Je kon onlangs via #FITGIRLCODE kans maken op een plaatsje in het Breaker Bootcamp, en Judith was de lucky winner! Ik was erg benieuwd of zij het net als ik had ervaren en daarom heb ik haar gevraagd om haar ervaring te delen. Dit is wat ze zei:
Toen ik op de #FITGIRLCODE Facebook een berichtje zag staan om kans te maken op acht weken lang bootcampen in een klein gezelschap schreef ik gelijk een mailtje! Sporten in de sportschool deed ik voorheen al geregeld, maar aan een bootcamp had ik nog nooit gedaan. Gelukkig kreeg ik na een paar dagen een mail terug dat ik een van de gelukkige was die samen met vijf anderen acht weken lang ging trainen met trainer Tarek. Aan het begin van de acht weken werden we gewogen, gemeten en werd er een fit test gehouden. Dit hield in dat we verschillende oefeningen (denk aan: sit ups, push ups, squats)  1 minuut lang vol moesten houden. De resultaten werden per persoon opgeschreven in een boekje en na acht weken zouden wij deze opnieuw uitvoeren. De trainingen vonden twee keer per week plaats, 60 minuten lang. Soms in de regen in het Amsterdamse Bos en als we geluk hadden onder de zon bij het Olympisch Stadion. Ik keek altijd erg uit naar de trainingen omdat deze altijd effectief en gezellig waren. 

Dat het daadwerkelijk effectief was bleek na acht weken, toen de eindmeting plaatsvond. Mijn spiermassa was gegroeid en mijn vetpercentage aanzienlijk gedaald! Daarnaast ben ik enkele centimeters verloren bij mijn buikomvang en heeft dit ertoe geleid om ook mijn eetpatroon aan te passen.

Ik ben erg blij met de resultaten die behaald zijn en ben misschien van plan mijn sportschool abonnement af te zeggen om verder te kunnen trainen bij de Bootcamp Club Amsterdam!

Pages: 1 2 3 4

Recommended Posts

2 Comments

  1. Goed bezig Nadine (en Nicola natuurlijk ook)!! Hou dit vast zo voor de komende jaren en maak meer mensen enthousiast… 😉

    • Bedankt voor je reactie, Sjaak! Aan ons zal het niet liggen 😉 Liefs, Nadine


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.