Lifestyle

Must see: Dit filmpje is voor alle vrouwen

Soms kom je van die filmpjes tegen die je moet delen! Dit filmpje is daar een van. Helaas is bodyshaming een big thing de laatste tijd en daar balen wij ontzettend van! Veel vrouwen zijn onzeker en durven hierdoor bijvoorbeeld niet in een bikini op het strand te liggen of in een croptop over straat te lopen. Als we nu allemaal eens wat liever voor elkaar zijn en elkaar juist omhoogtrekken in plaats van naar beneden halen, weet ik zeker dat we ineens een stuk zelfverzekerder zijn. Trek je niets aan wat anderen van je zeggen en love your own body! Fitness comes in all shapes and sizes!

Own your #BellyJelly

De #BellyJelly campagne is gestart door de Movemeant Foundation om een belangrijke boodschap over te brengen aan jonge meiden: je kunt dansen, springen, voetballen en een heldin zijn met #bellyjelly. Genoeg fitte vrouwen doen aan allerlei soorten sport zonder dat ze helemaal droog getraind zijn. Ze hopen hierdoor te bereiken dat alle meiden zich zelfverzekerd voelen in hun eigen lichaam. De makers van het filmpje roepen alle vrouwen op om compleet eerlijk te zijn over hun eigen lichaam met de #BellyJelly. Wees trots op je zelf ook als je je doelen nog niet bereikt hebt, je bent begonnen en dat is het allerbelangrijkste! Own your #BellyJelly!

En wat vind jij van het filmpje? Ik voelde me meteen powerfull nadat ik klaar was met kijken. Laten we met zijn allen het goede voorbeeld geven en het beste van onszelf laten zien! Deel jij de video ook met jouw vriendinnen, zo kunnen zoveel mogelijk vrouwen deze belangrijke boodschap meekrijgen. 

Ook over de term Fit Girl is momenteel veel heisa. We geven onze mening of ‘ie passé is of niet >

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie