doordat je met een heleboel Fit Girls tegelijkertijd bezig bent met dezelfde workouts! Via onze besloten Facebook-groep kun je jouw ervaringen, vragen of juist motivatieboost delen met ruim 1600 andere meiden. Klinkt goed, nietwaar? En als je een vraag hebt waar ook zij geen antwoord op weten, kun je natuurlijk ons ook altijd bereiken! Voor die nodige oppepper of wat extra informatie: stuur ons een berichtje en je hoort van ons. 🙂

Ben jij al net zo excited als wij zijn? Dan hebben we nog een allerlaatste extraatje voor je! Op zaterdag 8 april hosten wij een workout event in de RDAM GYM waarbij je met alle andere Guide Girls een pittige training onder leiding van Jesse kunt volgen! Kickstart jij die 6 weken gelijk goed, kun je ontmoeten wie jouw fellow Fit Girls zijn en kun je al jouw vragen die je vooraf hebt aan de personal trainer vragen. Ideaal, toch? Daarna is er een momentje van ontspanning en word je voorzien van de allerlekkerste healthy hapjes en drankjes.

Wie, wat, waar?

  • Wanneer: zaterdag 8 april
  • Hoe laat: van 11.00 tot 13.00 uur
  • Waar: RDAM GYM, Weena 505 te Rotterdam (direct naast Rotterdam Centraal)
  • Wat: killer workout met Jesse en lekkere hapjes & drankjes!
  • Kosten: €12,50

SHOP DE FITGIRLCODE BODY GUIDE   SHOP DE FITGIRLCODE BODY GUIDE + HET TICKET

Dus blokkeer zaterdag 8 april in jouw agenda, scoor die guide én dat ticket voor het event en start met jouw fit journey! Zien we je daar? 

Wil jij nooit achterlopen op de nieuwste health trends?

Speciaal voor jou verzamelen we de meest interessante feitjes en tips over alles gerelateerd aan health. Zorg ervoor dat je nooit achterloopt op de nieuwste trends en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie