Fashion

De ultieme sale musthave list

Don’t we all love sale!? Ik in ieder geval wel! Het perfecte moment om even een momentje voor mezelf te nemen en al mijn harde werk te belonen. En wanneer ik die beloning dan in ontvangst neem, doet het ook niet eens zo’n pijn in mijn portemonnee. In de winkels kan het nog weleens een chaos worden tijdens de sale, gelukkig merk je hier bij een online shop helemaal niets van. Daarom vandaag: mijn musthave sale aankopen.

Sportkleding

Nieuwe sportkleding betekent nieuwe motivatie! En een beter excuus om te winkelen heb je niet nodig toch? 😉

sale1

Oké, deze Nike trui zou ik ook gewoon buiten de sportschool dragen ;).

Beast mode on! Dit fantastische shirtje vind je hier!

Verliefd op deze sports bra

Jurkjes & Rokjes

Waarom zou je geen jurkjes of rokken kunnen dragen in de winter? Panty of hoge laarzen eronder en klaar is je winter outfit!

Een blouse en een jurkje in één, ideaal!

Een kleurrijk jurkje voor de donkere dagen. 

Dit rokje heeft een A-lijn model, waardoor het (bijna) iedereen goed staat! Super fijn 🙂

Shirts & Blouses

Ik heb een zwak voor streepjes.. oeps!

Last, maar zeker niet least! Ik omarm de ‘pyjama voor overdag’ trend met beiden armen! 

Ik ben bang dat de postbezorger volgende week een aantal keer voor mijn deur gaat staan. Ach, work hard play hard, right? Ga jij jezelf ook trakteren op nieuwe sale items? Ik ben heel benieuwd naar jullie aankopen!

Beeld: Zalando, Weheartit (header)

Plaats een reactie