Tips

Win een modellenworkshop met Models2Be

Hi Fit Girls! Mijn naam is Jamilla en ik ben één van de nieuwe Ambassadeurs van #FITGIRLCODE. Graag neem ik jullie mee in mijn wereld als model. Shoots, modeshows, voeding, work outs, good days, off days, castings, werktripjes… Al mijn ervaringen deel ik graag met jullie. Daarnaast ben ik ook Model Coach en train ik meiden die de ambitie hebben om model te worden. Want modellenwerk is niet alleen maar mooi voor de camera staan, daar komt veel meer bij kijken!

 

Wie is Jamilla?

Ik ben Jamilla, word ook wel vaak ‘de tropische verassing’ genoemd vanwege mijn looks :). Ik ben 31 jaar, woonachtig in het pittoreske stadje Weesp en werk als fulltime model. Ik heb onder andere campagnes gedaan voor KLM, Hennessy en Buff Headwear, Miss Etam en binnenkort ben ik één van de gezichten van De Make Up Studio. Ik zit al ruim 25 jaar zit in het modellenvak en heb besloten mijn kennis en ervaring als model te delen met meiden die de ambitie hebben om model te worden. Dit doe ik door middel van individuele en small group workshops. Tijdens deze workshop leer ik je onder andere hoe je je eigen frisse look kan creëren met behulp van een visagiste. Ik leer je poseren voor de fotocamera, en hoe je loopt tijdens een modeshow. Personal trainer Jesse van Body and Mind Control verzorgt de modellen work out en ik geef je al mijn tips & tricks over het modellenvak. Een leerzame, actieve en gezellige dag met een team van professionals!

_MG_4813Shoot-juni-smaller-image - kopie

 

Win een plekje in mijn workshop!

22 augustus aanstaande geef ik een Model Workshop in Old School Projects in Hilversum. Ik heb nog 1 plekje vrij en deze verloot ik graag onder de lezers van #FITGIRLCODE. De actie loopt tot donderdag 12:00 uur. Hoe maak je kans op de workshop?

1. Volg Models2be.com_ op Instagram 

2. Vertel mij hieronder waarom jij graag mee zou willen doen met de workshop!

unnamed

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie te inspireren met mijn artikelen! Ook heb ik heel erg zin om een van jullie Fit Girls te zien deze zaterdag op mijn workshop! Misschien tot snel! 

 

Plaats een reactie

Comments

 1. Yvana

  Hai, ik zou heel graag mee willen doen, ik wil mij graag aanmelden bij een modellen bureau maar ik heb nog geen ervaring, ik hoop dat ik hier ervaring zou kunnen opdoen. Verder wil ik mij graag aanmelden voor elite model look 2015. Dus dit zou heel erg gaaf zijn! En ik zou er heel erg veel van leren.

  Groetjes yvana

  • Jamilla

   Hoi Marloes, wat goed om te horen !De win actie is alleen helaas verlopen en de workshop is inmiddels geweest. Houd de Models2Be.com_ Instagram pagina in de gaten omtrent de nieuwe datum van de modellenworkshop. Groetjes, Jamilla van Models2Be

  • Jamilla

   De win actie is helaas verlopen en de workshop is inmiddels geweest. Houd de Models2Be.com_ Instagram pagina in de gaten omtrent de nieuwe datum van de modellenworkshop. Groetjes, Jamilla van Models2Be

 2. Marloes Migchels

  Als klein meisje werd er altijd gezegd ‘je zou model moeten worden’ omdat ik altijd nogal lang was. Toen ik zelf dacht lijkt me leuk, dacht mn moeder daar anders over. In de jaren daarna zijn er aardig wat kilos bijgekomen, tot bijna een jaar geleden. Sindsdien ben ik bezig met sporten en eten en heb ik mn “oude” lichaam terug. Nog altijd is er die droom om model te worden, maar waar begin je als 23jarige zonder ervaring? Help! Dit zou een mooie eerste stap zijn om een jaren gekoesterde droom eindelijk om te zetten in daadwerkelijk doel!