sportieve activiteiten met je partner

Zelf lekker actief bezig zijn is leuk, maar met zijn tweeën is het nog veel leuker. Heb je geen vakantieplannen gemaakt? Dan is dat de ideale gelegenheid om deze sportieve activiteiten met je partner eens te proberen.

Probeer deze sportieve activiteiten met je partner!

#1. Acro yoga

Acro yoga is een combinatie van yoga, acrobatiek en Thaise massagetechnieken. Daarbij maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en dat van je partner. Het is een speelse en dynamische manier om kracht, balans, flexibiliteit en bovendien vertrouwen in elkaar te ontwikkelen. Je moet je bij acro yoga namelijk volledig aan elkaar kunnen overgeven. En laten we even eerlijk zijn: als je eenmaal een beetje geoefend hebt, ziet het er echt heel stoer uit!

#2. Boulderen

Boulderen (rotsklimmen) tijdens een date is een van de meest avontuurlijke sportieve activiteiten met je partner om te doen. Het is spannend en doordat je van elkaar afhankelijk bent voor je veiligheid, ontwikkel je een sterker vertrouwen. Maar wees gewaarschuwd – het is erg verslavend! We hebben in Nederland niet heel veel plekken om in de vrije natuur te klimmen, maar er zijn volop indoor bouldering faciliteiten waar je lessen kunt volgen.

#3. Snorkelen

Zijn jij en je partner allebei waterratten? Dan is snorkelen een leuke en romantische manier om samen iets actiefs te doen – en tegelijkertijd de mysterieuze onderwaterwerelden in je omgeving te verkennen. Het leuke is dat als jullie eenmaal wat ervaring hebben, het veel makkelijker is om in de toekomst ook op vakantie te gaan snorkelen.

#4. Surfen

Surfen is zonder twijfel een van de leukere sportieve activiteiten om met je partner te proberen. Het zal in het begin wat onhandig gaan, maar dat is juist wat het competitieve aspect tussen jullie kan aanwakkeren – dat werkt motiverend en zorgt ervoor dat jullie je aan elkaar kunnen optrekken. Als jullie de basis een beetje onder de knie hebben en het leuk vinden, staat niets je nog in de weg om voor volgend jaar alvast een surfvakantie te boeken!

#5. Kickboksen

Kickboksen is een fantastische manier om samen stoom af te blazen en tegelijkertijd spierkracht en uithoudingsvermogen te trainen. De meeste sportscholen bieden wel de mogelijkheid om lessen te volgen, dus ga vooral eens langs voor een proeftraining. Bonus: Het is ook goed voor je zelfvertrouwen en zelfdiscipline!

Lees ook: 7 tips om je vriendje aan het sporten te krijgen!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.