Fashion

5X De meest motiverende tanktops voor het sporten

Ik houd van nieuwe sportkleding! Ik raak er extra gemotiveerd van om te gaan sporten, want dan heb ik een goede reden om mijn nieuwe outfit aan te doen. Naast nieuwe sportkleding raak ik ook gemotiveerd van inspirerende quotes en hoe leuk is het dat dit gewoon gecombineerd kan worden! 

Motiverende tanktops

motiverende tanktops

Waar werk jij momenteel aan? Waar zou je beter in willen worden? Ideaal, zo’n shirt die je continue motiveert wat je allemaal kan zijn!

motiverende tanktops

Alleen door hard te werken kan je ervoor zorgen dat je ergens komt. “Wacht niet af, want anders ben je te laat.” Goede motivatie toch?!

motiveren tanktops

Het is en blijft een klassieker, maar deze slogan van Nike blijft ook gewoon altijd gelden! Gewoon doen.

motiverende tanktops

Vroeger zeiden mijn ouders altijd “wanneer je groot en sterk bent dan kan je alles doen”. Natuurlijk kan je ook als je sterk bent niet iets bereiken zonder je best ervoor te doen, maar door een sterk lichaam te creëren zal je je wel beter en krachtiger voelen.

motiverende tanktops

Het kan altijd beter en sneller! Wanneer je eenmaal een doel gesteld hebt, is het tijd voor een nieuw doel. Want alleen door jezelf uit te dagen met nieuwe doelen, kan je jezelf blijven verbeteren.

Wat is jouw meest motiverende tanktop? Of heb je een ander sportitem wat jou continue motiveert om net dat stapje extra te zetten?

Bron (header): WeHeartIt

Houd jij meer van kleding voor echte foodies? Gelukkig is daar ook genoeg leuks voor te vinden! 

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie