Fashion

De leukste zonnebrillen voor deze lente & zomer

Het zonnetje laat zich weer vaker zien. Dat betekent dat de zomer er weer aan komt! Helaas is het nog te koud om je zomerjurkje en bikini uit de kast te halen en naar het strand te gaan, maar een mooie zonnebril maakt jouw winterlook net iets meer klaar voor de lente! Zelf heb ik altijd het idee dat een zonnebril mijn outfit net af maakt. Omdat ik niet kan wachten om de winkels in te duiken en zonnebrillen te shoppen, heb ik er alvast een paar voor jullie opgezocht.

Deze klassieke zonnebril past door zijn simpliciteit bij elke outfit. Less is more!

Door de lichte kleuren vrolijkt deze zonnebril jouw look zeker op!

zonnebrillen

Deze zonnebril is ontzettend leuk, want hij is lekker opvallend en toch makkelijk te combineren door de rustige kleuren van het marmeren motief.

Elke outfit wordt classy met deze fancy zonnebril.


Natuurlijk mag de klassieke pilotenbril niet ontbreken in dit rijtje.

Deze zonnebril is classy zwart, met een opvallend montuur.

Helaas kunnen we ze niet allemaal in slaan, maar kiezen is zeker moeilijk. Elke zonnebril is superleuk, maar het ligt natuurlijk helemaal aan jouw stijl! Mijn favoriet in dit lijstje is toch wel de zonnebril met het marmeren motief. Welke zonnebril is jouw favoriet?

Bronnen beeld: Pinterest (header), Finelinervreter (illustratie) 

Wil je helemaal klaar zijn voor de lente, dan mogen leuke laarsjes zeker niet ontbreken! >

zonnebrillen

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie