Fashion

Deze schoenen helpen jou de winter door

Toen het begin december ineens begon te sneeuwen was ik zo blij als een kind. Ik ben zo’n persoon die uren door de sneeuw kan wandelen en non-stop sneeuwballen wil gooien. Toen ik naar buiten wilde gaan ontstond er ineens een situatie waar ik niet op voorbereid was. Ik had geen ‘winterschoenen’. In mijn sneakers kreeg ik ijskoude tenen en de enige laarsjes die ik heb zijn super glad. Je kunt je vast wel bedenken hoe ik door de sneeuw ben gegleden. De hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen. Met deze schoenen ben jij wél voorbereid op nog zo’n sneeuwbui! 

Hoge laarzen

Een paar hoge laarzen houden je benen niet alleen lekker warm, ze laten ze ook nog eens een heel stuk langer lijken! Deze varianten mogen zeker niet ontbreken in jouw winkelwagentje.

schoenen winter

Deze staan prachtig onder elke outfit!

schoenen winter

Voor als je echt op wilt vallen in de sneeuw en toch een klein hakje wilt. 

schoenen winter

Hoe mooi zijn deze rode leren laarzen! 

Halfhoge schoenen

Een paar halfhoge laarsjes kunnen iedere outfit meteen een stuk leuker maken! Deze laarsjes zijn niet alleen heel leuk, maar je kunt er ook nog prima mee door de sneeuw. Wel zo fijn als de weergoden ons nog een keer gaan verrassen deze winter.

schoenen winter

Deze beauties met platte hak mogen echt niet in jouw kast ontbreken. 

schoenen winter

Natuurlijk moesten de Dr. Martens ook in het lijstje!

schoenen winter

Sluip als een panter door de sneeuw met deze top laarsjes. 😉

Lage schoenen

Laarzen en schoenen met hakken zijn leuk, maar niet iedereen houdt er van. Er zijn ook best een aantal lage schoenen waarmee je door de sneeuw kunt. Wat dacht je van deze varianten?

schoenen winter

Deze houden je voeten lekker warm en ze lopen ook nog eens heerlijk!

schoenen winter

Doordat de zolen wat hoger zijn, kun je met deze toppers prima door de sneeuw! 

schoenen winter

Voor deze platform Vans geldt hetzelfde, ze zijn lekker hoog en kunnen een laagje sneeuw wel aan. 

Wat zijn jouw favoriete schoenen voor de winter? Ga je het liefst met sneakers de deur uit of kom je nergens zonder je UGG’s? Laat je het weten als je een van bovenstaande schoenen hebt gekocht? Vinden we leuk! 😉 

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie