Nikes

Ik geef persoonlijk meer geld uit aan Nikes dan aan eten, wc papier, en alcohol bij elkaar opgeteld. Loon (lees: studiefinanciering) binnen? Hallo webshops, hallo kekke sneakerstores all over Nederland, hallo torenhoge stapel schoenendozen, hallo nieuwe liefdes van m’n leven. En aangezien er zowat ELKE week een nieuw model op de markt wordt gekieperd is de remedie voor mijn verslaving ver te zoeken. Ach. Dat brengt mij bij het punt van vandaag. Nieuwe Nikes!!! En wat voor nieuwe Nikes… Even kwijlen hoor. 

Dames, de Nike Free Transform Flyknit! Remember the name. Het merk komt met een wel hele toffe nieuwe sportschoen, die ik uiteraard ook meteen zelf even heb besteld… En dus zal ik, speciaal voor de sneaker/workout gear freaks onder jullie, fanatiek aan het testen en reviewen slaan zodra de schatjes op mijn deurmat zijn geland! But first things first. Laat ik eerst maar eens showen waarom ik nu precies zó enthousiast ben. Pictures speak a thousand words

Nikes

Nikes

Nikes

Nikes

Hebben, hebben, hebben

Pareltjes zijn het. En binnenkort dus onderdeel van mijn sportbaas ornaat. Mocht je nu stiekem ook wel heel erg benieuwd zijn naar deze shoes, hou Fitgirlcode dan strak in de gaten! Ik ga het model fanatiek testen (lucky me), en jullie platgooien met alle special features van de beauty! Stay tuned!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.