7. Ze zijn super duurzaam. Naast alle grappen en grollen hebben ze ook hele sustainable speeltjes op kantoor. Zo hebben ze op elke verdieping een kastje met een hende, waarmee je alle elektriciteit op die verdieping uitschakeld.

IMG_2972

8. Ze zijn super gastvrij. Ik hoef me eigenlijk niet heel speciaal te voelen dat ik uitgenodigd was bij innocent. Iedereen is namelijk welkom in Fruit Towers voor een tour of een leuk gesprek. Je kunt ook bellen naar de Banana Telefoon of een kaartje sturen. Iedereen krijgt een handgeschreven kaartje terug met een leuke doodle op de envelop.

IMG_2955

 

9. Ze zijn genadeloos. Als je ooit iets beschamends meemaakt op het kantoor bij innocent dan zal dit je voor altijd achtervolgen. Ze zullen het uitprinten, lamineren en ophangen!

IMG_3092

10. Ik zou bijna de smoothies en sappen vergeten. Naast dat ze van 100% fruit gemaakt zijn zonder toevoegingen, heb je altijd iets te lezen en lachen. Ze hebben awesome teksten op verrassende plekken van hun verpakking staan.

bottom image

Zoals je hebt kunnen lezen is innocent veel meer dan alleen een lekker drankje. Wil jij een maand lang samen #FITGIRLCODE en innocent de #PinkChallenge aangaan?

<<Start de #PINKCHALLENGE>>

Pages: 1 2

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.