PROBEER EEN VAN ONZE FITGIRLCODE GUIDES

Bekijk Guides

WORD OOK EEN FIT GIRL!

Als een klein Instagram account begonnen in 2014, is Fitgirlcode inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde online community van fitte en gezonde vrouwen. Een team van bloggers staat klaar om jou elke dag te inspireren en te motiveren om een gezonde lifestyle te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Fitgirlcode geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de Fitgirlcode community steunt je door dik en dun! En wil je af en toe genieten van je favoriete chocolade? Dan moet je dat gewoon doen, vinden de Fit Girls. Je hebt er namelijk keihard voor gewerkt!

Wij willen dat jij de fitste en gelukkigste versie van jezelf wordt. Daarom zijn we elke dag op zoek naar de laatste fitness trends, de meest effectieve workouts en de lekkerste healthy pleasures voor in de keuken om jou te supporten! We geloven niet in crashdiëten, afslankpillen of andere spoedmaatregelen. Het gaat om een verandering van lifestyle naar één die perfect bij jou past en waarbij het niet voelt alsof je ‘iets vol moet houden’. Het belangrijkste doel: de wereld een gezondere plek te maken, one Fit Girl at a time.

HOOR JIJ AL BIJ DE FITGIRLCODE COMMUNITY?

Kun jij je hierin wel vinden? Join dan nu de Fitgirlcode community! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je dagelijks op de hoogte van de lekkerste recepten, beste workouts en leukste winacties op onze site. Je krijgt daarmee ook direct toegang tot de gratis Fit Girl downloads.

 

We vinden het superleuk om al jullie food creaties, diehard workouts en motivatie te zien, dus tag je foto’s op social media met #fitgirlcode! Join de community ook op Facebook en Instagram en mis niets meer.

Verder kun je ons vinden op Twitter, Pinterest, Google+ en LinkedIn. Heb je vragen of wil je ons gewoon iets vertellen? We horen graag van je! Klik hier om ons een berichtje te sturen.