PROBEER EEN VAN ONZE FITGIRLCODE GUIDES

Bekijk Guides

 

ARANKAAranka

Aranka is de oprichtster van Fitgirlcode en probeert tussen haar meetings, afspraken en andere Girlboss duties door regelmatig ‘me time’ in te lassen door alles te geven tijdens circuittraining of yoga. Kan moeiteloos op haar hoofd staan als een echte yogi. Is altijd op zoek naar inspiratie en heeft meer dan een miljoen ideeën in haar hoofd om nieuwe bedrijven op te richten…zoals een echte entrepreneur betaamt.

Alle artikelen van Aranka

 

 

Shelley

Shelley is de Brand Relations Manager bij Fitgirlcode en stuurt alle daily operations op het Fitgirlcode HQ. Met haar zwarte band in Taekwondo op zak is zij nu vol enthousiasme in krachttraining gedoken. Haar voornaamste doel is om mooie merken op een creatieve manier op Fitgirlcode in de spotlight te zetten, en verder is zij altijd op zoek naar manieren om Fitgirlcode nog verder te laten groeien. Op zondag vind je haar in de keuken om een gezonde cake te bakken, maar ze zegt ook nooit nee tegen een goed wijntje of speciaalbier. 😉

Alle artikelen van Shelley

 

 

robin

Robin

Robin houdt niet van stilzitten en is naast het schrijven voor Fitgirlcode en haar studie ook onlangs haar eigen bedrijf gestart. Dankzij een goede planning combineert ze dit prima met knallen in de sportschool en (gezond) koken. Je spot haar regelmatig met een kopje koffie in haar hand en ook haar Instagram staat vol met deze kleine verslaving. Ze helpt jou graag met het vinden van een goede balans!

 

Alle artikelen van Robin

 

Emily

Emily is een 19-jarige studente redactiemedewerker bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast school is zij ook model, waarvoor ze ook een aantal maanden in Singapore heeft gewerkt. Maar momenteel werkt ze af en toe in Nederland. Als model is het belangrijk dat je in ‘shape’ blijft, ondanks dat vindt Emily het onwijs leuk om te sporten. Van pilates, interval-en krachttraining tot boxen. Gezonde voeding en veel bewegen geeft haar energie. Ook spendeert ze haar vrije tijd aan het maken van gezond en lekker eten.

Alle artikelen van Emily

 

 

Robin

Robin is een 21-jarige studente Lifestyle & Media op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Naast school kun je haar vinden op de dansschool in Den Haag, hier danst ze ballet en modern. Ze houdt veel van muziek en bespeeld daarom ook al 11 jaar de harp. Naast muzikaliteit zit ze vol uithoudingsvermogen en dat heeft een mooie zwarte band karate opgeleverd. Op het creatieve gebied houdt ze ervan om foto’s en video’s te maken, haar camera gaat overal mee naar toe.

 

 

 

ROOSRoos

Roos is een 30-jarige vrolijke en energieke babe uit Rotterdam. Ze viel 12 kilo af door keihard te trainen (krachttraining en CrossFit), en tegenwoordig gaat ze voor een nog strakker lijf. Maar ook is ze verslaafd aan dat heerlijke energieke gevoel na een training! In het dagelijks leven werkt ze als arts op de Spoedeisende Hulp. Volg Roos voor op haar actieve Instagram (@dokter.roos) voor: no-nonsense trainingstips die écht werken, motiverende blogs en makkelijke recepten die écht gezond zijn.

Alle artikelen van Roos

 

 

Nathalie

Nathalie

Van jarenlang niet sporten naar sportverslaafd. Hardlopen, wielrennen en krachttraining. Nathalie is altijd in voor een leuke uitdaging! Haar droom is om een hele marathon te lopen.

 

 

Alle artikelen van Nathalie

 

 

roos

Roos

Dol op food, sport en schrijven. Roos is een fitness junkie met een grote liefde voor haar camera en Instagram. Ze is altijd in voor een spontane sushi date en vult haar dagen dan ook het liefst met good food.

 

 

Alle artikelen van Roos

 

LotteLotte

Lotte is een altijd vrolijke, creatieve én enthousiaste spring in het veld die, zoals een echte Fit Girl betaamt, al haar energie voor een groot deel kwijt kan in de sportschool. De rest van haar energie spendeert ze aan haar werk als pedagoog en haar passie voor het bedenken en maken van gezonde en lekkere gerechten en baksels.

 

Alle artikelen van Lotte

 

 

eliseElise

Elise is een 20-jarige studente communication science aan de universiteit Twente met wijd uiteenlopende interesses: zingen, gezond koken en bakken, schrijven en een occasional Netflix binge. Verder houdt ze ontzettend van hardlopen, krachttraining en yoga en geniet van het energieke gevoel dat het oplevert. Gezonde voeding en het vooruitzicht weer meer te kunnen gaan sporten helpen in haar strijd tegen haar eetstoornis en geven een motivatie boost. Ze staat te popelen om weer volop in het leven te duiken en te genieten.

 

Alle artikelen van Elise

 

ninaenmarisNina en Maris

Nina en Maris (ook wel het gouden duo) reizen de hele wereld over om in het buitenland te werken. Daarvoor hebben ze geen fancy opleiding gedaan en ze hebben ook geen eigen online onderneming. Kortom, jij kan dat ook. Benieuwd naar hoe zij dit doen én hoe ze ook nog hun healthy en sportieve lifestyle behouden tijdens het reizen? Ze bloggen hierover op Fitgirlcode en hebben een eigen Youtube kanaal Nina & Maris. Dus laat je inspireren, droom met hun mee en lach tot de tranen over je wangen rollen.

Alle artikelen van Nina en Maris

 

 

jessica

Jessica

Jessica Scheper is een #fitgirl die, na de halve wereld over gereisd te hebben, zich semi heeft
gevestigd op Bali en Scheveningen. Ze is surf coach, yoga lerares en wellness copywriter, en
organiseert wereldwijd Surf & Yoga retreats. Op haar blog www.soulsurfnyoga.com schrijft ze nog
meer over fitness, mindfulness en (solo)reizen. Volg haar avonturen ook op Instagram.

Alle artikelen van Jessica