Fit

Met deze oefeningen kun jij je kuiten trainen

Misschien herken je het wel… Heb je er net een mega uitdagende leg workout opzitten, moet je nog je kuiten trainen. Daar zit je op dat moment waarschijnlijk totáál niet op te wachten! Maar guess what: het trainen van je kuiten kan ook hartstikke leuk zijn! Zo zijn er best veel verschillende oefeningen én kun je het op heel veel plekken doen, je hoeft er dus niet per se voor naar de sportschool. Winner! Nieuwsgierig naar de workouts? Kijk en lees dan snel verder!

 

Deze workout is super handig voor de drukke Fit Girls, hij duurt namelijk maar tien minuten en je kan het overal doen! De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en daarnaast ook nog eens goed voorgedaan. Easy-peasy, toch? Dus trek je workout outfit maar aan en jij kunt beginnen met je kuiten trainen!

 

Rebecca Louise laat in deze video zien hoe jij in tien minuten je kuiten op een goede manier kunt trainen. Een video met handige tips en tricks en fijne oefeningen en dat ook nog eens vanaf een tropisch strand. We like! Ga jij ook je kuiten trainen met Rebecca? Wij wel!

 

De naam zegt het al: deze workout is kort maar efficient! Je traint je kuiten met een paar oefeningen en in deze video laten ze je precies zien hoe je dit het beste kan aanpakken. Ideaal voor de drukke Fit Girl dus! Deze workout is een absolute topper die je na een intense leg workout nog kunt doen!

 

Pfoe… Deze workout wordt niet voor niets de killer calves challenge genoemd, want girl… jij gaat écht je kuiten trainen met deze workout. De oefeningen zien er vrij makkelijk uit maar zijn toch een stuk zwaarder wanneer je eenmaal bezig bent, just what we like. Alle oefeningen worden voorgedaan zodat jij ze thuis gewoon na kunt doen. Wel zo makkelijk, toch?

 

Met deze video word je kuiten trainen een stuk leuker! Met zes intensieve, uitdagende oefeningen ga je aan de slag voor the best calves. Klinkt goed toch? Daarnaast worden er in deze video veel tips gegeven wat super handig is. Zo weet je zeker dat je alle oefeningen goed doet!

Deze oefeningen zorgen ervoor dat je hierna nooit meer je kuiten zult overslaan. De oefeningen zijn allemaal uitdagend maar vooral heel erg leuk om te doen. Spierpijn gegarandeerd! Wat is jouw favoriete oefening om je kuiten te trainen? Laat het ons weten door onder dit artikel een reactie achter te laten.

Wil jij meer workouts om te knallen in de gym?

Word je routine een beetje saai of ben je gewoon aan iets nieuws toe? Wij verzamelen de allerleukste en meest effectieve workouts voor je en droppen ze dagelijks bij je in je inbox. Ben jij klaar voor de fitste versie van jezelf?

Plaats een reactie

Comments

  1. Natascha

    Lekker voor spierpijn, vlot op de tenen gaan staan en rustig zakken tot volledig gestrekte kuiten. Paar setjes met lichaamsgewicht tot uitputting is genoeg om flink spierpijn te krijgen. Met wat meer gewicht duurt de oefening wat korter 😉