Tostada met kip

Food & Recipes door anna FG

Dit gerecht heeft onze Fit Girl Roos van de week voor mij gemaakt en het was echt om te smullen! Ik moest dit recept gewoon even met jullie delen. Een gezond alternatief voor een pizza en ook nog eens lekker. En als vega optie kun je de kippendijen vervangen voor corn/tofustukjes of garnalen. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als wij deden!

Ingrediënten

  • Volkoren wraps
  • Tomatensalsa
  • Huttekase
  • Mais
  • Avocado
  • Kippendijen
  • Koriander
  • Rucola

Bereidingswijze

1. Laat de mais uitlekken en snijd de avocado en koriander in stukjes.
2. Snijd de kippendijen in stukjes en marineer met kipkruiden. Bak de stukjes kip totdat ze goudbruin zijn aan allebei de kanten. Haal de kip uit de pan en bewaar apart.
3. Bak de volkoren wraps in dezelfde pan, ongeveer 1 minuut, aan beiden kanten totdat ze lekker knapperig zijn.
4. Leg de tostada (nadat de wrap gebakken is heet het zo ;)) op een bord en smeer er een laagje tomatensalsa op. Leg daar vervolgens de rucola en mais boven op en smeer er wat frisse huttekase overheen. Leg de stukjes kip en avocado bovenop en strooi er lekker wat koriander overheen.
Eet smakelijk!