Workout completed

Bootcamp is altijd een fijne workout, omdat het lekker in de buitenlucht is. Nu was het toevallig lekker weer en met zulk weer laten we ons allemaal weleens verleiden tot een sportieve buitenactiviteit in de vorm van hardlopen, fietsen of skaten. Het leuke van bootcamp vind ik het buiten sporten wanneer het wat kouder en natter is. Dan ben ik eerder geneigd de sportschool in te duiken en het hardlooprondje even te laten voor wat het is, terwijl buiten sporten met lagere temperaturen ook hartstikke lekker is.

BootcampA

Bootcamp

De Bootcamp sluiten we af met stretchen en, hoe kan het ook anders, een Breaker! De variant met kokos ken ik al en vind ik heerlijk, maar voor de afwisseling kies ik vandaag voor banaan en bosbes. Ook heerlijk en met extra eiwitten, die onze spieren goed zullen doen! Je maakt trouwens nog t/m 30 augustus Krijg je een maand lang gratis bootcampen bij The Bootcamp Club (zie actieverpakking voor de code). Hoe? Check de Breaker High Protein, Kokos en Banaan Bosbes (zonder toegevoegde suikers) verpakking. En vergeet niet om #FITGIRLCODE en #breakerbootcamp te taggen in jullie Breaker en bootcamp avonturen, vind ik leuk!

Pages: 1 2 3 4

Recommended Posts

2 Comments

  1. Goed bezig Nadine (en Nicola natuurlijk ook)!! Hou dit vast zo voor de komende jaren en maak meer mensen enthousiast… 😉

    • Bedankt voor je reactie, Sjaak! Aan ons zal het niet liggen 😉 Liefs, Nadine


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.