bieke
Alle artikelen van Bieke

Bieke

Hi! Mijn naam is Bieke en ik woon in Amsterdam. Tijdens mijn drukke werkleven probeer ik zo fit mogelijk te blijven. Een paar keer per week ben ik om 06:45 uur ‘s ochtends in het park te vinden om te sporten. Ik houd enorm van lekker eten en vind het leuk om vegan gerechten en baksels te proberen. Ik probeer graag nieuwe dingen op het gebied van sport en schrijf daar dan ook graag over! Op deze manier kan ik jullie meenemen in mijn fit journey en geef ik tips en lekkere recepten om jullie verder te helpen.

Jules
Alle artikelen van Jules

Jules

Hi! Ik ben Jules en schrijf blogs voor Fitgirlcode. Ik vind het leuk om te onderzoeken wat wel en niet werkt voor mijn lichaam op het gebied van eten en sport. Want helaas ben ik ook slachtoffer van gewicht aankomen door alleen maar naar eten te kijken. Ook schrijf ik over onderwerpen waar misschien een beetje een taboe op ligt, maar waar stiekem veel vrouwen graag over lezen. Ik neem jullie graag mee in de dingen die ik ontdek en vind het leuk om de reacties te lezen van de lezers van Fitgirlcode. Van menstruatie struggles tot een lekker recept, kom maar door!

Irma
Alle artikelen van Irma

Irma

Hi! Ik ben Irma en ik ben 28 jaar. Mijn hele leven probeer ik op z’n minst fit te zijn. Ik ga al zo’n 10 jaar naar de sportschool (met af en toe een tussenpoos ;)) en hardlopen doe ik ook graag. Nog iets wat ik graag doe? Eten, snoepen etc. Sinds ik moeder ben geworden in 2020, is het wel even goed plannen wanneer ik ga sporten!
Fit blijven is voor mij soms echt een struggle en ik heb regelmatig motivatie nodig. Fitgirlcode helpt mij daar heel goed bij! Ik ga graag op zoek naar handige tips en schrijf erover.

Sophie
Alle artikelen van Sophie

Sophie

Sport en voeding zijn een van de leukste en interessantste dingen van het leven. Ik ben Sophie, 19 jaar oud, doe aan triatlon en ik hou van lekker eten. In mijn blogs neem ik jullie mee in de wereld van lekker én gezonde voeding, actief en fit worden en een stukje mindful leven.

Ik hoop jullie wat te kunnen leren, te inspireren maar vooral ook te laten genieten!

Ivana
Alle artikelen van Ivana

Ivana

Hi! Ik ben Ivana en heb al heel wat blogs voor Fitgirlcode geschreven. Ik schrijf ze nog steeds met liefde! In de fit-wereld is altijd wel iets te bedenken om over te schrijven. Tegenwoordig wordt steeds meer bekend over hoe belangrijk het is om goed op je eten te letten en fit te blijven/worden. En dan bedoel ik niet dat we allemaal maatje 34 moeten zijn met een volledig afgetraind lichaam, ik bedoel natuurlijk het lekker in je vel zitten (welke maat je ook hebt!) en een gezonde levensstijl naleven. Ik neem jullie mee door alle recepten, workouts, tips en informatie die ik ontdek tijdens mijn fit journey.

Julia
Alle artikelen van Julia

Julia

Mijn naam is Julia en ik ben 19 jaar oud. Ik vind het belangrijk om elke dag goed voor mijn lichaam te zorgen, ik let op mijn voeding en vind het belangrijk om genoeg te bewegen. Zelf ben ik dol op lekker eten, lifestyle en fashion. Dit vind ik dan ook de leukste onderwerpen om over te schrijven! Ik deel hier graag mijn tips & tricks over met jullie.

Emanuela
Alle artikelen van Emanuela

Emanuela

Mijn naam is Emanuela en ik ga schrijven voor Fitgirlcode. In mijn blogs neem ik jullie me door de workout en recepten die ik ontdek. Ik weet dat een fit lichaam alles te maken heeft met een fitte mind. Ook hierover ga ik schrijven. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en ga elke tip die ik vind onthouden om voor jullie te verwerken in een leuke blog!

Willeke
Alle artikelen van Willeke

Willeke

Dol op de liefde! Willeke is relatietherapeut die openlijk deelt over haar eigen ervaringen in de liefde. Ze houdt van hardlopen, Zumba en brownies. Met haar online relatiecursus leert ze partners samen gelukkig te worden én te blijven in de liefde. Volg haar op Instagram voor meer inspiratie voor je relatie!

Jacky
Alle artikelen van Jacky

Jacky

Ik ben Jacky en schrijf al een tijdje voor Fitgirlcode. Nu de nieuwe website live is, zijn er weer veel leuke thema’s om over te kunnen schrijven. We gaan weer richting de zomer en de summerbodies worden klaargestoomd. Ik geef je met liefde tips over hoe je je summerbody creëert of behoudt, wat je moet weten over daten, vegan recepten en noem maar op! Samen zorgen we dat we lekker in ons vel zitten, en niet alleen in de zomer ;).

priscilla
Alle artikelen van Priscilla

Priscilla

Hi ik ben Priscilla van Rijn, getrouwd en woon in Wijchen, vlakbij Nijmegen.
Ik werk met veel plezier als operatieassistente in een ziekenhuis en daarnaast ben ik als voedings- en leefstijlcoach werkzaam binnen mijn eigen onderneming Sucseed. Twee totaal verschillende beroepen met uiteindelijk hetzelfde doel; een gezond en fit lichaam.
Ik ben zelf een fanatieke sporter. Zo deed ik aan wedstrijdjudo en doe ik nu fanatiek aan CrossFit. Hierdoor ben ik altijd al veel met voeding bezig geweest. Het was dan ook logisch dat ik mij ben gaan specialiseren tot sportvoedingsdeskundige.
Inmiddels ben ik 37 jaar oud en word ik nog steeds elk jaar fitter. Ik ga dan ook mijn eigen ervaringen met jullie delen en zeker ook tips en informatie geven over voeding in combinatie met sport. Als je het leuk vindt kun je me volgen op Instagram: @sucseed.nl of @p.v.rijn

Femke
Alle artikelen van Femke

Femke

Ik ben Femke van Roekel, geboren op de boerderij & enorm gek op het buiten leven! Ik ben in 2020 gediagnosticeerd met lipoedeem, ik had hier nooit eerder van gehoord en er ging een wereld voor mij open. Ik ben onwijs geschrokken van hoe er mee omgegaan wordt en dat er verteld wordt dat we er weinig aan kunnen doen.
Zo ben ik bij het concept @fit.met.fem begonnen hierin probeer ik te laten zien wat er allemaal wel kan maar ook dat niet elke dag fantastisch kan zijn! Ik ga jullie de komende maanden meenemen in mijn verhaal, ga leuke recepten delen & vertel je meer over beweging met of zonder lipoedeem!

Laura
Alle artikelen van Laura

Laura

Ik ben Laura, 23 jaar en kom uit Zaanstad. Zeven jaar lang heb ik trouw de anticonceptiepil geslikt. Waar ik eerst groot fan was, begon ik steeds meer twijfels te krijgen. In mijn blogs ga ik jullie meenemen in mijn twijfels en ga ik jullie vertellen wat het stoppen met de pil met mij doet.

Naast dat ik deze blog schrijf, werk ik nog vijf dagen met veel plezier als juf van groep 4. Waar ik de kinderen probeer te inspireren in de klas, hoop ik jullie te kunnen inspireren met mijn blogs.

Debbie
Alle artikelen van Debbie

Debbie

Focus niet alleen op je body, maar juist ook op je fitte mind. Laat je inspireren door Debbie van Feed For Lifestyle, die je op een holistische én tegelijkertijd praktische wijze meeneemt in hoe je jouw leefstijl inzet om je doelen te behalen.
Debbie schrijft de komende maanden elke 2 weken een blog voor ons. Heb je nu al zin om meer van haar te lezen, volg Feed For lifestyle dan op Instagram!

Ellen
Alle artikelen van Ellen

Ellen

Mijn naam is Ellen en in 2019 begon ik na 68 kilo te zijn afgevallen mijn Instagram account @vanobesenaargezond in de hoop anderen te kunnen inspireren. Mijn afvalreis begon met een paniekaanval die ik verwarde met een hartaanval. Hierdoor heb ik mezelf 3 maanden lang ziektes ingebeeld waar ik een verhoogd risico op had in verband met mijn overgewicht. Ik schrijf en deel voornamelijk over mijn levensstijl en alles wat daarbij komt kijken: struggles, mindset en wat er ook maar op mijn pad komt. Ik ben getrouwd met een Portugees en ben dan ook graag op vakantie in mijn tweede thuisland, Portugal. Daarnaast heb ik een grote liefde voor shoppen en terrasjes.

robin
Alle artikelen van Robin

Robin

Robin houdt niet van stilzitten en is naast het schrijven voor Fitgirlcode en haar studie ook onlangs haar eigen bedrijf gestart. Dankzij een goede planning combineert ze dit prima met knallen in de sportschool en (gezond) koken. Je spot haar regelmatig met een kopje koffie in haar hand en ook haar Instagram staat vol met deze kleine verslaving. Ze helpt jou graag met het vinden van een goede balans!


Alle artikelen van Emily

Emily

Emily is een 19-jarige studente redactiemedewerker bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast school is zij ook model, waarvoor ze ook een aantal maanden in Singapore heeft gewerkt. Maar momenteel werkt ze af en toe in Nederland. Als model is het belangrijk dat je in ‘shape’ blijft, ondanks dat vindt Emily het onwijs leuk om te sporten. Van pilates, interval-en krachttraining tot boxen. Gezonde voeding en veel bewegen geeft haar energie. Ook spendeert ze haar vrije tijd aan het maken van gezond en lekker eten.


Alle artikelen van Robin

Robin

Robin is een 21-jarige studente Lifestyle & Media op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Naast school kun je haar vinden op de dansschool in Den Haag, hier danst ze ballet en modern. Ze houdt veel van muziek en bespeeld daarom ook al 11 jaar de harp. Naast muzikaliteit zit ze vol uithoudingsvermogen en dat heeft een mooie zwarte band karate opgeleverd. Op het creatieve gebied houdt ze ervan om foto’s en video’s te maken, haar camera gaat overal mee naar toe.

ROOS
Alle artikelen van Roos

Roos

Roos is een 30-jarige vrolijke en energieke babe uit Rotterdam. Ze viel 12 kilo af door keihard te trainen (krachttraining en CrossFit), en tegenwoordig gaat ze voor een nog strakker lijf. Maar ook is ze verslaafd aan dat heerlijke energieke gevoel na een training! In het dagelijks leven werkt ze als arts op de Spoedeisende Hulp. Volg Roos voor op haar actieve Instagram (@dokter.roos) voor: no-nonsense trainingstips die écht werken, motiverende blogs en makkelijke recepten die écht gezond zijn.

Nathalie
Alle artikelen van Nathalie

Nathalie

Van jarenlang niet sporten naar sportverslaafd. Hardlopen, wielrennen en krachttraining. Nathalie is altijd in voor een leuke uitdaging! Haar droom is om een hele marathon te lopen.

roos
Alle artikelen van Roos

Roos

Dol op food, sport en schrijven. Roos is een fitness junkie met een grote liefde voor haar camera en Instagram. Ze is altijd in voor een spontane sushi date en vult haar dagen dan ook het liefst met good food.

Lotte
Alle artikelen van Lotte

Lotte

Lotte is een altijd vrolijke, creatieve én enthousiaste spring in het veld die, zoals een echte Fit Girl betaamt, al haar energie voor een groot deel kwijt kan in de sportschool. De rest van haar energie spendeert ze aan haar werk als pedagoog en haar passie voor het bedenken en maken van gezonde en lekkere gerechten en baksels.

elise
Alle artikelen van Elise

Elise

Elise is een 20-jarige studente communication science aan de universiteit Twente met wijd uiteenlopende interesses: zingen, gezond koken en bakken, schrijven en een occasional Netflix binge. Verder houdt ze ontzettend van hardlopen, krachttraining en yoga en geniet van het energieke gevoel dat het oplevert. Gezonde voeding en het vooruitzicht weer meer te kunnen gaan sporten helpen in haar strijd tegen haar eetstoornis en geven een motivatie boost. Ze staat te popelen om weer volop in het leven te duiken en te genieten.

ninaenmaris
Alle artikelen van Nina en Maris

Nina en Maris

Nina en Maris (ook wel het gouden duo) reizen de hele wereld over om in het buitenland te werken. Daarvoor hebben ze geen fancy opleiding gedaan en ze hebben ook geen eigen online onderneming. Kortom, jij kan dat ook. Benieuwd naar hoe zij dit doen én hoe ze ook nog hun healthy en sportieve lifestyle behouden tijdens het reizen? Ze bloggen hierover op Fitgirlcode en hebben een eigen Youtube kanaal Nina & Maris. Dus laat je inspireren, droom met hun mee en lach tot de tranen over je wangen rollen.

jessica
Alle artikelen van Jessica

Jessica

Jessica Scheper is een #fitgirl die, na de halve wereld over gereisd te hebben, zich semi heeft
gevestigd op Bali en Scheveningen. Ze is surf coach, yoga lerares en wellness copywriter, en
organiseert wereldwijd Surf & Yoga retreats. Op haar blog www.soulsurfnyoga.com schrijft ze nog
meer over fitness, mindfulness en (solo)reizen. Volg haar avonturen ook op Instagram.

ARANKA
Alle artikelen van Aranka

Aranka

Aranka is de oprichtster van Fitgirlcode en probeert tussen haar meetings, afspraken en andere Girlboss duties door regelmatig ‘me time’ in te lassen door alles te geven tijdens circuittraining of yoga. Kan moeiteloos op haar hoofd staan als een echte yogi. Is altijd op zoek naar inspiratie en heeft meer dan een miljoen ideeën in haar hoofd om nieuwe bedrijven op te richten…zoals een echte entrepreneur betaamt.

SHELLEY
Alle artikelen van Shelley

Shelley

Shelley is de Brand Relations Manager bij Fitgirlcode en stuurt alle daily operations op het Fitgirlcode HQ. Met haar zwarte band in Taekwondo op zak is zij nu vol enthousiasme in krachttraining gedoken. Haar voornaamste doel is om mooie merken op een creatieve manier op Fitgirlcode in de spotlight te zetten, en verder is zij altijd op zoek naar manieren om Fitgirlcode nog verder te laten groeien. Op zondag vind je haar in de keuken om een gezonde cake te bakken, maar ze zegt ook nooit nee tegen een goed wijntje of speciaalbier. 😉