Fashion

Net op tijd voor kerst: Mega NIKE sale!

Je weet inmiddels wel dat we zo onderhand vaker nieuwe sportkleding kopen dan gewone kleding. We shinen het meest tijdens onze favoriete sport en zweten het liefst elke dag in een andere sportoutfit. Wij weten dat jullie deze eigenschap vaak met ons delen en kunnen het dan ook niet laten om de beste deals met je de delen. Toen er een mailtje over een Nike sale voorbij kwam konden we ‘m natuurlijk niet aan jullie voorbij laten gaan. Tijd om de beste items met jullie te delen.

Heel veel korting op de nieuwste items

De sale komt net op tijd om nog snel een cadeautje voor onder de boom te scoren. Voor je beste vriendin of lekker voor jezelf! Dat is wel zo fijn wanneer je in het nieuwe jaar weer vol motivatie van start wilt gaan. Als je drie of meer items koopt krijg je 20% korting op het totaalbedrag. Dat scheelt al snel een paar tientjes op een nieuwe sportoutfit en dat komt heel goed uit tijdens de dure decembermaand.

Het enige wat je hoeft te doen is de items in je winkelmandje te droppen en de code 3X20 te gebruiken bij het afrekenen. De sale loopt maar tot vrijdag 22 december, dus je moet deze week nog je slag slaan! In het nieuwe jaar betaal je gewoon weer de volle prijs voor dat toffe setje. Om je wat inspiratie te geven voor een toffe nieuwe outfit deel ik alvast mijn favoriete items uit de webshop.

nike sale

Hoe tof is deze sport-bh met bloemenpatroon!

nike sale

Deze kleur overlopende legging past ook perfect bij bovenstaande bh.

nike sale

Deze toffe broek mocht echt niet ontbreken in mijn favorieten lijstje. 

nike sale

Last but not least, deze trui die ook je ook prima buiten de gym kunt dragen!

Welke items ga jij scoren tijdens deze sale? Ga je voor een complete outfit of koop je toch liever een voorraadje sportleggings voor de komende tijd? Wij gaan onze slag in ieder geval slaan!

Plaats een reactie