Fit

Netflix & Gym, deze workouts doe je vanaf de bank!

Ken je dat: je moet eigenlijk nog even een uurtje knallen in de sportschool, maar de bank en Netflix roepen je naam. Je moet kiezen tussen een avondje chillen of een avondje zweten en dat eerste lijkt het toch echt te gaan winnen. Totdat je ineens deze workouts tegen komt en je niet meer hoeft te kiezen. Een avondje Netflixen was nog nooit zo productief. 😉

Movie Night workout

Zet jouw favoriete klassieker op en knallen maar. Voor deze 6 oefeningen hoef je niet eens op te staan! Herhaal ze 3 keer achter elkaar en je hebt er een prima workout op zitten!

bank workout

Bron: Huffington Post 

Op en rondom de bank

Oké, voor deze drie oefeningen moet je even van de bank afkomen, maar dat betekent niet dat jij jouw favoriete serie op pauze moet zetten ;). Doe 10 herhalingen van elke oefening en herhaal deze routine 3 keer. Onder het genot van een aflevering van Friends is alles leuk, toch?

bank workout

bank workout

bank workout

Bron: Bodybuilding.com

Ab workout

We eindigen met deze killer ab workout. Ik moet toegeven dat je bij de eerst oefening even niet zo goed kunt kijken, maar het is altijd beter dan het huis uit gaan en je serie helemaal moeten missen, hehe. Doe telkens in 1 minuut zoveel mogelijk herhalingen van elke oefeningen en houdt tussendoor steeds 30 seconden rust. Herhaal deze routine 4 keer en je workout zit er weer op!

bank workout

bank workout

bank workout

Bron: Fitness Magazine

Zet die tv maar aan, want jij en Netflix hebben een date vandaag. Nog een voordeel: Je sportkleding zit zo lekker dat je er daarna prima in kunt chillen op de bank. Wij weten wel wat we gaan doen vanavond. 😉 

Bron (header): PopSugar Fitness

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie