Lifestyle

DIY: Zo maak jij lip balm van Nutella

Ik denk dat vrijwel ieder meisje wel een speciaal plekje in haar hart heeft voor het beste broodbeleg ooit: Nutella. Of ja, broodbeleg? Eigenlijk weten we allemaal wel dat het veel lekkerder is om het gewoon van een lepel te eten. Een creatieve foodie ging er mee aan de slag en maakte de beste lipbalm ooit. Benieuwd hoe jij hem kunt namaken?

Ik zal alvast beginnen met vertellen dat ik geen beauty freak ben. Van make-up weet ik bizar weinig, maar wat ik wél altijd bij me heb is een fijne lip balm. Wanneer ik ’s ochtends vroeg uit mijn bed spring voor een fijne work-out is alles wat ik nodig heb een fijne dagcrème en een potje vaseline. Droge lippen hebben is alles behalve prettig! De balms van EOS zijn inmiddels ook in Nederland bekend, maar ik durf te wedden dat de meesten van jullie deze nog niet kennen!

Joanna van Cute Life Hacks is een ware koningin als het aankomt op toffe DIY projecten. Deze dame heeft een heuse Nutella lipbalm DIY gedeeld op haar Youtube kanaal. Deze video is inmiddels al meer dan 5,5 miljoen keer bekeken. Jullie begrijpen vast waarom ik er zo enthousiast van word. Oordeel zelf:

 

Ben je geen fan van Nutella? Niet getreurd, Joanna heeft ook een héérlijke variant gedeeld op deze DIY en dat is namelijk deze cookie dough lipbalm. Ik denk dat dit hét perfecte zelfgemaakte cadeautje is voor iedere foodie.

Voor dit awesome cookie dough recept heb je maar 3 ingrediënten nodig die je misschien al wel in huis hebt: Nutella (duhh), Kokosolie en bijenwas. Mocht je het laatste ingrediënt niet in huis hebben dan kun je dat hier bestellen.

Voor de Nutella variant hoef je denk ik geen boodschappen te doen, het enige wat je hiervoor nodig hebt is Nutella, olijfolie en een waxinelichtje.

Natuurlijk heb je ook een uitgelepeld EOS potje nodig. Mocht je die een beetje prijzig vinden, dan kun je hier een dupe vinden van eBay voor maar €0,90. Deze koop ik zelf regelmatig. Wanneer die van mij op is ga ik zo snel mogelijk de Nutella lip balm namaken. YUM!

Joanna heeft trouwens nog véél meer toffe DIY projecten op haar Youtube kanaal staan. Dus mocht je je een keer vervelen op een druilerige zondag, ga dan zeker even naar Cute Life Hacks voor wat inspiratie. 🙂

Wat vind jij van deze awesome DIY? Heb jij wel eens zelf lip balm van Nutella gemaakt?

Wil jij geen enkel lifestyle artikel missen?

Gaan we voor je regelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de leukste lifestyle artikelen op de site.

Plaats een reactie