Uncategorized

Tijd voor een flinke dosis motivatie met Nike Unlimited

Dat iedereen laatst al in rep en roer over de Olympische Spelen zal jullie vast niet ontgaan zijn. Nike heeft om die reden speciaal voor haar atleten een prachtige campagne opgezet. Tijd om deze toffe video’s met jullie te delen! 

De Unlimted campagne

In deze zogenoemde ‘Unlimited’ campagne heeft Nike een aantal prachtige portretten gemaakt van haar atleten. Het resultaat zijn een aantal onwijs mooie video’s die naast mooi ook nog eens super motiverend zijn. Zelfs voor fanatieke Fit Girls als wij die voorlopig nog even niet op de Olympische Spelen zullen verschijnen. 😉

De moraal van elke video heeft alles te maken met een ‘unlimited mindset’. Iets wat voor fanatieke sporters natuurlijk mega belangrijk is. Voor elk van deze fanatiek sporters is er een video gemaakt: Serena Williams, Mo Farah, Simone Biles, Allyson Felix en Shelly-Ann Fraser-Pryce. Ik vind het elke keer weer prachtig om te zien hoe Nike video’s weet te maken die ervoor zorgen dat je het liefst dezelfde minuut nog in de gym staat. Ik heb zelden zó veel zin om te sporten dan na het kijken na één van hun video’s. Mocht je een motivatie dipje hebben, dan raad ik je zeker aan deze video’s te checken. Maar ook wanneer je gewoon lekker in je fitte mojo zit moet je ze zeker even bekijken!

Ik ben heel benieuwd om te horen wie van onderstaande atleten jouw favoriet is. Ik ga in ieder geval voor Serena Williams, zij blijft echt mijn allergrootste idool. Hoewel ik niets met tennis heb, vind ik haar wel het perfecte voorbeeld van een echte vrouw met pit!

Heb jij deze nieuwe Unlimited camapgne al gecheckt? En zo ja, wat vond je er van? 

Plaats een reactie