outfit tips nye

Modewonder Mimi, ook wel bekend van haar blog Mrs Janssen, heeft altijd een hele hoop fashion inspiratie klaarstaan! Zonder problemen schudt ze die zo uit haar tailored mouw Dus toen we op zoek waren naar een aantal goede tips hoe je nou de show steelt op New Year’s Eve met je outfit, hoefden we niet lang na te denken wie we daarvoor konden vragen…

What to wear when going out? Waar ik vroeger uren aan de telefoon hing met mijn bestie over welke top we, ja ‘we’ aan trokken, weet ik nu maar niet te bepalen wat aan te doen, zo ook voor oud en nieuw. Want waar voorheen een Coolcat top, je beste Cars jeans en Nike Air Max de beste keuze waren, biedt het modebeeld van nu reuze keuze.

Broek of rok?

Ik heb voor de broek gekozen. En geen denim maar een pantalon, dat is net wat meer festy en chic. Met oud en nieuw wordt er toch vaak voor een jurk met panty gekozen, maar gezien het feit dat we toch wel de hele avond ergens doorbrengen en de panty niet lang mee gaat, ga ik voor de broek. Plus, de gemiddelde meid moet nu eenmaal met ietwat minder glamour op de fiets. Een rok of jurkje fietst nou niet echt bepaald handig. Feit.

outfit tips nye

Haren vast of los?

Waar ik altijd zeg; “Vast, definitely vast.”, zeg ik voor deze gelegenheid los. Een mooie krul erin of stijl. Mocht je met de fiets gaan, zeg ik haren vast, want met de fiets betekent met dit seizoen: regen, heel veel regen. En wind. Ook dat. Bespaar jezelf dan de moeite om je haren te stijlen en te krullen en gebruik die tijd om een lekker glaasje prosecco te drinken. Yay!

Tas or not to tas?

Een tas moeten we altijd bij hebben. Een goede tas voor je telefoon en alle andere necessities wanneer je de deur uit gaat. Bij mij behoren daar de standaard dingen bij maar ook andere (vanuit het oogpunt van anderen onnodige ) dingen zoals tandenstokers, een wimperkrultang, haarspeldjes en zegeltjes van de Albert Heijn. En een reserve panty, mocht je toch voor de jurk gekozen hebben.

outfit tips nye

Hakken of stappers?

Elegantie is een hak, hoog of laag. Fietsen gaat goed met alle schoenen, dus daar hoeven we het niet voor te laten. Loop je als boer Gertie met een hakje aan, probeer dan eens een sleehak. Maar liever nog een blokhak, toch wel echt de hak dit seizoen. Ze lopen goed en je steelt er de show mee. Doen!

En dan nog het eeuwige dilemma van de jas..

Want face it, geen enkele jas is het waard om gestolen te worden. Ik raad aan; trek je beste jas aan en ga alleen ergens naartoe met een garderobe.

Last but not least; have fun! *doet een dansje* 

Kun jij wel meer modetips en outfitinspiratie gebruiken? Volg modeblogger Mimi dan zeker ook via haar blog en op Instagram

outfit tips nye

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.