smoothie recepten

Zo’n proteïneshake is hartstikke lekker! Ik neem er meestal eentje na het sporten of juist de dag erna – als eiwitrijke snack. En wist je dat eiwit een essentieel onderdeel is van een goed ontbijt? Naast dat je lijf behoefte heeft aan bouwstoffen zorgt het ook nog eens voor een verzadigd gevoel. Bye bye cravings! Meestal maak ik mijn shake met water, maar wil ik mezelf echt trakteren? Dan maak ik de shake met wat (plantaardige) melk. Echter soms wil je wel die proteïne binnenkrijgen, maar even afstappen van die standaard shake. Wat doe je dan?

Met proteïnepoeder kun je nog zoveel meer dan alleen een after workout shake maken! Heb je het bijvoorbeeld al weleens door de kwark geroerd en met zoete, fruitige toppings bestrooid voor het ontbijt? Of er healthy snacks als proteïnerepen of –balletjes mee gemaakt? Zo niet, dan moet je dat echt eens proberen!

Het eiwitpoeder van FITSHE is hier ideaal voor. De 100% natuurlijke whey is speciaal ontwikkeld voor vrouwen: met de perfecte hoeveelheid proteïne in een portie en een gezonde dosis magnesium voor spierondersteuning. Verder zitten er geen gekke toevoegingen als kleurstoffen, zoetstoffen of suikers in, maar is gewoon alles puur en lekker.

Als eerlijk proteïnemerk weet FITSHE als geen ander dat je nog veel meer lekkers met dat poeder kunt doen! Daarom hebben ze hun eigen favoriete recepten gebundeld tot een e-book dat je doet watertanden. Van ontbijtdrankjes en chocobowls tot power fluff en smoothies: dit e-book staat bomvol heerlijke gerechten.

Het goede nieuws is dat jij deze bundel ter waarde van €19,95 gratis in jouw mailbox kunt ontvangen! Het enige wat je hoeft te doen, is je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief van FITSHE en dan word jij voorzien van de allerlekkerste proteïnerecepten. Inschrijven dus 🙂

Laat je het ons even weten als je de recepten hebt geprobeerd? (En welke jouw favoriet is?)

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met FITSHE geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! 🙂

Fotografie: Nanda Hagenaars & Elisabeth de Vires

Recommended Posts

31 Comments

 1. Super leuk! alleen heb mijn e-mailadres achtergelaten maar de downloadlink werkte niet! Dat is dus wel een beetje jammer!

  • Hi! Bedankt voor je berichtje, ik zag het probleem en het is nu verholpen! Laat even weten of het gelukt is, anders mailen we hem naar je 🙂

  • Hi! Bedankt voor je berichtje, ik zag het probleem en het is nu verholpen! Laat even weten of het gelukt is, anders mailen we hem naar je 🙂

   • Hi! Ik was ook super nieuwsgierig naar deze leuke bundel, maar bij mij werkt het (nog steeds) ook niet…

 2. Bij mij doet de link het ook niet… 🙁

  • Hi Sharon, ik heb hem ook even getest maar hier werkt hij. Wat voor melding krijg je precies?
   X Shelley (Fitgirlcode)

 3. Ik ben heel benieuwd! Maar bij mij doet de link het ook niet…

  • Hi Martha, bij mij lukt het wel. Kun je vertellen wat voor melding je precies krijgt? X Shelley (Fitgirlcode)

  • Als ik klik op downloaden dan krijg ik weer een leeg veld om mijn gegevens in te vullen…

 4. Hoi,
  Ik heb 2 keer geprobeerd m’n email adres
  in te vullen maar hij doet het niet als ik op
  Download druk:(
  Groetjes Charlotte

  • Hi Charlotte, wat voor melding krijg je? Let me know, dan ga ik het na bij FITSHE voor je! X Shelley (Fitgirlcode)

   • Hij geeft geen melding aan maar schiet na het drukken op download weer naar de schrijving.

    • Hmm, vreemd.. Ik heb FITSHE gevraagd om er nog eens naar te kijken en contact met je op te nemen. Het e-book krijg je sowieso! 🙂

 5. Bij doet het downloaden het helaas ook nog niet. Na op downloaden te hebben geklikt verdwijnt dit en dan gebeurt er niks..?

  • Hi Helen, wat vervelend! In welke browser zit je (chrome/safari/mozilla/etc)? X Shelley (Fitgirlcode)

   • Safari maar ook bij Chrome lukt het helaas niet

    • Hmm daar kan het dus niet aan liggen. Ik heb FITSHE gevraagd om hiernaar te kijken en contact met je op te nemen. Dat e-book komt sowieso jouw kant op! 🙂

     • Super, bedankt!!

 6. Ik heb hem ook geprobeerd te downloaden, maar bij mij werkt het ook niet. 🙁 De download-button verdwijnt erna.

 7. Super leuk! Krijg al zin om de recepten te proberen maar ook bij mij werkt de link (nog) niet.

 8. Bij mij inderdaad ook hetzelfde, super benieuwd maar downloaden lukt niet!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.