fitnesstracker

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Zeg, wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws geprobeerd? Iets waar je trots op bent? Een bijzondere prestatie? Een doel waar jij de afgelopen tijd mee bezig bent geweest en die je nu hebt behaald? Deze prestaties moeten allemaal gevierd worden!

Polar lanceerde dit jaar de super geavanceerde A360 fitnesstracker met een hartslagmeter in de pols, calorieënmeter, stappenteller en mogelijkheden om met je smartphone te synchroniseren. Een stijlvol en kick apparaatje dus. Fit Girl Roos had al eerder de eer om dit deze über Fit Girl gadget testen – heb je haar review nog niet gelezen? Je vindt ‘m hier!

De Polar A360 helpt jou om jouw sportieve doelen te behalen én te vieren, want dat vieren doen we eigenlijk nog te weinig. Naar aanleiding van de Polar #DiscoverYourFirsts video stelden Fit Girls Aranka, Lotte en Roos hun doelen waarmee zij aan de slag gingen. Dit hebben jullie allemaal in deze toffe #FitGirlFirst video kunnen zien. Niet gezien? Vooruit, je mag in de herkansing:

Ik weet zeker dat jíj ook een bijzondere prestatie wilt leveren, daar keihard mee bezig bent én bovenal dat je dit ook wilt vieren. Daarom heb ik heel leuk nieuws: ik mag TWEE Polar A360 fitnesstrackers ter waarde van €199.- per stuk weggeven inclusief twee verwisselbare bandjes (zwart en wit). Sounds very good, right?!

Wat moet je doen?

Doorloop alle drie de volgende stappen om kans te maken:

1. Like Polar op Facebook of Instagram

2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief


3. Vertel in de comments wat jouw #FitGirlFirst is waar je nu naartoe werkt!

Good luck babes!

Deze te gekke winactie loopt t/m 18 september, dus pak je kans! De winnaars worden daarna per mail gecontacteerd.

Recommended Posts

333 Comments

 1. Die zou mij zeker helpen bij de halve marathon in oktober en de hele in maart!! 🙂

 2. Marathon van Rotterdam! Jeej! Maar eerst nog aan het bouwen om sterker te worden na een flinke blessure!

 3. Mijn #fitgirlfirst is om te werken aan mijn conditie en kracht, deze polar fitnesstracker gaat mij hier zeker mee helpen! Fingers crossed.

 4. Ik heb dit jaar voor het eerst een hardloopwedstrijd meegelopen. Dit was eigenlijk om me te bewijzen tegenover vrienden. Nu ik dit heb gedaan ben ik denk ik een beetje verslaafd geraakt en wil ik z.s.m nog een wedstrijd meelopen. Deze activitytracker zou mij helpen om het nog beter te doen dan de vorige keer. En zal ervoor zorgen dat ik nog trotser op mezelf ben. Daarnaast ben ik sinds 3,5 week begonnen met het omgooien van mijn lifestyle. Er moet 10kg af (er zijn er al 2,5 af) en omdat je je krachtoefeningen zo moeilijk kunt tracken zou het zo fijn zijn om dit wel bij te kunnen houden. Het zou voor mij net die extra motivatie zijn. (We gaan duimen voor goed nieuws)

 5. Ik heb verschillende doelen. Maar mijn hoofddoel is om de laatste kilo’s kwijt te raken nadat er al 25kg af is. Daarbij zou de Polar A360 fitnesstracker mij zeker kunnen helpen.

 6. Mijn #FitgirlFirst is toch wel 5 km lopen binnen een half uur op een wedstrijd daarna zou ik trainen voor 10 km. Dingen wat ik altijd wil doen maar toch niet de juiste spullen om het door te zetten. Met de polar A360 moet dat zeker lukken !

 7. Volgend seizoen ga ik mijn eerste triatlon doen! Eerst een kwart om te proberen maar ik hoop stiekem dat ik dit jaar zo goed in vorm raak dat ik een halve kan doen. Afgelopen maand stond mijn eerste triatlon eigenlijk op de planning maar een gescheurde enkelband heeft roet in het eten gegooid. Een polar horloge zou zeker een goede motivatie zijn om mijn trainingen weer op te pakken 😉

 8. Het zou zo fijn zijn om te zien wat ik bereik met gladiator training, en helpen met het trainen voor mijn volgende color run voor veel mensen geen prestatie maar voor mij zeker wel heb hem dit jaar mee gedaan maar niet binnen de tijd kunnen lopen die ik wilde dus nu trainen voor een volgende

 9. Het zou mij enorm helpen bij mijn eerste hardloopwedstrijd! Ik ben normaal meer van het fitnessen en krachttraining. Sinds kort begonnen met kyla (vanwege jullie enthousiasme) en wilde mezelf uitdagen voor een 5 km run. Dan komt deze erg goed van pas aangezien ik steeds mijn voortgang kwijtraak… Ben benieuwd!

 10. Na 20 jaar gestopt met korfbal en nu tijd voor een nieuwe uitdaging: de triatlon (nou eerst een deel dan;))! #fitgirlfirst

 11. Voor m’n vriendinnetje. Ze kreeg een fitness tracker voor haar verjaardag van haar man. Maar ze stuurde hem terug!! Vond ze veel te gek haha.. Wie weet accepteert ze deze wel 😉

 12. Mijn doel is om de halve marathon te lopen. Hiervoor ben ik nu aan het trainen en de polar zou mij zeker hierbij kunnen helpen!

 13. Ik heb door pole fitness redelijk wat kracht, maar de conditie van een dood paard. Daarom ben ik begonnen met hardlopen met als doel 10km te rennen zonder het gevoel te hebben dat ik out ga :). Een tracker zou me daar perfect bij kunnen helpen, want momenteel lig ik bij 5km al gevloerd..

 14. Ik heb niet echt een doel qua afvallen ofzo, maar wat voor mij nu het belangrijkste is de sport doen die ik leuk vind (fitness). Want door dit te doen voel ik me veel energieker en vrolijker en natuurlijk om een reden te hebben nieuwe sportkleding te halen ?

 15. Ik ben een fanatieke crossfitter, danser en momenteel aan het trainen voor een halve marathon. De polar zou me terug op het juiste pad helpen na een zware periode met veel emo-eten! De grootste competitie die ik elke dag aanga is met mezelf, leuk om dit te tracken! X

 16. Mijn doel is om te starten met hardlopen. Mn nieuwe loopschoenen staan al klaar. Daarnaast wil ik mijn focus meer gaan verleggen naar fitness ipv groepslessen om volgend jaar te kunnen deelnemen aan n obstacle run. De polar zou super fijn zijn om mn vorderingen bij te houden en te weten dat ik op n verantwoorde manier bezig ben om blessures te voorkomen.

 17. 10 muscle ups achter elkaar is mijn #FitGirlFirst! Ik bleef een tijd haken op 6 maar sinds twee weken zit ik op 8 herhalingen ?? ps. Met zo’n nieuwe hippe Polar kan ik éindelijk op hartslag spinnen in de gym! Er wordt hiit-spinklasjes gegeven obv een Polarsysteem, waarbij je alleen met een Polar je hartslag op een scherm kan volgen!

 18. 5 maanden lang was ik elke dag misselijk, viel 6kg af (grotendeels spieren) en kon niet meer trainen. (Ik boos want ik werk in de gym..) Na elke dag een shitload aan kwark, yoghurt en andere zuivel producten binnen te krijgen bleek dat ik er intolerant voor ben geworden. Nu ben ik langzaam aan weer terug aan het groeien naar mijn doelen (sterker gespierder en droger) en deze polar zal mijn daar bij kunnen helpen om mezelf weer top fit te gaan voelen na deze rot tijd!

 19. Ik zou nog beter kunnen letten op mijn hartslag die (te) snel (te) hoog is; gerichter trainen dus! De 5 km rennen is nu gelukt, nu op naar 10 km!

 20. Ik ben net begonnen met weer fit te worden, ik wil afvallen. Maar het belangrijkste ik wil me weer fit voelen. Mijn doel ik om volgend jaar mee te doen aan de batavieren race. Minimaal 10 km aan een stuk hardlopen. Ik moet dit rustig opbouwen na meerdere blessures te hebben opgelopen aan mijn enkel, knie en heup. De polar A360 zou mij, als beginnende fitgirl dus helemaal helpen om een volledige fitgirl te worden!

 21. FitgirlFirst: mezelf bewijzen dat ik een sixpack kan laten zien, voordat ik FitMom ga worden!

 22. Na dat ik reeds bijna 30 kilo kwijt ben is het nu vooral nog een kwestie van trainen voor een strakker lijf ….
  Graag zou ik ook een ( halve) marathon lopen en met mijn astma is de popar natuurlijk een super goed hulpmiddel om mijn lichaam extra in de gaten te houden… Ben al lekker op weg maar de laatste loodjes zijn het zwaarst en het wat extra hulp…. Moet het gewoon gaan lukken!! 🙂

 23. De polar fitnesstracker zou mij enorm kunnen helpen om nog fitter te worden voor de verschillende obstacleruns waar ik aan mee doe. Mijn doel is een betere conditie en nog beter in vorm zijn, zodat ik de runs gemakkelijker kan lopen.

 24. Wauw, toffe actie. Mooie video ook. Het laat goed zien dat iedereen zijn/haar eigen doel heeft. Ik vergelijk mezelf altijd veel met andere, maar wat wil ik nu echt? Ik wil vooral sterker worden. Hoe lekkerder je in je eigen vel zit, hoe meer je dat ook uitstraalt. Zo’n pull up lijkt mij ook wel een uitdaging, maar datzelfde geldt ook voor push ups. Mijn kippenarmpjes mogen wel wat meer spierballen krijgen haha. Ik zou de Polar gebruiken voor mijn krachttrainingen en zo meer inzicht te krijgen in mijn hartslag en effectiviteit van de training. I’m in!

 25. Ik was heel goed bezig, sinds vorig jaar zomervakantie. Nu heb ik deze zomer de motivatie verloren. Dit zou mij enorm helpen om weer back on track te komen!

 26. Nadat ik recent ben bevallen heb ik het hardlopen weer opgepakt. Zaterdag de Damloop by Night en dan hoop ik in oktober voor het eerst 10 km te kunnen lopen!

 27. Mijn doel is de 25 km van The Great Breweries volledig uitlopen, trainen op hartslag zou mij zeker helpen om me goed voor te bereiden. Bovendien vind ik het altijd leuk als een accessoire niet alleen praktisch maar ook heel stylish is 🙂

 28. Ik werk ernaartoe dat ik volgend jaar als verpleegkundige bij kan gaan werken en door de fittest heen ga komen. Ik crossfit daarvoor en ik loop hard. Ik denk dat deze polar fitnesstracker me hier heel goed bij kan helpen om zo vooruitgang te zien ik mijn conditie 🙂

 29. Na een heftige periode ben ik nu eindelijk op de goede weg en ben ik meer in balans. Mijn doel is spieropbouw en een betere conditie, dus daarbij kan ik dit horloge heel goes gebruiken!

 30. Momenteel 40kilo kwijt en vastberaden dit zo te houden! Als mam van drie vraagt dit enige organisatie en structuur…ideaal dus een fitnesstracker die me ondersteund!
  Volgende doel…een halve marathon en daarna een hele…

 31. Mijn #fitgirlfirst doel is om mij eindelijk goed in mijn vel te voelen, me niet te schamen in een fitnesszaal en om te leren om van mezelf en heel mijn lichaam te houden in the process of losing weight! Ook wil ik meedoen aan Genk loopt en Dwars door hasselt en een mooie prestatie neerzetten! Dit zou een hele mooie motivatie zijn voor mij ?

 32. Hele leuke actie! Mijn doel is om gezonder, fitter en bewuster te worden van wat ik eet en doe in mijn leven. Zo wil ik ook graag mijn gegevens bijhouden, maar dat kost relatief veel tijd doordat mijn mobiel er niet meer helemaal voor gemaakt is aangezien die alweer best oud is haha. Deze fitnesstracker zou dan ook een hele uitkomst zijn! 🙂

 33. Ik zou dit jaar graag opnieuw meedoen aan The Great Breweries 25K om mijn tijd te verbeteren 🙂 met dit mooie horloge aan de pols zou dat nog zaliger zijn! Trainen op hartslag zou mij zeker helpen in de voorbereiding!

 34. Een van mijn doelen is om in maart, de Mudmasters 42 km te gaan lopen met mijn sportmaatje! We hebben al een aantal keren de 19 km gelopen en de halve marathon. Dit is toch wel echt de ultieme uitdaging en misschien volgt hierna wel de hele marathon!! Vergt nog wat training maar met dit horloge moet dat helemaaaaaaal goed komen!! 😀

 35. Zou me heel goed helpen om het WK parcours voor het WK obstacle running in Canada als recreatie loper goed door te komen. En dan voor volgend jaar 4x de beast 19km strong viking te overwinnen!!

 36. Omdat ik nu met een burn out thuis zit en bewegen super belangrijk is voor mijn herstel! Kan echt wel een opsteker gebruiken en dit zou meer als te gek zijn!! Dus ik ga super hard duimen!

 37. Deze zou ik echt graag willen winnen!! Zo krijg ik een overzichtelijker beeld van mijn activiteiten en rust op een dag.
  En omdat ik dinsdag jarig ben zou ik dit gewoon wel een tof verjaardagscadeau vinden 😉

 38. Het zal me zeker helpen om het WK parcours voor het WK obstacle running in Canada door te komen als recreatie loper. Ook zal het helpen voor volgend jaar 4x de beast 19km strong viking te halen!!

 39. na lang niet te hebben kunnen hardlopen door een nek hernia . Is mijn doel om weer naar de 10 Miles toe te werken en wat zou het mooi zijn als de Polar mijn vooruit gang bij kan houden. ?

 40. Ik ben de afgelopen tijd weer een paar kilo’s aangekomen die ik er weer af ga trainen, ook is het de bedoeling dat ik volgend jaar de marathon van Rotterdam ga uitlopen. afgelopen jaar helaas gestrand dus ben nu extra gemotiveerd het komend jaar wel te halen.
  Het horloge zou me er zeker bij helpen!

 41. Goeie prijs ik zou hem gebruiken om van m’n zwangerschapsbuikje af te komen! Nu heb ik geen flauw idee wat voor effect het sporten heeft, maar met de tracker haal ik hopelijk sneller m’n doel.

 42. Doel: van alle activiteiten een feestje van te maken ♡ dus vooral te genieten

 43. This is meant to be! In november ben ik precies een jaar bezig met krachttraining. Mijn doel komt steeds dichterbij, het juiste vetpercentage dat ik wil bereiken. De Polar kan me nog net dat ene extra zetje geven zodat ik in november strak op de surfplank op de golven van Bali sta!

 44. Mijn #FitGirlFirst waar ik momenteel naar toe werk is mijn eerste halve marathon op 16 oktober in Amsterdam!!

 45. Wat zou dit een te gek kado zijn voor mijn 32 ste verjaardag op 22 september? Met bijna 30 kilo minder op de weegschaal, is het mijn doel om met kerst een mooie jurk aan te kunnen, mijn droom om te surfen waar te maken en volgend jaar de leontien ladiesride te fietsen??. Met deze mooie fitnestracker kan ik de strijd met de laatste kilo’s winnen en op naar een mooi 2017 #fitgirlfirst

 46. Mijn doel is fit blijven,lekker sporten en daar plezier in hebben. Wat aan dit horloge een grote plus is, is dat je er ook mee kan zwemmen. Verder had ik gelezen dat je verschillende sportprofielen er in kan zetten voor mij handig want ik doe veel verschillende trainingen 🙂

 47. Het sporten weer oppakken. Nadat m’n bootcamp lessen gestopt zijn en ik gestopt ben met roken, nu echt aan de slag gaan! Deze polar zou daar enorm bij helpen!

 48. Het zou me helpen mijn hartslag meer onder controle te krijgen tijdens het sporten. Ik laat me soms te snel gaan en dat met een zwakke rug door een dubbele hernia is niet slim. Maar sporten is essentieel om mijn rug en buik sterker te krijgen.

 49. Ik loop al een tijdje met ernstige rugklachten en samen met de fysio werken we nu aan het sterker maken van mijn core. Maar vanaf 17 oktober ga ik 6 maanden vrijwilligerswerk doen tijdens mijn wereldreis en oh, wat zou ik dat graag pijnvrij willen kunnen! Deze fitnesstracker zou daar goed bij kunnen helpen. 🙂

 50. Na twee moeilijke jaren heb ik het sporten ontdekt en gezien dat dit heel veel voor mij kan betekenen! Je voelt je zoveel beter in je vel zitten als je lekker je hoofd kan leeg maken. Mijn #FitGirlFirst is nu de 10 kilometer hardlopen met mijn bonusmoeder en daar kan dit hardloge super goed bij helpen!

 51. Wauw!! Wat een te gekke actie! Hier doe ik graag aan mee!
  Mijn #FITGIRLFIRST is dat ik nog bewuster wil worden van mijn dagelijkse activiteiten en daarop ook mijn voedingspatroon kan aanpassen. De ene dag heb je een hogere verbranding dan de ander mede door hardlopen en de krachttrainingen die ik doe. Daarnaast zal de Polar A360 mij vast en zeker motiveren om net dat stapje extra te zetten. Ben benieuwd! Liefs, Amanda

 52. WAUW te gekke winactie!
  Mijn doel is om weer naar het gewicht van voor mijn zwangerschap te gaan (54kilo) ik ben er al 4afgevallen en hamg nu rond de 68kilo en ben er dus nog lang niet. Maar wat ik vooral ook wil is een betere conditie dan toen om mijn monstertje bij te kunnen houden haha!

 53. Mijn doel is om slanker, sterker, gezonder en fitter ouder te worden. Dus voor het eerst geen korte termijn doel meer, maar inbouwen in mijn levensstijl. De Polar A360 zou hiebij een welkome aanvulling zijn.

 54. Mudmasters volgende week al maar daarna ook de training vol blijven houden naar de Dam tot Dam loop volgend jaar en tijdens de zomer eindelijk eens echt een fitgirlbody te hebben!

 55. Dat zou erg helpen om mij gemotiveerd te houden voor de sportschool! De polar maakt inzichtelijk hoe ik presteer. Sinds een goede 2 maanden ben ik fanatiek bezig met bodypump. Hoe leuk zou het zijn om een extra motivational boost te krijgen!

 56. Om eindelijk eens een keer gemotiveerd te blijven. Waardoor ik mezelf goed zal voelen en beter in mn vel.

 57. Fitnessen, iets waar ik altijd zo dol op was. Helaas loop ik nu bij de neuroloog en reumatoloog, omdat er momenten zijn dat ik niet eens meer kan lopen. Fitnessen is dan wel het laatste waar je aan denkt. Tóch doe ik dat wel. Het weer oppakken na zoveel ellende en negativiteit is alleen wat moeilijk! Dat is dus mijn doel, weer aan de slag kunnen en doen waar ik altijd dol op was. Rondhuppelen in de fitness, zonder al te veel pijn mét zo’n horloge om mijn pols natuurlijk, zodat ik alles in de gaten kan houden en weer aan verbetering kan werken! Plus, altijd al een sporthorloge willen hebben, maar die prijzen altijd hé.. Niet echt studentproof! Super actie dus!

 58. Sinds juni 2015 ben ik, een voorheen zeer onsportief persoon, 12,9% vet en 17 kilo vet kwijt! Dit door gezond te eten en veel te sporten. Krachttraining, hardlopen, 2 obstacle runs van 19 km, yoga… heerlijk!! Een soort horloge als dit staat dan ook op mn lijstje voor nog meer persoonlijke verbetering, maar helaas is mn verjaardag nog ver weg! Dus, yes please!?

 59. Mijn lijf na heel veel antibiotica en twee knieoperaties in 1 jaar terugvinden. Dus back on track komen binnen 6 maanden. En daar kan de Polar A360 fitnesstracker mij supergoed bij helpen!

 60. Sinds ik met Crossfit ben begonnen werk ik naar heel veel #fitgirlfirsts toe! Double unders en een handstand tegen de muur is al behaald! Volgende doelen: pull ups, toes to bar, van alles dus! Het is zo gaaf om elke x actief met je doelen bezig te zijn en dit horloge zou daar perfect bij zijn!!

 61. Op dit moment train ik voor de beren loop in november, op Terschelling, de halve marathon. Mijn streven is om in mei de hele marathon te kunnen lopen. #FitGirlFirst Daarnaast zou ik mijn voeding zo goed mogelijk op mijn calorieverbranding willen aanpassen en natuurlijk een mooie loop tijd neerzetten. Naast het trainen voor de halve marathon, doe ik ook aan kracht training. Daarbij vind ik het heel lastig om mijn calorie verbruik in te schatten. De polar fitness tracker zou mij zeker kunnen helpen om mijn prestaties te verbeteren.

 62. Wauw wat een geweldige winactie!!!
  Ik zou er zo van genieten te gebruiken tijdens mijn gezonde toer in glutenvrij leven.
  ???

 63. Ik heb na de vakantie veel moeite om het sportdirecteur weer op te pakken. Door met vriendinnen te gaan sporten gaat dit al iets makkelijker, maar ik wil ook graag weer alleen sporten. Dit zou makkelijker gaan met een mooi horloge van Polar, zo kan ik in de gaten houden hoe m’n workout gaat en dat voelt goeeed. Ook probeer ik het hardlopen na bijna een jaar weer op te pakken. Met het hardlopen en krachttraining samen werk ik naar mijn #FitGirlFirst toe om een lichaam te krijgen waar ik me weer goed en zelfverzekerd voel en vol trots mee over straat loop!

 64. Na een tijdje wegens gezondheidsredenen het sporten op een laag pitje gezet te hebben ben ik weer klaar om te knallen. Hopelijk kan de Polar Fitnesstracker ervoor zorgen dat ik weer helemaal in de fitflow kom; voor de wekker word, uit bed spring en vol energie door de dag heen beweeg.

 65. In de afgelopen 2 jaar ben ik van 4 keer per week trainen voor de halve marathon naar 2 a 3 keer een uurtje of minder trainen (ene keer kracht, andere keer hardlopen) gegaan. Ik heb reumatische klachten gekregen, zonder duidelijke oorzaak. De medicijnen zorgen er voor dat de pijn redelijk verminderd. Toch lukt het soms niet om te trainen vanwege de pijn. Ik denk dat de polar A360 mij dat steuntje in de rug kan geven dat ik af en toe nodig heb mijn doel te behalen: medicijn gebruik verminderen door sterker in de spieren te worden en uiteindelijk de 10 km te kunnen lopen (halve marathon zal niet meer lukken).

 66. Ik ben in julie opnieuw gestart met fitnessen na rugproblemen. MIjn rugproblemen zijn nog steeds niet weg, maar door te fitnessen voel ik mij beter in mijn vel. Ik vind het leuk om mijn persoonlijk programma te volgen. Maar ik hou er ook van om groepslessen bootcamp en core training te doen! In groep wordt je toch weer net dat extra gemotiveerd om blijven vol te houden! Wat is mijn doel? Mijn hele lichaam versterken zodat mijn rug meer kan dragen. MAAR ik ben ook aan een betere conditie aan het werken! Ik zou graag een gladiator run meedoen als mijn rug dit toe laat. Ik werk hier stap voor stap naar toe! Maar het zou zoveel meer motiveren als ik mijn resulaten zou kunnen volgen met de Polar A360 fitnesstracker! #FitGirlFirst

 67. Ik ben in juli opnieuw gestart met fitnessen na rugproblemen. MIjn rugproblemen zijn nog steeds niet weg, maar door te fitnessen voel ik mij beter in mijn vel. Ik vind het leuk om mijn persoonlijk programma te volgen. Maar ik hou er ook van om groepslessen bootcamp en core training te doen! In groep wordt je toch weer net dat extra gemotiveerd om te blijven vol houden! Wat is mijn doel? Mijn hele lichaam versterken zodat mijn rug meer kan dragen (en dat mijn lichaam er daar beter van gaat uizien is mooi meegenomen, niet?:) ). MAAR ik ben ook aan een betere conditie aan het werken! Ik zou graag een gladiator run meedoen als mijn rug dit toe laat. Ik werk hier stap voor stap naar toe! Maar het zou zoveel meer motiveren als ik mijn resulaten zou kunnen volgen met de Polar A360 fitnesstracker! #FitGirlFirst

 68. Hier van in België worden jullie ook gevolgd en wordt er ook hard gewerkt aan onze fitte ik. Persoonlijk ga ik volgende maand de halve marathon van Brussel lopen en ga ik in de wintermaanden blijven lopen en wat meer krachttraining doen. Ben zeer benieuwd naar de Polar en zou hem dan ook graag uitgebreid testen.

 69. Mijn doelstellingen zou zijn…

  – meer gaan lopen (mijn doel: van 5 tot 10 km te kunnen lopen),
  – bewust gezonder te leven (gezonde(re) voeding, meer bewegen, en vooral ook betere nachtrust te bekomen).

  Zodoende een strakker lijfje te hebben en een gezondere levensstijl te kunnen bereiken (dus minder stressgevoel en geen opgejaagde rikketikkerend hart!)

  … En zo ook de mensen rondom mij te inspireren! 😉
  Want in mijn vriendenkring merk ik dat veel mensen wel een gezondere levensstijl willen, maar er gewoon niet toe komen… vooral omdat ze ook niet weten hoe eraan te beginnen….

  😉

 70. #FitGirlFirst het klinkt misschien cheesy maar voor het eerst toewerken naar een lichaam waar ik trots op ben is mijn Fitgirlfirst. Samen met de guide en een flinke motivatie (vraag me nog steeds af waar ik die vandaan heb gehaald) gaat het beter en beter, deze Polar fitnesstracker zou voor mij het laatste zetje kunnen zijn om mijn ultieme goal te kunnen bereiken!:)

 71. Ik ben in juli opnieuw gestart met fitnessen na rugproblemen. Fitness leek mij het beste omwille van de professionele begeleiding zodat je de juiste houding aanneemt bij de oefeningen die je doet. Mijn rugproblemen zijn nog steeds niet weg, maar door te fitnessen voel ik mij beter in mijn vel. Ik vind het leuk om mijn persoonlijk programma te volgen. Maar ik hou er ook van om groepslessen bootcamp en core training te doen! In groep wordt je toch weer net dat extra gemotiveerd om te blijven vol houden! Wat is mijn doel? Mijn hele lichaam versterken zodat mijn rug meer kan dragen (en dat mijn lichaam er daar beter van gaat uizien is mooi meegenomen, niet?:) ). MAAR ik ben ook aan een betere conditie aan het werken! Ik zou graag een gladiator run meedoen als mijn rug dit toe laat. Ik werk hier stap voor stap naar toe! Als ik niet kan gaan fitnessen probeer ik thuis toch oefeningen te doen! Maar het zou zoveel meer motiveren als ik mijn resulaten zou kunnen volgen met de Polar A360 fitnesstracker! Ik vind jullie site top om te volgen, ook ivm voeding en sportadvies! #FitGirlFirst

 72. Mijn #fitgirlfirst is voldoende spierkracht opbouwen zodat ik uiteindelijk niet meer het stempeltje ‘chronisch’ ziek met me meedraag! Het is zeker mogelijk in mijn geval, maar daar kan ik de hulp van Polar heel goed bij gebruiken!

 73. WAUW wat een gave winactie! Dit sport horloge staat al meer als een jaar op mijn verlanglijstje. Ben sinds laatste 1.5 jaar bezig in het krachthonk. Maar op dit te optimaliseren en het beste uit mijn trainingen te halen en dit ook bij te kunnen houden (mijn hartslag, mijn kracht, verbranding) zou ik zon horloge ZO ONTZETTEND GRAAG WILLEN WINNEN ????????????

 74. Ik heb geen mega doelen, (of misschien ook wel ?) ik ben in korte tijd door n hele zware periode erg veel gewicht verloren. Ik had wel wat “reserves” maar die zijn wel echt weg. Ook veel spiermassa kwijtgeraakt helaas. Nu ben ik mentaal weer aan het opkrabbelen, en daar wil ik fysiek ook weer lekker mee aan de slag. Niet skinny maar fit voelen, dat is mijn doel!

 75. Jaaa wat zou ik deze polar toch graag willen winnen! Ik train al maanden naar de marathon toe. Dit is de eerste keer dat ik een marathon ga lopen en hiermee zamel ik geld in voor het goede doel, het vergeten kind! Nu ben ik al een heel end op weg en gebruik al maanden een fitbit maar deze laat me al 3x in de steek, nu ben ik hem ook weer dagen kwijt voor reparatie en wil heel graag iets nieuws, iets moois en vooral iets effectiefs om alles mee bij te kunnen houden naar mijn doel de bosmarathon in pijnenburg #fitgirlfirst

 76. Sounds amazing! Mijn #fitgirlsfirst is meedoen met Mudmasters. Tijdens het trainen hiervoor is mijn telefoon kapot gevallen. De polar fitnesstracker zou me heel goed helpen om alles bij te houden en mijn doel te behalen!

 77. #fitgirlfirst
  Fit en in shape de reis van m’n leven maken in Nieuw Zeeland in december dit jaar.

  Met een polar fitnesstracker hoop ik m’n lichaam nog beter te kunnen begeleiden. Door verschillende lichamelijke klachten door m’n hypermobiliteit heb ik al sinds m’n puberteit moeite met sporten. Door intensieve begeleiding van ziekenhuis en fysio kan ik nu al heel veel meer dan dat ik de afgelopen 15 jaar heb gekund.
  Toch heb ik af en toe nog een terug val, omdat ik dan mijn grenzen over ga om m’n doel te behalen. Omdat ik al zo verbeterd ben in het afgelopen jaar wil het ziekenhuis mij niet meer helpen en zal ik zelf (met hulp van mijn fysio) een balans moeten vinden.
  Ik denk en hoop dag een fitnesstracker mij kan helpen om nog beter inzicht te krijgen in mijn lijf en dus ook zo fit mogelijk op reis kan in december.

 78. Ik werk er naar toe om weer gezonde te worden. Te herstellen na een zwaar ongeluk, begin april ben ik aangereden door een auto tijdens een fiets training. Dus ik wil weer super graag gezond en fit worden! Dat is mijn doel.
  Nu kan ik kleine stukjes lope (wandelen), dit op te bouwen zodat ik hopelijk straks weer kan rennen, springen, fietsen en natuurlijk als uiteindelijk doel weer kan wielrennen en wedstrijden kan rijden! Zo dat ik weer een FitGirl wordt!

 79. My fit girl first is om op 16 oktober tijdens de marathon van Amsterdam de 8km uit te lopen. Dit horloge zal er zeker bij helpen om dit doel te halen.

 80. Aan de andere stappen had ik al eerder voldaan. Mijn doel is opbouw conditie, een strakker lijf, langzaam beter worden. En vooral: gemotiveerd blijven en volhouden. Geen marathons; ik hou gewoon wedstrijden met mezelf om het zo te zeggen.

 81. Al jaren doe ik aan voornamelijk krachttraining. Door een shin splint is het hardlopen naar de achtergrond verschoven. Hier beleefde ik echter ontzettend veel plezier aan. Nu toch de stap gezet om naar een sportfysio te gaan, in de hoop dat er iets aan kan worden gedaan. Nieuwe, goede hardloopschoenen met demping zijn onmisbaar om realistische nieuwe doelen te bepalen, en hopelijk te behalen! Op naar veel nieuwe kilometers, blessure vrij #FitGirlFirst

 82. Mijn #FitGirlFirst is 8 x zelfstandige pull-ups! Nu lukken er 4 of 5 maar ik wil toewerken naar de 8 🙂

 83. Ik ben inmiddels 4 maanden bezig en ruim 6 kg afgevallen.
  De laatste kg’tjes wil ik er ook graag af hebben en daarnaast fitter worden en meer krachttraining verrichten om de spieren zichtbaar te maken! De polar watch zou mij goed helpen om inzicht te krijgen in mijn programma en vorderingen!

 84. Als net beginnende #FitGirl heb ik zoals getipt in jullie guide, doelen voor de korte termijn en doelen voor de lange termijn. Nu kan dit horloge mij perfect door mijn korte termijndoelen helpen om bij de lange termijndoelen te kunnen knallen! Allereerst wil ik 5 kilometer onder het halfuur kunnen lopen om over 2/3 jaar in de voetsporen van mijn vader te kunnen ‘rennen’ met het lopen van de marathon in New York!

 85. Ahh deze zou ik heel graag willen willen. Ik heb er ontzettend goede verhalen over gehoord en ik wil zo graag m’n goals meer gaan tracken. Hiermee zit je op de goede weg! 🙂

 86. Ook ik heb er op eigen houtje al 24 kilo afgekregen en heb mezelf een Polar beloofd, zodra ik de -25 aan tik, maar het zou natuurlijk een nóg groter feest zijn om deze te winnen 🙂

 87. Deze fitness tracker zou ik super graag willen winnen! Ik mis nu echt dat ik niet kan zien wat krachttraining met mijn energie en hartslag doet. Ik heb een hele tijd eruit gelegen door RSI, en nu ben ik voor aan heet opbouwen met krachttraining! Ik wil dit graag tracken zodat ik ook echt nieuwe doelen kan behalen! Mijn #fitgirlfirst is weer helemaal gezond en fit worden!

 88. Mijn #fitgirlfirst is het behalen van 5km hardlopen, nooit gedacht dat ik dat zou kunnen! Nu aan het trainen voor de 10 en wat zou het fijn zijn om mijn voortgang bij te kunnen houden met zo’n mooie fitnesstracker!

 89. Mijn #fitgirlfirst is om samen met mijn vriendinnen de 13 km van de strong viking run brother edition te finishen in Amsterdam 15 oktober. Nog nooit zoiets gedaan, dus superspannend!

 90. Mijn doel is om meer grip te krijgen op mijn levensstijl – het eten en het sporten. Zonder maatstaf kan ik mijn hoofd en de controle nogal eens verliezen. Daarom lijkt deze polar mij een perfecte uitkomst. Met een polar rond mijn pols kan ik het leven met beide handen grijpen!

 91. Ik ben keihard aan het werk voor mijn #fitgirlfirst hele marathon te rennen , ik zou deze vorige jaar al rennen maar door een ongeluk kon ik niet meer rennen , na een hele poos krachttraining gedaan te hebben , ben ik nu weer bezig om mijn conditie terug te krijgen en de hele marathon te gaan rennen zonder blessures te krijgen! En ik weet bijna zeker dat de polar fitnesstracker mij daar enorm bij kan helpen #fingerscrossed

 92. Wat een super leuke actie hebben jullie weer. Ik zou deze polar heel graag willen winnen. Ik wil al bijna een jaar een sporthorloge kopen, alleen zijn alle verhalen en adviezen zo tegenstrijdig, dat ik niet weet welke ik moet kiezen. Deze is absoluut het mooiste en zou ik graag elke dag dragen.
  Ik heb 9 oktober de halve marathon van Eindhoven op de planning staan, dus hopelijk kan ik daar shinen met mijn nieuwe watch van jullie. Verder kan het me helpen om al mijn andere sport en gezondsheidsdoelen te behalen. Fingers crossed!!! ??

 93. Ik heb verschillende doelen, maar mijn #fitgirlfirst voor de komende tijd is om in april de 10 miles te lopen in Antwerpen!

 94. Volgend doel op mijn agenda is een halve marathon!
  Helaas kon ik de laatste tijd niet lopen door een blessure, maar die achterstand wordt zonder twijfel in een mum van tijd weggewerkt met de Polar A360! 🙂

 95. Na 4 jaar dansen wil ik dit jaar mijn eigen choreografie schrijven die dan ook op een (redelijk groot) podium uitgevoerd zal worden. Daarnaast werk ik nu naar het moment om een stukje van mij dansend te delen op instagram, dat voelt heel kwetsbaar en dat is natuurlijk ook wel de bedoeling van #fitgirlfirst.
  Ik startte met instagram om gewicht te verliezen en fitter te worden. Ik ben inmiddels 12 kg kwijt, en dat is fantastisch en geniet ik enorm van, maar ik ben nog lang niet klaar! Voor zover je ooit klaar kunt zijn natuurlijk 😉 Met het vervolgen van dat proces zou de polar mij heel goed kunnen helpen!

 96. 2 oktober ga ik voor eerst aan een hardloop evenement meedoen voor de 5 km. Dat lijkt niet zo veel, maar voor mij is het al heel veel! Bijna een jaar terug ben ik geopereerd aan een dubbelde hernia en kon ik zelfs niet meer lopen. Wat een mooie beloning zou dat zijn als ik hem mag winnen en om te zien hoe ik het allemaal doe en hoe ik vooruit ga!

 97. Ik zou de Polar A360 graag willen winnen omdat ik momenteel heel hard aan het trainen ben om de 1500m onder de 5 minuten wil lopen!

 98. Als fanatiek sporter in diverse disciplines gecombineerd met een uitdagende baan zijn gadgets als deze een uitkomst. Zeker op het moment dat je wat meer moeite hebt met het vinden van een balans. Ik verleg mijn grenzen regelmatig en momenteel zoek ik een balans in het fysiek en mentaal goed voelen gecombineerd met de juiste voeding. De fitnestracker zie ik als ondersteuning voor een betere vitaliteit.

 99. Hi girls!

  Doordat ik al een aantal jaren met fitness bezig ben en vooral al weet welke training niets voor mij is probeer ik na elke gedeeltelijke mislukking mijn doel wat aan te passen.

  Momenteel is mijn doel om 3uur aan een stuk te kunnen cyclen en op vlak van kracht meer booty te ontwikkelen (binnen de mate van het mogelijke want ik blijf een lang slungelig type). En last but not least: elke dag bewegen!

  Anyway,
  Al deze doelen zouden wel een polar kunnen gebruiken zeker omdat het iets is dat ik elke dag zou kunnen omdoen en van genieten!

 100. Van 0 ben ik eind juli gestart voor het oefenen van 10km lopen. Ondertussen zit ik aan 5 km maar men hartslag liep niet goed.. daarom ben ik sinds kort beginnen met het lopen op hartslag maar dit zou zoveel beter gaan met deze polar! Hopelijk kan deze me helpen met het behalen van mijn doel!

 101. Ik loop normaal met mijn iPod maar die is t jammer genoeg aan t begeven.. Momenteel ben ik voor een makkelijke 7km aan t trainen maar mijn iPod valt elke keer uit waardoor al mijn data kwijt zijn. Niet echt fijn dus.. Vervanging zou voor een enorme motivatieboost zorgen!

 102. Na jaren lang proberen heb ik mijn vriend EIN-DE-LIJK aan het hardlopen gekregen! Hij zei namelijk altijd dat hij het niet kon, maar het gaat verrassend goed. Om de paar weken gaan we een stukje verder. Met deze Polar zal hij zeker blijven hardlopen, hij is namelijk heel erg resultaat gericht en dit zal een positieve stimulans zijn om er mee door te gaan.

 103. Mijn #fitgirlfirst is gezonder worden, fitter en sterker! Door krachttraining, maar sinds kort ook een beetje hardlopen. ??Dat polar horloge brengt weer een extra dosis motivatie, heerlijk zou dat zijn! ??

 104. Ik hoop snel kipping pullups onder de knie te krijgen en ook de handstand pushups en misschien een muscle up staan op mijn lijstje. Dat zou betekenen volgend jaar mijn #FitGirlFirst moment om de Lowlands Throwdown RX mee te doen!

 105. Mijn #firtgirlfirts is. Dat ik sportiever en gezonder probeer leven. Ook hoop ik straks mee te kunnen doen aan de 4mijl in zwolle.

 106. Mijn #fitgirlfirst is een 1/2 triatlon in 2017. Op de ‘Road to’ staat voor dit weekend een 1/8e gepland, en dan doortrainen naar een 1/4e en het (voorlopige) einddoel die halve!
  Natuurlijk kan ik de Polar 360 onwijs goed gebruiken om mijn voorbereidingen te tracken en te optimaliseren! *begint alvast met duimen*

 107. Afgelopen half jaar ben ik 6kg aan gewicht kwijt geraakt en 10kg (!!) aan lichaamsvetmassa. Hier ben ik onwijs trots op en ik wil mijn nieuwe gezondere levensstijl voortzetten en mijn vetpercentage nog verder laten zakken en spiermassa opbouwen. De polar zou een zeer goede ondersteuning en motivatie zijn om elke dag het beste uit mezelf te halen. BECAUSE FIT GIRL FIRST! #FitGirlFirst

 108. Jaaa mijn man en ik delen de polar M400 en das niet helemaal ideaal? hij traint voor een marathon en ik doe kracht training en conditie (al 20kg kwijt aan zwangerschapskilo’s ?)

 109. Mijn doel is weer op gewicht te komen en fitter te worden in Crossfit en daar zou deze mooie fitnesstracker me zeker mee kunnen helpen #FitGirlFirst

 110. Blijven doorgaan zoals ik nu doe: 1x crossfit, 1x fitness en 1x hardlopen per week. Ik wil nog beter, sterker en sneller worden in alles. 🙂 De Polar helpt me om op een makkelijke manier bewust en gemotiveerd te blijven. Dus je zou me hier heel blij mee maken!

 111. Goedemorgen, ik heb via Instagram gereageerd om kans te maken op deze leuke gadget. Ik heb helaas geen spannend verhaal waarom ik deze zou moeten verdienen. Echter is mijn motivatie en discipline ver te zoeken. Terwijl ik deze wel heb gehad.. Ik hoop oprecht deze te vinden bij de Polar A360.. ??? om het begint al lichtelijk te kriebelen bij de gedachte om via die manier weer aan de slag te gaan! #fitgirlfirst ??? Groetjes

 112. Super leuke winactie! Wilde altijd al een goeie tracker hebben voor het bijhouden van mijn prestaties… En er 1 krijgen is natuurlijk het allermooiste?

 113. Mooie actie! De Polar kan mij helpen met mijn #FitGirlFirst: een bikini body in 2017! Ik volg sinds een paar weken een trainingsprogramma met gewichten, high intensity interval training en low intensity training. Ik houd mijn resultaten bij op mijn smartphone, maar doe dit veel liever met de #Polar die veel preciezer is.

 114. Mijn #fitgirlfirst is om samen met mijn papa de 10km te lopen.

 115. Ik ben gek op hardlopen en heb al een aantal keer de 10km gelopen ( CPC , Ladiesrun etc ), maar nu ik dit al een paar keer heb gedaan is het tijd voor een nieuwe uitdaging : De Bruggenloop van Rotterdam! Het is alleen soms lastig in te schatten op hoeveel km je zit tijdens het lopen en hoelang je bezig bent. Dus om echt effectief te trainen zou dit echt een top cadeau zijn!!

 116. Mudmasters 12KM, 25 september Biddinghuizen! Vervolgens zal de training voor de eerste marathon van start gaan ??!

 117. Ik wil heel graag 10 km in een uur kunnen lopen. Nu ben ik daar nog te langzaam voor, maar ik ben hard aan het trainen 🙂 De fitnesstracker zou natuurlijk heel goed kunnen helpen!

 118. Wat een te gekke prijs is dit om te winnen!! Ben nu ruim 3 kwart jaar bezig met Crossfit. En wat is het geval… 1 kilo afgevallen. (Ik hoor jullie denken, ja maar spieren wegen zwaarder dan vet, dat is zeker waar want ik ben inmiddels bijna 2 kledingmaten slanker geworden). Dit horloge zou mij zeker stimulans geven om door te zetten wanneer de weegschaal weer eens blijft ‘hangen’. #fitgirlfirst mijn doel voor de komende maanden: 10 goede push-ups te kunnen maken, en wat zou het stoer zijn om ook 5 pull up te kunnen doen!!
  #workhardplayhard#ifyoucandreamityoucandoit!!

 119. Mijn eerste #fitgirlsfirst doel is om een fit girl te worden die weer lekker in haar vel zit. Conditie en kracht zullen hier de sleutelwoorden zijn. Daarna lekker trainen voor een 10km hardloopwedstrijd in mijn woonplaats om iedereen te laten zien dat alles mogelijk is, als je er maar voor werkt.
  Ik geef mezelf een jaar om DE BESTE VERSIE VAN MEZELF te worden. Ik weet 100% zeker dat deze Polar fitnesstracker mij daar erg goed mee kan helpen!

 120. Toevallig heb ik net met mijn CrossFit coach gezeten om nieuwe doelen te stellen. Mijn toes to bar, pull ups én handstand push ups gaan komende tijd flink onder handen genomen worden. Deze Polar zal daar zeker bij helpen!

 121. Ik wil graag een fit girl zijn…..that’s first en ben al een heel eind op weg! Maar om daar nog meer controle tijdens het sporten op uit te kunnen oefenen, zou een POLAR fitnesstracker heel welkom zijn! ????

 122. Mijn belangrijkste doelen zijn op het moment trainen zodat mijn knieklachten minder worden en ik weer kan hardlopen ennn ik wil super graag pull ups kunnen! Beide zijn nog lastig maar wel hele leuke uitdagingen waar ik druk mee bezig ben. Extra hulp en motivatie kan natuurlijk nooit kwaad 🙂

 123. Deze kan ik heel goed gebruiken. Ik ben de afgelopen weken 12,5 kilo afgevallen. Wil er nog 7 kilo vanaf. Dus met zo’n toffe gadget gaat dat zeker lukken!!

 124. Ik heb er een flinke tijd uitgelegen door een lelijke val waardoor ik het gevoel heb ik weer terug bij af ben na een vol jaar kei hard trainen! Ik wil graag zowel mijn uithoudingsvermogen alswel mijn spierkracht weer terug op niveau brengen en weet zeker dat het tracken van mijn trainingen (verbruik) en voeding (iname) mij hierbij gaan helpen!

 125. Ik ben mijn eigen weightloss journey begonnen met mijn personal trainer.Niet om een maatje 34 te worden maar een #fittbadass zoals wij het zelf zeggen. Met deze mooie gadget kom ik heel eind en wordt het hardlopen alleen maar leuker van

 126. Ik wil na een heerlijke vakantie mijn fitte en healthy leven weer oppakken !!
  Nu is mijn doel mijn vetpercentage te verlagen !!
  Fingers crossed !!

 127. Oeps, ik had mijn reactie op jullie Facebook geplaatst, hier is hij nogmaals haha!! Wat een leuke winactie, ik heb gelijk zin om te trainen! Mijn #fitgirlfirst is om de pull up goed te kunnen. Het is een zware oefening maar daardoor juist uitdagend. Verder wil ik meer spierdefinitie. De laatste lootjes zijn het zwaarst en hopelijk kan de polar mij hierbij helpen.

 128. Wat een te gekke prijs is dit om te winnen!!
  Ik ben nu ruim driekwart jaar bezig met Crossfit en ben maarliefst al 1,5 kilo afgevallen.. grrrr… (nou hoor ik jullie denken: spieren wegen zwaarder dan vet en dat is zeker waar want ik ben inmiddels wel bijna 2 kledingmaten kwijt).. maar frustrerend is het soms wel.
  Dit horloge zou me zeker morivatie geven om door te gaan als de weegschaal weer eens blijft ‘hangen’!
  #fitgirlfirt, doelen voor de komende maanden: 10 goede push -ups te kunnen maken en wat zou het toch stoer zijn om ooit eens een paar pull-ups te kunnen doen!!
  #ifyoucandreamityoucandoit!!#workhardplayhard

 129. Momenteel ben ik aan het trainen voor de halve marathon volgende maand in Eindhoven. Vorige week heb ik besloten om verder te trainen voor een hele marathon. Dit zou enorm helpen!

 130. Ik zou ooit graag de 20km van Brussel willen lopen, maar m’n eerste ‘hindernis’ is Dwars door Hasselt 10km. Dat alleen al zou zalig zijn! ☺️? beetje bui beetje!

 131. Wauw wat een gave actie! Mijn #FitGirlFirst is een fitte en healthy lifestyle, niet voor even maar voor het hele leven. ?

 132. Mijn #FitGirlFirst is om mijn vetpercentage te verlagen en om sterk en fit te blijven! Daarnaast ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging (roeien) en hoop ik dat ik volgend jaar klaar ben om in een wedstrijd team te komen 🙂 Deze fitnesstracker zou mij in ieder geval heeel goed kunnen helpen!

 133. Het afgelopen jaar veel kilo’s verloren en nu toewerken naar meer spieropbouw en strakker in mijn vel te komen voor mijn bruiloft 2 juni 2017 en het versnellen van de 5 km en opbouwen naar de 10 km.

 134. Woehoe vette winactie ? research gedaan deze polarisatie A360 kwam voor mij als beste uit de test. Hoe vet om deze te winnen als b-day present ? (zaterdag jarig) ik heb een jaar niet kunnen trainen Door een blessure aan mn schouder en knie. Nu weer blessure vrij aan het trainen, en 4kg afgevallen. Mijn #fitgirlfirst zal zijn om mijn vetpercentage onder de 29% te krijgen. Om beter inzicht te krijgen in voeding icm met training en mijn doel te bereiken zal de polar mij bij helpen ?

 135. Ik heb vorig jaar november het roer omgegooid en heb me ingeschreven bij de sportschool. Ook mijn voeding met behulp van coaches omgegooid. Loop nog tegen veel dingen aan maar dat gaat goed komen. Ben trots op mezelf vooral omdat ik het alleen doe. Mijn omgeving verklaard me voor gek en doen niet mee. Prima, ik doe het voor mezelf en ga stug door! Hierdoor zou zo’n horloge goed kunnen helpen om mijn dagelijkse doelen te bereiken?

 136. Nadat ik 5 jaar geleden uitval aan beide benen had heb ik dit jaar mijn ultieme doel bereikt van 3x de Mont Ventoux beklimmen voor Klimmen tegen MS. Het behalen van dit ultieme doel smaakt naar meer. De elfstedentocht schaatsen en de viking tour stage fietsen zijn mijn volgende doelen waar een polar goed bij kan helpen in de voorbereiding!

 137. #fitgirlfirst –> omdat ik erachter ben gekomen dat je ook kunt doorslaan met een gezond eetpatroon. Met professionele hulp probeer ik hier meer balans in te krijgen. Sporten doe ik nog steeds met liefde dus daarom zou ik hem willen winnen. Hardlopen/ fitness noem maar op 🙂 Omdat ik voor werk veel op de fiets zit zou ik wel eens willen weten hoe actief ik ben naast het sporten. 

 138. In oktober het NK skyrunning in Limone (Italie), 27km door de bergen. Al een aantal maandenf anatiek aan het trainen, zodat ik daar een mooie prestatie kan neerzetten. Helaas laat mijn Garmin me soms in de steek en zou ik het ook wel erg leuk vinden om wat meer features te hebben op mijn horloge, zodat ik vanalles in de gaten kan houden. Wat mijn training hopelijk nog meer ten goede komt. Een mooie nieuwe Polar zou ik dus wel goed kunnen gebruiken bij mijn trainingen en natuurlijk de wedstrijd!

 139. Dit zou een extra motivatie zijn in m’n herstel van een scheurde kruisband.

 140. Hoi!
  Ik ben net begonnen met trainen voor een halve triathlon. Super spannend maar heel gaaf! Ik heb al heel veel gelezen over de polar fitnesstracker, maar door de aanschaf van een racefiets, wetsuit, etc heb ik er geen geld meer voor. Heel jammer, want het is een enorm gaaf ding en je kunt er heel veel mee! Super leuke winactie dus, nu duimen maar!

 141. Al 3 weken bezig nu om er strakker uit te zien en me fitter te voelen!
  Gaat al goed tot nu toe maar met de Polar A360 fitnesstracker kan het alleen nog maar beter gaan!! ?

 142. Ik wil mij deze herfst eindelijk eens echt aan krachttraining wagen. Omdat ik denk dat het mijn loop presentaties alleen maar ten goede kan komen:) dus wordt echt een heel spannend First voor mij

 143. Bij mijn nieuwe uitdaging om te beginnen met crossfit! Krachttraining en cardio heb ik thuis al een beetje opgebouwd, maaaar ik zou graah nog fitter & sterker willen worden. #FitGirlFirst

 144. Ik ben bezig met fitnissen om mijn spieren te versterken om minder pijn te hebben in mijn dagelijks leven. Zo weer full time te kunnen gaan werken. En heel stiekem ook om mijn buik wat platter te krijgen. Nu Hoe ik niet veel bij kwa calorieën die ik verbrand of hoeveel ik stap. Maar zou dat graag willen doen om zo toch meer progress te kunnen zien! Want dat gevoel heb ik niet echt dat ik vooruit ga! Hoop zo een fijner leven te krijgen met minder stress ivm de pijn die ik altijd heb wegens mijn ziekte 🙂

  Ik ga super hard duimen 😀

 145. Mijn #FitGirlFirst is komende zondag! De Dam-tot-Damloop, 16km!! OOOHHMYYYYY…!
  Überhaupt in mijn leven heb ik nog nooit 16km gelopen (gisteravond voor het eerst 13km), dus dat vind ik wel super spannend! Elke extra kilometer verder die ik nu maak, is een klein feestje op zich al waard!
  Ik ben trots na mijn 13km van gisteren, en ik denk dat ik zondag met tranen over mijn wangen de finish over ga als ik die 16km heb overleefd! YEAH! (En als ik dat heb overleefd, misschien maar door trainen voor mijn eerste halve marathon..?!)

 146. Mijn #FitGirlFirst? Voor het eerst aan mezelf denken, en op alle vlakken gezond worden!

 147. Ik zou heel graag deze fitnesstracker willen winnen voor mijn man. Hij zou in oktober mee doen met de marathon van Amsterdam. Een heel jaar hard getraind, maar helaas brak hij 5 weken geleden zijn wreef en kan hij niet meer meedoen. Een enorme teleurstelling. Hij is net uit het gips en herstellende, maar vooral vastbesloten zijn training voor een nieuwe marathon in 2017 voort te zetten. Ik zou hem graag deze tracker cadeau doen! Groetjes, Joelle #fingerscrossed #fitgirlfirst

 148. Mijn #FitGirlFirst momentje is zeker dat ik met behulp van de FitGirlGuide grote stappen heb gemaakt in mijn gezondheid waardoor ik weer bijna alles kan doen wat ik leuk vind en mijn nieuwe opleiding kan starten. Na vele operaties heb ik mezelf kunnen bewijzen door veel trainingen sterker te zijn geworden + uiteindelijk mijn aller eerste loop te doen (en wat was ik trots op mezelf!). Ik wil graag door blijven gaan, zowel met trainen als met lopen, en deze tracker zal me hier heel goed bij gaan helpen om nog hoger op de ladder te komen!

 149. Ik ben net begonnen met krachttraining met een vriend die het al langer doet en ik loop al een tijdje hard, maar het lukt me niet om over die 5 kilometer te komen. Ik denk dat deze fitnesstracker ideaal zou zijn om mij vooruitgang bij te houden. Wat betreft krachttraining, ik ben nog bezig om een goed gevoel te krijgen (hoe moet ik staan, wat vind ik een fijn gewicht om te squatten, welke machines werken voor mij). Een fitnesstracker zou zeker helpen met mijn motivatie om bezig te blijven en mezelf uit te dagen, helemaal nu straks die koude maanden er weer aankomen!

 150. Jaa heel gaaf! Leuk cadeautje ook nog voor m’n 25e verjaardag die ik gisteren heb gevierd. Na een lastige periode wil ik ook lichamelijk weer helemaal fit zijn. Mijn ultieme doel is om de marathon van Rotterdam te lopen!

 151. Echt een vette winactie! Mijn #fitgirlfirst is de kustmarathon in Zeeland op 1 oktober! 42,195 km. Ik heb er zo’n zin in, moment volop aan het trainen!

 152. Mijn #fitgirlfirst is mudmasters in Bidinghuizen. Na een vervelende blessure mijn training helaas moeten staken. Nu ik mijn training weer kan hervatten zal de Polar A360 zeker van pas komen om mijn voortgang bij te kunnen houden!

 153. Jaaaa!!!! Deze Polar A360 winnen zou geweldig zijn! ?Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje ? Volgend jaar ga ik trouwen ?? hopelijk in de beste shape van mijn leven! #fitgirlfirst

 154. #FitGirlFirst na de vakantie ben ik begonnen met een betere en gezondere versie van mezelf te worden. Ik loop hard, maar doe aan bootcamp om tijdens obstacleruns het beste uit mezelf te halen. Voor de komende maanden staat een grotere uitdaging e wachten: ik wil gaan trainen voor een halve marathon in het voorjaar. Ik ben inmiddels begonnen met de #fitgirlguide waar praktische tips, heerlijke recepten en goede daily workouts in staan. Hierdoor hoop ik fitter te worden.
  De Polar zal me kunnen helpen door te meten of ik op de juiste manier train. Daarnaast komt hij tijdens m’n bootcamptrainingen goed van pas, daar laten andere horloges het afweten.

 155. Mijn #fitgirlfirst uitdaging is de NY marathon in November lopen om geld in te zamelen voor dance4life, als redelijk newly runner. Hoe fijn zou t zijn mijn performance te tracker met deze Polar fitnesstracker! (Beetje bang dat mijn mobieltje de tocht niet overleef; en een run niet getraceerd is geen run?)

 156. Ik zou hem heel graag willen winnen net zoals iedereen die mee doet aan de actie. De reden dat ik hem wil winnen? Omdat ik eindelijk een prettige balans heb gevonden tussen sporten en voeding. Ik hoop dan ook snel zelfverzekerder te kunnen zijn over mijn lichaam. Het zou super zijn om mijn resultaten bij te kunnen houden!

 157. Deze té gekke gadget gaat mij zeker helpen mijn doelen te behalen: strakker in mijn vel komen na veel afgevallen te zijn al (+/-50kg) en ik wil mijn conditie nóg beter krijgen zodat ik nog net een tandje meer kan.

 158. #FitGirlFirst. Dit weekend zei iemand; ‘wauw wat doe jij voor zo’n goed lichaam’. Mijn antwoord daarop was dat ik 4x in de week sta te knallen in de Gym maar niet alleen voor een ‘goed lichaam’.. Door te sporten voel ik mij mentaal 10x beter (minder stress en blijer persoon) en daarnaast voel ik mij zo sterk (dat zelfs m’n vriendje soms verbaasd kijkt). Mijn doel is om mijn grens elke training een stukje te verleggen. Het is super om dat te kunnen tracken. Dus zo’n mooie Polar is heel erg welkom!

 159. Met veel angst heb ik eindelijk contact gezocht met een crossfit groep in m’n stad! Loop al jaren in m’n eentje hard en doe aan fitness, maar mijn ultieme #fitgirlfirst doel is om met anderen te sporten (wat al een overwinning op zich is voor iemand met autisme) en vooral ook veel plezier te hebben! Zo’n hip polar horloge kan me hier enorm bij helpen, omdat je bij groepstrainingen stijlvol én op tijd moet verschijnen 😉 dus zo kom ik nooit te laat en kan ik ook nog eens m’n prestaties bijhouden!

 160. Ik ben dit jaar 12 kilo af gevallen ?
  Dit gaat mij zeker helpen om de laatste 3 kilo er ook nog af tekrijgen en om aan me conditie en kracht verder te werken

  Zou zo leuk zijn als ik het win .

  Liefs mo?

 161. De Polar Fitnesstracker zou mij helpen met het verliezen van de laatste kilo’s. Al 5 jaar loop ik te schommelen met mijn gewicht en vanaf februari lijkt het me eindelijk te lukken! Momenteel ben ik 11 kilo kwijt, maar de laatste lootjes zijn echt het zwaarst! Ik zou graag nog 6 kilo willen verliezen en ik ben er van overtuigd dat de tracker hier bij mij zou kunnen helpen! Op deze manier wordt mijn dagelijks activiteiten inzichtelijk en motiveert het mij om nog net dat stapje extra te zetten, die ik anders niet zou zetten!

 162. Deze zou ik erg graag willen winnen en zou mij zeker helpen op weg naar een fit, gezond, sterk lijf die ik probeer te krijgen door hardlopen, bootcamp, hiit en voor de lol nog eens tennissen! #FitGirlBodyInProgress #FitGirlFirst

 163. Mijn doel is volgend jaar de halve marathon te lopen! Ik train nu lichtelijk maar wil graag mijn conditie verder verbeteren en een paar kilo kwijt. Deze Polar activitytracker zou een mooi duwtje in de rug zijn. Ik ga duimen….?!!

 164. 3 maanden geleden heb ik me als doel gesteld om samen met een vriendin de NY Marathon in 2017 te rennen, dit zou voor ons beiden de eerste marathon worden. Ik heb me echter 4 weken geleden mijn heup gebroken met wakeboarden, maar ik heb nog steeds het doel om de marathon uit te lopen. De revalidatie gaat in ieder geval voorspoedig, en ik hoop weer snel de eerste kilometers te kunnen rennen, nu nog eerst zonder kruk proberen te lopen. Ik zal er alles voor doen om goed te herstellen en hopelijk in 2017 de finish te kunnen halen!

 165. Mijn #fitgirlfirst is een fitte en gezondere versie van mezelf worden. Om dat te bereiken wil ik bijna 15 kilo afvallen. Ik ben al even bezig maar resultaat blijft achter.

 166. Mijn #fitgirlfirst is mijn eerste bikinifitnesswedstrijd in december dit jaar! Ik doe mee aan de sapcup??Keihard aan het trainen nu en dan hopelijk shinen in mijn glitterbikini ??strax moet ik er ook cardio bij gaan doen en om mijn heartbeat te tracken is deze polar superhandig!

 167. Mijn #fitgirlfirst is om weer minstens 10km hard te lopen na een blessure waardoor ik volledige rust heb moeten nemen. Dit gaat me zeker helpen om mijn vooruitgang te tracken.

 168. Mijn #FitGirlFirst gaat dit jaar de 1/4e marathon van Rotterdam binnen het uur rennen! Dit jaar heb ik mijn vader overgehaald om ook mee te doen. Gaat (voor ons beide) nog een hele uitdaging worden! Binnenkort gaan we lekker beginnen met trainen. Verder, wil ik binnenkort super graag eens gaan boogschieten! Misschien niet super fitgirl, maar heb het nog nooit gedaan en lijkt me echt super vet! Groetjes van deze toekomstige Fitgirl Katness Everdeen hahaha #FitGirlFirst

 169. Trainen om volgend jaar mijn eerste halve marathon te lopen! Heel veel zin in, maar ook ontzettend spannend 🙂

 170. Ik wil mij graag weer zelfverzekerd voelen en dit voel ik mij als ik strakker in mijn vel zit #FitGirlFirst.
  Het is super fijn om bij te houden wat je hartslag is, hoeveel kcal je verbrand en hoe ver je loopt. Ik heb me net aangesloten bij een nieuwe sportschool dus de eerste stap is gezet, maar dit horloge zou zóóó goed van pas komen!!

 171. Hoi!
  Ik ben net begonnen met trainen voor een halve triathlon. Super spannend maar heel gaaf! Ik heb al heel veel gelezen over de polar fitnesstracker en de meerwaarde ervan (top!), maar door de aanschaf van een racefiets, wetsuit, etc heb ik er geen geld meer voor. Heel jammer, want het is een enorm gaaf ding en je kunt er heel veel mee! Super leuke winactie dus, nu duimen maar! #FitGirlFirst

 172. Nadat mijn collega me verleden jaar gelukkig nieuwjaar wenste met “waw proficiat! Zie ik daar een buikje?!” en ik in geen geval zwanger was, besloot ik een fitness abonnement aan te gaan. Na wat zoeken kwam ik bij Body combat uit! Hoe leuk is dat!! Kei hard afzien, lekker boksen en trappen! Na anderhalf jaar sporten voel ik me niet alleen fitter, maar ook veel beter in mijn vel! Ik durf zelfs jurkjes aan te doen ? mijn doel is nu me nog beter en fitter te voelen. Dat zwangere buikje heb ik niet meer, maar na 2 zonen op de wereld gezet te hebben, is mijn buik ook niet plat. Dat is mijn volgende doel. Heb me er lang genoeg slecht over gevoeld. Let’s do this! ??

 173. Toffe actie! Mijn #FitGirlFirst is om de 8km tijdens de Marathon van Amsterdam binnen 45 minuten te lopen. Als dat zou lukken dan zou ik volgend jaar de halve marathon willen gaan lopen.

 174. Mijn #fitgirlfirst is afvallen. Inmiddels al 9 kg kwijt, maar mijn doel is nog lang niet bereikt. De polar fitnesstracker kan mij helpen tijdens de krachttrainingen.

 175. Na een heel lang jaar herstellen van pfeiffer weer meer energie krijgen, fysiek gezond worden en naast volleybal stabiele conditie en kracht trainen #fitgirlfirst

 176. Ik verhuis eind deze week naar Noorwegen voor 3 jaar (!), omdat ik daar aan de slag ga als PhD candidate. Een van mijn sportdoelen is de Polar Night Half Marathon in Tromso (noord Noorwegen) lopen op 7 januari 2017. Helemaal in het donker en op spikes, want de weg is bevroren. Omdat mijn langste raceafstand 10k is, moet ik nog flink aan de slag, en een tracker zou mij ontzettend helpen 🙂 (daarbij is de naam Polar ook wel héél toepasselijk)

 177. Ik verhuis eind deze week naar Oslo, omdat ik daar de komende drie jaar ga werken als PhD candidate. Een van mijn sportdoelen voor het aankomende jaar is de Polar Night Half Marathon in Tromso (noord Noorwegen) lopen, op 7 januari. Helemaal in het donker en op spikes, want de weg is bevroren. Zeker een fit girl first, ook omdat mijn langste race tot dusver 10k was. Een fitness tracker zou mij ontzettend helpen in de voorbereiding! Daarbij is de naam Polar ook wel héél toepasselijk 😉

 178. Ik wil al tijden graag een fitness tracker, maar ze kosten helaas veel geld. Ik loop al 2,5 jaar hard en dit gaat met vallen en opstaan. Ik zit helaas nu ook met een blessure en loop bij een fysiotherapeut, maar ik wil heel graag 10 km kunnen lopen. Mijn droom is een marathon, maar of dit ooit gaat gebeuren weet ik niet. Ik weet zeker dat een fitness tracker mij kan helpen in mijn trainingen om mijn doel te behalen!!

 179. Mijn #FitGirlFirst is sterker en fitter worden om mezelf te belonen met een 1/8e triatlon volgende zomer! Daar kan deze Polar fitnesstracker goed bij helpen.

 180. Na mijn rugblessure back on track geraken met in december een trailrun van 30km! ?

 181. Dit zou zo gaaf zijn! Aankomende zondag mijn Dam tot Damloop. Mega veel zin in! Kan niet wachten met interval trainingen te doen met deze fitnestracker, zo kan ik me nog beter voorbereiden op mijn eerste halve marathon <3 Love it!

 182. De #fitgirlfirst van mij is om de weddenschap met drie collega’s te winnen: Wie op 15 december de meest zichtbare sixpack heeft! Ik wil zelf graag fit worden en het voor elkaar krijgen om de onceinaliftime sixpack te creëren en dat vonden de drie collega’s wel een leuke uitdaging. Alle steuntjes in de rug zijn welkom en ik denk dat de Polar fitness tracker een grote steun zou zijn!

 183. Na een rugblessure back on track geraken met in december een trailrun van 30km! ?

 184. Na een half jaar aansukkelen, van de sportarts te horen gekregen dat ik beter niet meer kan gaan hardlopen. Door eerdere bekkeninstabiliteit ligt overbelasting op de loer.
  Mijn #FitGirlFirst doel waar ik nu super hard aan ga werken is core-stability. Fitnessen, trap lopen, fiets pakken ipv auto. Ik kán en wíl fitter worden!?

 185. Ik ben mezelf aan het terug werken na een ongeluk tijdens het sporten. Ik ben op de goede weg om komend seizoen weer landelijke marathons te gaan schaatsen. Mijn hartslagmeter heeft het alleen begeven, een nieuwe is dus meer dan welkom.

 186. Het zou mij helpen om mijn conditie terug optebouwen en mijn looptijden te verbeteren.

 187. 10km lopen binnen het uur, lukt me nog altijd niet

 188. Mijn #fitgirlfirst wordt een pull-up! Because the only way is up!
  Nu al een tijdje aan te trainen met ondersteuning, maar het aantal kilo’s wat mij nog mee helpt wordt met de week minder.

 189. DEZE WIL IK ECHT SUPERDUPER GRAAG HEBBEN! Ik ben sindskort full time gaan werken en ik merk dat ik het erg moeilijk vind om een balans te vinden. Ik kom dan ‘s avonds thuis en ben dan net te moe of te lui (sst..) om op te staan en te gaan sporten! Super zonde, want ik vind het zo leuk om te doen en ik voel me achteraf zo goed. Ik denk dat de Polar A360 mij echt die motivatie geeft om met m’n luie ass de bank af te gaan en de sportschool in! Dit is mijn #FitGirlFirst! Balans vinden én houden!

 190. Mijn #FitGirlFirst is om het hardloopniveau van vroeger weer te halen! Daar gaat de fitnesstracker zeker bij helpen!

 191. Dit is echt de beste activity tracker die er is he… ik heb nu een heel basic, maar ik wil echt wel eentje die meer kan, zoals hartslag meten… ik wil graag drie kg afvallen, maar vooral mijn vetpercentage omlaag krijgen.

 192. Lijkt mij heel gaaf om te winnen! Mijn vriend heb ik ook een sporthorloge cadeau gedaan en als ik zie wat de mogelijkheden zijn: geweldig! Mijn #fitgirlfirst is om uiteindelijks alsnog de Bruggenloop te lopen na een lange blessure. Ook wil toewerken naar een lager vetpercentage. Met dit prachtige horloge hoop ik mijn doelen te kunnen bereiken. Nu maar hopen…

 193. Begonnen met start to run, dan 10 km, ten miles en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging maar eerst herstellen van blessure, dus zou deze goed kunnen gebruiken om rustig terug op te bouwen ?

 194. Hoi ladies !
  Ik zou dit horloge super graag willen winnen omdat ik crossfit hardloop en bootcamp geef. Ik zou het horloge optimaal kunnen gebruiken!
  Ik ben werkzaam als food en healthcoach omdat ik het werk super leuk vind! Het betaalt niet echt geweldig, dus was ik aan het sparen voor zo’n horloge. Nou heb ik de afgelopen weken op een weg gereden in Amsterdam waar ik niet mocht scooteren en voor ruim 500euro aan boetes binnen gekregen. Huilen natuurlijk! Horloge winnen zou dus geweldig zijn. Liefs Roos

 195. Mijn #FitGirlFirst is de Neptunusrun op 2016. My first obstacle run, EXSITED!

 196. Strak en fit tegen 17 02 2017 zo dat ik straal in mijn trouwkleed en heel de nacht kan dansen. #fitgirlfirst

 197. Woeeee wat gaaf dit apparaatje! Zit zelf al lange tijd te denken om hem aan te schaffen maar als student is het toch wat duur..!

  Mijn #FitGirlFirst zijn er eigenlijk 2 (Oeps..!) namelijk de harbour run 9 oktober; 10 km met obstacles. Trainen voor die 10 km had ik toch iets te lang uitgesteld maar ik ga er gewoon voor!
  Mijn andere #FitGirlFirst is 80 kg squatten vóór mijn 21e in oktober. Ik ben in juni begonnen met liften, met hulp van mijn vriend, om wat af te vallen en me fitter te voelen en ik vind het zó leuk! Die 80 kg vind ik echt een doel omdat er ooit tegen me in de sportschool gezegd werd dat ik wel echt heel hard zou moeten trainen om ooit de 80 kg te halen die een chick voor mij squatte.

  Genoeg #FitGirlFirst voor mij, ik ben voor m’n gevoel pas net begonnen dus nog genoeg uitdagingen voor de boeg! 🙂

 198. Na een heftige periode wil ik het hardlopen graag weer fanatiek oppakken, maar helaas heeft mijn oude Polar het begeven! #fitgirlfirst

 199. Ik heb een hernia in mijn onderrug. Door mijn spieren te trainen kunnen deze de druk van mijn ruggengraat afhalen en kan het herstellen. Daarnaast moet ik gewicht verliezen want “overgewicht” betekend meer druk op je ruggengraat. Zo’n gaaf horloge is wel een heel speciaal steuntje in rug 😉

 200. Ik heb een hernia in mijn onderrug. Door mijn spieren te trainen kunnen deze de druk van mijn ruggengraat afhalen en kan het herstellen. Daarnaast moet ik gewicht verliezen want “overgewicht” betekend meer druk op je ruggengraat. Zo’n gaaf horloge is wel een heel speciaal steuntje in de rug 😉

 201. Ik wil graag mijn prestaties verbeteren in het roeien. Ik train elke dag 1,5-2 uur. Mijn trainingen varieren tussen endurance roeien, AT trainingen op de ergometer en kracht- en circuittraining. Hierbij zou ik graag een fitnesstracker willen, die mij helpt met het in kaart brengen van mijn prestaties en activiteiten om mezelf verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren en wie weet zit er wel een Tokyo 2020 in! ^^
  Ik ben al langer aan het kijken naar een Polar, maar heb als student nog niet genoeg geld bij elkaar kunnen schrapen voor een goede!

 202. Naar een nieuw leven als Fitgirls! Deze zomer een start gemaakt met sporten en gezonde leefstijl! Heerlijk al 10 kg eraf en fitter en energieker. Met dit horloge kan ik mijn alles bijhouden e n het motiveerd om goed bezig te blijven

 203. Vorig jaar begonnen aan mijn fit journey, met als resultaat al flink wat kilo’s kwijt. Maar nog belangrijker: ik ben sporten leuk gaan vinden. Met de polar A360 wil ik naar ‘the next level’ gaan #fitgirlfirst

 204. Om het hardlopen, fietsen , squats, leg tasjes, pushups en alle andere sport activiteiten mee te tracken en zo mijn vorderingen te monitoren ! Mijn doel is fietsen naar Berlijn met mijn vriendje in 2 dagen!

 205. Mijn #FitGirlFirst is om een volledig nieuwe levenstijl aan te leren & daarbij +/- 20kg af te vallen. Mijn hele kast hangt vol met dingen die ik niet aan kan, spiegels zijn mijd ik liever & het liefst eet ik stiekem. Wetende dat een perfect lichaam 24/7 werk is, en aan gewerkt moet blijven worden; is mijn levenstijl veranderen de beste optie. Met de polar fitnesstracker zal ik beter weten welke vooruitgang ik maak & de motivatie zeker weten groter worden 😉

 206. Mijn #fitgirlfirst doel is om balans te vinden in sporten en voeding en door die balans de juiste fitheid te behalen!

 207. Mijn #Fitgirlfirst is om, na 9 maanden revalideren van een schouderblessure, weer het kracht en conditie niveau te halen dat ik had toen ik nog mocht rugbyen.

 208. Amazing! Mijn BFFF en ik werden het afgelopen jaar sportief gemotiveerd door de fitgirlcode guide. Ik droom al eventjes van een leuke activity tracker en zou deze goed kunnen gebruiken bij het lopen en tijdens de yoga, waar ik nu ben mee begonnen! Veel plezier aan wie het ook wint!

 209. Mijn #fitgirlfirst was mijn eerste marathon in Amsterdam vorig jaar oktober. Nu ga ik drie marathons lopen in drie maanden (Berlijn sept, Amsterdam okt, Valencia nov)…?
  Ik doe het nog steeds met mijn aller eerste Garmin maar de batterij houdt het niet meer lang genoeg vol op de marathon afstand helaas.

 210. Oooh super vet, ik wil al zo lang een activity tracker, werkt super motiverend en geeft je informatie over jou gezondheid! Super gaaf!
  Haha als k die om m’n pols heb zie je mij hele dagen rennen om stappendoelen te halen en ohja slapen haha hoort er ook bij, lekker veel water drinken, gezond eten en het allerleukste, met plezier mijn doelen halen ?????

 211. Die laatste kilo’s! Dat blijft een probleem en dit zou me echt helpen om op de juiste manier dat laatste beetje vet in spieren om te zetten. Er is een sixpack maar ik zie hem (nog) niet!

 212. Dit zou me helpen om volgend jaar de Nijmeegse Vierdaagse te lopen! Daarnaast ben ik bezig met 5 kilo afvallen #fitgirlfirst

 213. Er zijn verschillende dingen waar ik graag nog aan wil werken aan m’n lichaam. Ik zou nu eerst graag 10 kilo willen afvallen samen met het sporten weer goed oppakken. Heb er wat moeite mee om de draad weer op de pakken na m’n vakantie. Deze polar zal mij zeker helpen met het behalen van m’n doelen.
  Hoop dat ik zal winnen. Duimen maar!

 214. #fitgirlsfirst
  Na m’n vakantie weerhaan hardlopen en het sporten oppakken. Mijn doel is sterker worden en conditie verbeteren. De polar À 360 fitnesstracker zou hierbij goed van pas komen.!!

 215. Na een enkel blessure ben ik weer flink aan het trainen, o.a hardlopen, hierbij gebruik ik nu mijn telefoon, om de tijd en afstand etc bij te houden. Toch merk ik dat dit niet heel handig is en het in de weg zit. Dus het zou een heeel handige toevoeging zijn haha! Ik wil het beste uit mezelf halen en beter trainen. Mijn #fitgirlfirst is om mee te doen aan een wedstrijd, de bridge to bridge (alhoewel hij net is geweest) lijkt mij heel gaaf!! Hier ga ik dan ook voor ??? fingers crosseddd

 216. Mijn #FitGirlsFirst is trainen en meedoen aan de Tiglon Series voor Crossfit. Super spannend en leuk om weer te testen wat mijn grenzen en zwakke punten zijn.

 217. Wat een super actie! Na een ellendige blessure kan ik eindelijk het hardlopen en de krachttraining weer oppakken en zo kom ik dichterbij mijn #FitGirlFirst, namelijk de laatste overtollige kilo’s eraf! Deze toffe fitnesstracker gaat mij daar zeker bij helpen!

 218. #fitgirlsfirst dan moet ik nog even wachten.. Hard aan het werk om een #fitgirl te worden. Wat zou het super gaaf zijn om een polar te winnen om naar mijn einddoel te werken!! In september doe ik de 12 km mudmasters en in oktober een 10 km run. Wie weet ren ik volgend jaar wel de halve marathon dankzij polar #fingerscrossed #polar #polarfitnesstrackers #fitgirl

 219. Momenteel werk ik naar de 10 km hardlopen toe en ben ik bezig om mijn tempo te verhogen. Zelf ben ik niet mijn beste motivatie, dus loopt mijn vriend mee om me te motiveren en alles bij te houden. Hardlopen met een telefoon is toch iets minder handig, dus zo’n watch zou ideaal zijn! ? #Fitgirlfirst

 220. Mijn #fitgirlfirst doel is om van mijn gewrichtpijnen af te komen en voor eens er voor altijd af te rekenen met mijn vele blessures!
  Ben nu al goed bezig om meer kracht en conditie te trainen, maar dit horloge zou zo goed helpen ?

 221. Amazing! Mijn BFFF en ik werden het afgelopen jaar sportief gemotiveerd door de fitgirlcode guide. Ik droom al eventjes van een leuke activity tracker om me nog beter te motiveren en zou deze goed kunnen gebruiken bij het lopen en tijdens de yoga, waar ik nu ben mee begonnen en waar ik al helemaal verslaafd aan ben! #FitGirlFirst #Yogafitgirl

 222. Ik zou graag de Polar A360 fitnesstracker winnen omdat ik pas ben begonnen met hardlopen en deze mij enorm zal stimuleren om door te gaan. Verder sport ik 4 a 5 keer in de week in de sportschool en doe 1x per week kunstschaatsen. ?

 223. Ik heb op het werk een te grote mond gehad en ben nu opgegeven voor de 4mijl van Groningen. En dat terwijl ik nooit hardloop! Ik zie er erg tegenop en ben nu sinds kort begonnen hardlopen. ik heb alleen nul comma nul uitrusting om mijn tijd of afstand bij te houden, dus zo’n mooi horloge zou voor mij echt een uitkomst zijn!

 224. Wat gaaaaf! Ik train nu voor de zevenheuvelennacht op 19 november. Voor mij wordt dat de verste afstand ooit die ik ga rennen. Mijn doel hierbij is voornamelijk sta ik hem uitloop en als dat lukt zou het leuk zijn als het binnen drie kwartier lukt! Ik ben op de goede weg, dus hopelijk lukt het! ?

 225. Wat een gave winactie! Deze fitnesstracker staat toevallig al een tijdje bovenaan mijn verlanglijstje. Helaas ben ik pas over een half jaar jarig, dus moet ik tot die tijd maar een simpele activitytracker gebruiken.

  Mijn #fitgirlfirst is om na een aantal jaar roeien op competitieniveau, ingeselecteerd te worden bij de wedstrijdsectie. Dit betekent dat mijn levensstijl in één klap gaat draaien om sport met wekelijks een aantal roeitrainingen, hardlopen en een indoor training waarbij je helemaal afgemat wordt (bootcamp is er niets bij haha). Op dit moment zit ik in de voorselectie en tot de kerst zal ik alles op alles moeten zetten om ingeselecteerd te worden. Met vier trainingen per week, kan ik wel een upgrade gebruiken van een Mi band naar een A360!

 226. Toffe winactie Fitgirlcode! Ik zou de Polar Fitnesstracker graag willen winnen! Ik twijfel om het hardlopen weer op te pakken. Ik doe momenteel alleen krachttraining en Ashtanga Vinyada Yoga. Mijn doel zou zijn om weer eens mee te lopen aan de Dam tot Damloop, de fitnesstracker zou me daarin goed van pas komen! Keep up the good work, Fitgirlcode! ?

 227. Ik wil volgend jaar 4 x strong Viking gaan doen. Dit zou san ideaal zijn

 228. Alle blessures na 4 jaar inmiddels de baas! Nu weer aan het begin van m’n opbouw traject. zo’n cadeautje zal me daar heel goed bij kunnen helpen om weer op m’n oude niveau te komen, en mezelf weer lekker in m’n vel te voelen

 229. Mijn doel is om een 5K binnen een half uur uit te lopen. Tot nu toe nog nooit gelukt. Met 20kg minder in vergelijking met 1,5 jaar geleden moet dit wel gaan lukken. En met deze gadget krijg ik meer inzicht in mijn trainingen.

 230. Zou zo’n tracker mij eindelijk eens helpen om het jojo-effect te voorkomen? 7 kilo eraf,4 kilo erbij…moedeloos gevoel, 1 oktober start ik weer een nieuw programma. Misschien is dit een extra steuntje in de rug dus zeer welkom!

 231. Het doel was om af te vallen, maar dan wel op een gezonde manier. Ik begon met 1 a 2x in de week cardio, skeeleren, aquarobics, aquabootcamp en later hardlopen, in een jaar viel ik flink af en leerde ik veel over gezond eten van onder andere fitgirls op instagram. Ik groeide in mijn strijdlust, wilde records breken, sneller worden, pushups kunnen. Het werd tijd om met gewichten te trainen en werd lid van de sportschool. Ik ga nu 5x in de week sporten, groepslessen, hardlopen en fitnessen. mijn doel is niet meer om af te vallen, ik ben tevreden met mijn gewicht, ik heb nu een hele andere lijst aan doelen :verder dan 12,5 km hardlopen, de 5 km onder 25min, een pull-up kunnen, zwaarder squaten, zo hard trappen dat de bokspaal om gaat, een dubbl-under kunnen, de handstand en hoofdstand stabiel houden en zo kan ik nog wel meer opnoemen, ik wil overal beter in worden en ik werk er hard genoeg voor, zelfs met werk en 2 kinderen.. Hard werken word beloond , een polar watch zou super zijn om mij verder te kunnen coachen naar mijn doelen.

 232. Stappen maken! Letterlijk. Ik heb al een groot deel van mijn overgewicht en heel wat psychische klachten kunnen overwinnen. Maar nu wil ik verder. De laatste tien kilo’s eraf, trainen voor de Acht van Apeldoorn in februari en mijn lower- en upperbody schema’s weer oppakken na slijmbeursontsteking in mijn schouder.

 233. Oo dit lijkt me zo gaaf ! Kan ik lekker hardlopen met me eigen polar??
  Me man heeft er ook 1 tje en die werk ook super .
  Maar voor mezelf is helemaal fijn voor mij als fitgirl ?

 234. Mijn #FitGirlFirst is dat ik afgelopen zondag mijn eerst 7,5k obstacle run heb gelopen. Ik wil nu door trainen en uiteindelijk een 10k obstacle run gaan doen!

 235. HAVING FUN! is doel nummer 1. Een jaar geleden was ik topfit door bootcamp, fitness en hardlopen. Helaas heb ik nu te kampen met blessure na blessure, waardoor de moed me in de schoenen is gezakt. Sinds een aantal weken weer rustig begonnen met fitness en opnieuw het hardlopen opbouwen. Wie weet kan de Polar A360 mij weer een duwtje in de goede richting geven. Ik zou ook graag opnieuw de survivalrun in Westerbork willen doen. Afgelopen jaar heb ik bij de laatste hindernis moeten afhaken en in januari revanche kunnen nemen zou wel heel vet zijn.

 236. Ik wilde me werken naar een energie rijk leven . Voor mijn gezinnetje de kids fietsen vaak mee als ik ga hardlopen. Ik vind het zelf heel fijn als ik mijn hardslag daarbij in de gaten kan houden. Kinderen vinden het zo leuk . Hoop dat ze dat dan later ook gaan doen. En een polar zal alleen maar fijn bij zijn .?

 237. Mijn #FitGirlFirst goal is om volgend jaar in mei de vulkaan Stromboli helemaal te beklimmen. Dit is me dit jaar niet gelukt maar volgend jaar wil ik er staan op de top met 15 kg minder om het spektakel te aanschouwen!

 238. Mijn allergrootste doel is om in gewicht aan te komen waardoor ik meer spiermassa opbouw. Ik weet dat dit tijd gaat kosten maar ik heb veel positieve energie! Ik heb veel gehoord over de fitnesstracker en ben zelf heeel nieuwschierig geworden! ?

 239. Mijn #FitGirlFirst goal is eindelijk weer goed in shape komen na mijn zwangerschap. Ondertussen weer begonnen met crossfit en nu combineer ik ook nog pinkboxing daarbij!
  Het begin is er! Maar wat zou het fijn zijn om wat extra motivatie om mijn pols te kunnen dragen. Want geloof mij, dat kan ik goed gebruiken!

 240. Na een jaar van veel lichamelijke setbacks met 4 miskramen, ben ik nu aan het werken aan weer een gezonde, happy, healthy me. Mijn fitgoal is om hopelijk straks zo ontzettend gezegend te zijn, dat ik een happy fitmommy mag worden!

 241. Bewuster zijn van mijn bewegingen en hartslag

 242. Nadat ik 3 jaar geleden mijn professionele sportcarriers heb beëindigd heb ik wel altijd gesport maar ik deed maar wat. Een half jaar geleden ben ik weer begonnen met echt sporten om fit te worden voor mijn vakantie in Bali. Inmiddels ben ik allang weer terug maar het sporten is gelukkig gebleven. Inmiddels is het niet meer #fitforbali maar @fitforlife! #FitGirlFirst

 243. #FitGirlFirst is voor mij een goede nieuwe start op weg naar een aantal kilo’s die ik kwijt wil. Na twee kinderen te hebben gekregen en elke vrije minuut die in het moederschap gaat zitten is de tijd voor mijzelf er behoorlijk bij in geschoten. Het klinkt heel cliché maar iets als bewegen schiet er dan het eerst bij in. Ik hoop dat ik met deze polar A360 fitnesstracker weer de ME-tijd terug kan pakken!

 244. Mijn #fitgirlfirst is dat ik afgelopen zondag een mudrun probeerde te rennen waarbij ik bij 1 van de obstakels mijn enkel brak waar ook een operatie voor nodig is… Maar zodra ik weer uit het gips mag zou die mooie tracker heel erg van pas komen bij mijn revalidatie ?

 245. Ik wil heel graag mee doen met een strong Viking run! Maar om dit te kunnen doen wil ik eerst een gezond gewicht bereiken en mijn conditie verbeteren! Ik hoop volgende zomer mijn doel voor een groot deel bereikt te hebben en ik denk dat deze gadget mij hier heel goed bij kan helpen!

 246. Wauw! Het zou echt geweldig voor mij zijn om dit horloge te winnen. Ben bezig om de halve marathon binnen 2:00 uur te lopen. Een mooi doel, waarbij deze polar me goed kan helpen!!! #FitGirlFirst

 247. Ik ga voor een goede balans tussen hardlopen en crossfit! Ook ben ik hard aan het werk om eindelijk 5 push ups na elkaar te kunnen.

 248. Mijn allergrootste #fitgirlfirst is om eindelijk weer mijn grootste passie daadwerkelijk zonder beperkingen en grenzen te kunnen uitvoeren: sporten! Het liefst hardlopen, maar ook krachtsport is mijn favoriet. Beide heb ik altijd met veel plezier gedaan, naast het fanatiek beoefenen van karate en in het algemeen een sportieve en actieve levensstijl erop na houden. Nu hebben gebeurtenissen in mijn leven, mijn perfectionisme en angst ervoor gezorgd dat ik in een hele diepe put terecht ben gekomen. Vanaf ongeveer mijn zestiende ben ik mezelf verloren in studie en sport. Dat laatste was en is mijn passie en uitlaatklep. Liep de druk te hoog op? Hoe liever ik nog meer ging sporten. Dit in combinatie met een “emotie-eter de andere kant op” zijn – oftewel, minder behoefte hebben aan eten als je niet lekker in je vel zit – heeft er onbewust tot voor gezorgd dat ik zwaar ondergewicht heb gekregen. Iets wat nooit mijn bedoeling is geweest (ik ben ook altijd blijven eten, maar te weinig voor de hoeveelheid die ik deed en verbruikte). Dit heeft voor meer ellende gezorgd dan me lief is en de weg omhoog uit de diepe put, waarbij ik echt de achterliggende oorzaken wil aanpakken is heel zwaar. Niet alleen voor mij maar tot mijn verdriet ook voor mijn ouders. Inmiddels een paar jaar verder en nu dus de echte achterliggende problemen aan het aanpakken. Een grote emotionele achtbaan, zware strijd, studie -tijdelijk- moeten opgeven en vele beperkingen wat betreft sport. Dol- en dolgraag wil ik weer leven en vooral sporten en gelukkig zijn. Weer die nieuwe positieve energie opdoen. Ik denk en hoop dat een Polar A360 Fitnesstracker mij heel goed zou kunnen helpen tijdens deze strijd en daarna ook nog om mijn dromen te bereiken. Waar het bij velen gaat om afvallen, zou het mij helpen in aankomen, maar vooral ook in het op gewicht blijven in combinatie met sporten. En mijn allergrootste doel gelukkig zijn en samen met mijn vader weer eindelijk een hardloopwedstrijd te kunnen en mogen lopen! Het zou een enorme motivatie, steun en hulp zijn in deze moeilijke strijd en weg naar mentale en fysieke gezondheid en naar mijn doel: weer sporten en minimaal een run van 10 kilometer samen met mijn vader te kunnen lopen.

 249. Deze Polar gast mij zeker helpen mijn grenzen te verleggen met hardlopen! Maar ook met mijn andere sport activiteiten! ?

 250. Fotomomentje wake-up call gekregen? #het is tijd #fitgirlfirst #lets start!

 251. Like polar op fb ✔️
  Ingeschreven voor de nieuwsbrief ✔️
  Mijn doel: 1juli 2017 heb ik een fitness fotoshoot geplant bij een fotograaf met als doel er zo goed mogelijk uit te zien! Doel opgedeeld in haalbare kleine doeltjes 1. Clean bulk om spiermassa explosiviteit en kracht bij te komen tot eind feb. 2. Cut fase in gaan om te zakken naar een een vet% tussen de 15 en 20%. En met de de polar a360 gaat dat zeker lukken dus ✔️ ??

 252. Ik doe al 3 jaar een poging om de halve marathon te lopen tijdens te Bredase singelloop. Dit jaar gaat dat weer niet lukken maar volgend jaar moet dat echt mogelijk zijn met deze activity tracker! Daarnaast zou het wel goed van pas komen aangezien mijn man mijn hartslagmeter steeds gebruikt en ik er daardoor zelf geen meer heb:-(

 253. Een extra stok achter de deur om de knop om te zetten en daarbij lekker te sporten en gezond te eten

 254. Oh heeeel graag!! Mijn #FitGirlFirst is het programma van ruggengraat dat ik sinds 2 weken volg met een goed succes af te ronden *helloabs – maybe?* en hierna ….. word ik geopereerd aan beide voeten. De horloge kan mij helpen om nu een extra beentje voor te zetten als het gaat om dagelijkse beweging *hellokantoorbaan* en na de operatie terug back on sportstrack te komen.. Daarnaast is het gewoon een mooi dingetje met de verschillende kleuren bandjes die je kunt wisselen (L)

 255. Na een langdurige blessure wil ik het hardlopen weer op gaan pakken.
  Dan zou de Polar A360 Fitnesstracker goed van pas komen.

 256. Ik ben al zo lang zoo obsessed met dit horloge! Mijn #fitgirlfirst was ontdekken hoe intens gelukkig je kan worden van een paar kilometer rennen. Nu moet ik door een blessure heel langzaam opbouwen, en 3min rennen 5min wandelen schema’s zijn om boos van te worden. Als dit horloge mijn herstel ookmaar een klein beetje zou versnellen of verleuken, ben ik super blij!

 257. Mijn #fitgirlfirst is meedoen aan een hardloop evenement aankomende zaterdag! De Damloop by Night! In 1,5 maand moest ik van 1 km naar de 8 km toe trainen… Van een luilak op de bank elke week 3-4 keer hardlopen. Het was zwaarrrrr…. En ik ben er nog lang niet klaar voor, maar ik ga het gewoon doen! Ik ga er gewoon van genieten 🙂 Het zou heel leuk zijn als ik na de Damloop kan gaan trainen met het Polar horloge! Dat zal mij vast nog meer motiveren om mijn hardloop prestatie te verbeteren 🙂

 258. Mijn #fitgirlfirst is weer een fitte mama worden. Na de recente keizersnede van mijn 2e zoontje Jesse, mag ik het sporten weer langzaam gaan oppakken. Maar ik merk dat ik de fitte mama van voor de zwangerschap niet meer ben. De Polar watch zou mij heel goed kunnen helpen in het rustig opbouwen van het trainen en tracken van iedere kleine overwinning. Met als uiteindelijk doel een fitmommy te worden met alle energie en kracht voor een happy family!

 259. Sinds 1 september ben ik gestart naar een gezondere versie van mijzelf. Ik geef eerlijk toe, ik vind het af en toe best lastig om gemotiveerd te blijven maar met zo’n gave Polar Fitness tracker moet mij dat zeker een steuntje in de rug geven! #fitgirlfirst

 260. Mijn #fitgirlfirst is meer zelfvertrouwen kweken, wat begint bij fysiek sterker worden

 261. Waarom ik de polar A360 wil winnen? Simpel van een jonge vrouw die 3-4 keer per week sportte maar een jonge moeder die er geen fut voor kan vinden om ook maar 1 keer te gaan. Met zo’n supergave Polar A360 kan ik weer fris en vol goede moed beginnen en alles in de gaten houden. Er moet namelijk nog 25 kilo af. Dan kan ik volgend jaar ook is een leuke obstacle run meedoen #duimduimduim#fitgirlfirst

 262. Ik ben nu als eerste van plan om strakker te worden en vooral mijn zelfvertrouwen ook weer omhoog gooien. Daarna wil ik eraan gaan werken om mijn anaerobegrens naar boven te schuiven

 263. Met mijn vader ( bijna 60) trainde ik voor mijn eerst 10km run.
  2 weken geleden kreeg hij een herseninfarct en komend weekend wil hij voor het eerst weer voorzichtig samen een rondje rennen.
  Mocht ik deze polar A360 winnen dan geef ik m aan mijn vader omdat ik hoop dat we nog jaren samen kunnen rennen?

 264. Mijn fitgirlfirst is om mijn eerste 10 km te gaan hardlopen

 265. #FITGIRLFIRST sinds kort heb ik een nieuwe liefde gevonden in het fietsen en nu heb ik tot doel gesteld dat ik in een paar maanden tijd van 22km per uur naar 30km per uur kan komen. Ik zit na een maandje op een tempo van 24km per uur. Polar zal mijn ideale sparringspartner worden en mij uitdagen net iets sneller te gaan.

 266. In de afgelopen maanden al 13 kg afgevallen door op mijn voeding te letten en inmiddels ook begonnen met sporten. Langzaamaan begin ik me steeds fitter te voelen en ben gemotiveerd om ook de laatste 7 kg nog af te vallen. Het lijkt me super gaaf om door middel van de Polar a360 meer inzicht te krijgen in mijn gewoonten en bewegingen. En mijn #Fitgirlafirst doel: 10 km kunnen hardlopen tegen april 2017! #gemotiveerd

 267. Mijn #FitGirlFirst is om dit jaar een echte healthy lifestyle te krijgen zodat ik op mijn best afstudeer! Gezond eten en regelmatig sporten natuurlijk, deze mooie polar zou een geweldige hulp zijn!

 268. Ik zou die graag winnen omdat ik van plan ben mijn gezonde leven weer op te pakken na deze vakantie en nog 3 kilo wil afvallen. Daar kan deze gadget goed bij helpen als extra motivatie! Dat is mijn #fitgirlsfirst doel.

 269. Wat een toffe winactie! Mijn doel is het trainen voor mijn eerste trailrun! Ik loop nu zo’n 2 jaar hard en heb dit jaar mijn eerste halve marathon gelopen. Nu wil ik graag een nieuwe uitdaging aangaan, trailrunning. Om weer fit te worden en de lange afstanden aan te kunnen, zou deze fitnesstracker mij enorm kunnen helpen!

 270. Super vet! Mijn fitgirl traject is onlangs van richting veranderd. Daar waar ik eerst bezig ben geweest met mijn bovenlichaam veel sterker maken, ben ik me nu namelijk echt op het hardlopen gaan richten en wil graag mijn loopafstand vergroten! Bij het trainen hiervoor zou zo’n mooi sporthorloge natuurlijk erg goed helpen. Dan kan ik mijn stappen nog beter bijhouden en tracken!

 271. Ik ben nu op weg naar een fitter lichaam gevoed met veganistisch voedsel. Op naar lichter, fitter, sterker #fitgirlfirst

 272. Het weer kunnen opbouwen van de kracht die ik had voor mijn blessure aan mijn nek waardoor sporten vrijwel niet meer ging en nu na een lange tijd van te veel werken en 30km fietsen op een dag eindelijk weer naar de sportschool kunnen om dit doel te behalen! Daar zou fitnesstracker natuurlijk perfect bij helpen!

 273. Mijn #fitgirlfirst: voorbereiden op de Olympische Spelen in Tokyo 2020 aangezien softbal net terug gestemd is op het Olympisch Programma ??

 274. Het zou mij zeker helpen om mijn hardloop doel te halen! Met de PolarA360 zou ik mijn #FitGirlFirst 10 km in 1 uur zeker halen! 🙂

 275. Ik sport al heel lang maar vooral thuis met mijn springtouw, loopschoenen, roeimachine en gewichtjes. Nu ben ik sinds twee weken begonnen met zwaardere krachttraining om nog wat vet te verliezen en sterker te worden met een plan van Ruggengraat. Mijn #FitGirlFirst is mij bijna elke ochtend in de gym begeven tussen de krachtpatsers. In het begin een beetje onwennig maar nu voel ik me al beter op mijn gemak. Deze polar A360 fitnesstracker zou me zeker een handje kunnen helpen richting mijn doel.

 276. Ik doe graag mee. Heb nu de polar m400, maar deze is toch minder vrouwlijk vind ik.
  Mijn doel, een fitter en strakker lichaam. Dit wil ik bereiken door te crossfitten en hardlopen. Daarnaast doe ik nog mudruns.

 277. Ik doe graag mee. Heb nu de polar m400, maar deze is toch minder vrouwlijk vind ik.
  Mijn doel, een fitter en strakker lichaam. Dit wil ik bereiken door te crossfitten en hardlopen. Daarnaast doe ik nog mudruns.

 278. Mijn #fitgirlfirst is op dit moment strakker worden, zodat ik beter in m’n vel zit. Zowel fysiek als mentaal 🙂

 279. Uitdagingen, uitdagingen, uitdagingen…. Ik ga ze altijd graag aan. Ik ben al van ver gekomen om mijn gezondheid goed en stabiel te krijgen. Astma en allergieën, pds, (oude)blessures en vooral ook mijn shape. Dit heb ik nu ondanks een langzame progressie goed onder controle. #fitGirlsfirst nu is om sterker te worden en wat meer spieren te kweken (massa). Kortom ook een klein beetje eng… maar over 3 maanden, is het alle investeringen vast waard. Let’s go let’s go let’s Go.

 280. Mijn #fitgirlfirst wordt de halve marathon in oktober! Ik ben op dit moment heel hard aan het trainen en de polar fitnesstracker zou mij extra motiveren om mijn dagelijkse doelen te halen!! 🙂

 281. Mijn #fitgirlfirst is om eindelijk eens die laatste paar overtollige cms kwijt te raken! Deze polar zou me net ff die boost geven om door te zetten!!

 282. Mijn #fitgirlfirst is de halve marathon 🙂

 283. Het zou me zo helpen met de training voor de halve marathon

 284. Ik ben 1,5 jaar geleden 25 kilo afgevallen. Voor dat ik dat heb gedaan vond ik hardlopen vreselijk. Alles deed zeer als ik dat probeerde, geen sportbh hield mijn boobs op zn plek en van mijn drillende billen werd ik ook niet echt vrolijk. Sinds kort probeer ik steeds een beetje meer hard te lopen, mede dankzij mijn vriend. Ik heb ontdekt dat het nu, met mijn mooie 65 kg, wel prima kan! Wat ik graag wil bereiken is dat ik 5 km achter elkaar ga rennen. Voorlopig ben ik nog langzaam aan het opbouwen met een intervaltraining.

 285. Na het overlijden van mijn moeder in mei, ben ik een flinke tijd gestopt met sporten en mijn verdriet gezocht in eten.. mijn energie huishouding kreeg een enorme klap.. dus elke keer wanneer ik weer probeerde te sporten, was ik te moe en greep ik weer naar snelle suikers, om me beter te voelen. In augustus heb ik mezelf bij elkaar geraapt en heb ik mezelf getrakteerd op een weekje yoga vakantie. Ik heb geleerd met het verdriet om te gaan en weer terug de rust in mijn hoofd, waardoor ik weer klaar ben om aan de slag te gaan. Lekker gezond eten en mijn energie met sporten weer op peil krijgen en daar zou de fitnesstracker mij enorm mee helpen.. Dat is mijn #fitgirlfirst doel voor dit jaar. Volgend jaar weer volle bak knallen.

 286. #FitGirlFirst ik train momenteel met een groep geweldige jongeren die allemaal een stoornis hebben die aanverwant aan autisme is! Samen met deze jongeren ga ik op 15 oktober de 5 kilometer lopen. Mijn eigen doelen staan in de begeleiding van deze toppers op de tweede plek maar ik zou het gaaf vinden om er minder dan 30 minuten over te doen. Zo’n polarhorloge zou dus niet alleen mij maar de hele hardloopgroep blij maken!

 287. Mijn #fitgirlfirst is ten eerste een paar kilo’s af te vallen zodat ik lekkerder in mij vel zit. Maar daarnaast wil ik heel graag een keer meedoen met mudmasters en dan niet de 6 km maar meteen een stuk meer? de fitness tracker kan me daar zeker bij helpen en zal een grote steun in de rug zijn?

 288. Ik ben op dit moment erg bezig om mijn lichaam te veranderen en om positief in het leven te staan. Ik denk dat deze mij zeker zo helpen om verder te komen en om mijn doel te behale
  X?
  #fitgirlfirst

 289. Ik ben op dit moment hard aan het trainen om fatsoenlijk push ups te kunnen doen en voor het einde van het jaar wil ik een pull up kunnen maken! Ik ben over de afgelopen vier jaar meer dan 20 kilo kwijt geraakt en heb al die tijd getraind en geleefd zonder echt een doel te hebben. Deze zomer had ik als doel gesteld om eind augustus een 120kg leg press te kunnen, halverwege augustus kon ik al 150kg! Met doelen werken en ze behalen is zo ontzettend leuk en geeft zoveel voldoening, de Polar A360 Fitnesstracker zou deze ervaring alleen nog maar mooier maken!

 290. #FitGirlFirst, ik heb meerdere projecten lopen waar ik hard aan werk. Fysiek en mentaal!
  – Balans tussen werk, prive en sport vinden. Elke dag weer.
  – Genieten van kleine dingen, die blijken achteraf groot!
  – Elke dag rond die 10.000 stappen komen ondanks m’n lazy ass kantoorbaan
  – Mijn tijden op 5, 10 en 21,1 km verbeteren
  – Misschien toch voorzichtig de droom van een marathon uitspreken
  – Blessures blijven voorkomen en dus veel kracht- en core oefeningen blijven doen. Minimaal een minuut planken elke dag!
  – Blijven oefenen op die pull-ups, van 1 naar misschien 10? Dromen, durven, doen!
  – Double unders kunnen… droom is natuurlijk die Triple Under. Maar blijven oefenen!

  En doe dat wat je doet en geniet ervan. Omdat dat blijft dat je het op de lange termijn kunt volhouden. Doe niet iets omdat het ‘moet’. Ik zie mijn doelen dan ook als flexibel, maar wel ook als een toffe uitdaging. Zolang ik ze probeer met een glimlach, ga ik ervoor. En soms een beetje zweet, tranen en zelfs bloed en flinke schuurplekken, die horen erbij. Cheers to working on you, being you and smile along the way!! Liefs xxx

 291. Begin september liep ik mijn eerste 10EM en dat was een hele overwinning. Nu moet ik helaas een paar weken rustig aandoen i.vm. een kuitblessure die niet over wil gaan. Genoeg tijd om mijn volgende #FitGirlFirst uit te zoeken en dat wordt de CPC! 😀

 292. Omdat de Polar ook mij kan helpen bij een mooi doel als de halve marathon van Amsterdam en alle wedstrijden die nog gaan komen, maar vooral omdat ik al zo ver ben gekomen. Ik ben nu fit en sterk en daar word ik enorm gelukkig van. Dat doel wil ik vasthouden, maar ook vieren omdat ook dat bij een gezonde en fitte lifestyle hoort.

 293. Dit zou mij zeer zeker helpen want ik ga 20 november de Marathon rennen in Valencia in Spanje. Dit is mijn eerste marathon ooit! Dus ik ben heel erg benieuwd hoe ik dit deze marathon ga rennen. Heb er onwijs veel zin in!’

 294. Ik zou graag deze horloge willen hebben omdat ik weer fit wil worden! Na de vakantie last van scheenbeenvlies ontsteking gehad dus amper kunnen sporten. Daarbij loop en sport ik veel omdat ik een sportopleiding doe hierbij zou de horloge mij kunnen helpn om weer fit te worden!

 295. Momenteel ben ik bezig met mijn 100 burpees – challenge (100 burpees onder 10 min) en 50 push ups achter elkaar en deze gadget kan mij hier echt goed mee helpen! #fitgirlfirst!

 296. Momenteel bezig met 3 doelen
  1. de halve marathon van Amsterdam < 1.50u lopen
  2. voor het einde van het jaar pull-ups kunnen
  3. voor het einde van het jaar een handstand push-up kunnen

  Zeker bij het eerste, maar ook bij de andere doelen kan ik de polar goed gebruiken! <3

 297. Met deze leuke gadget zou ik nog meer gemotiveerd zijn om mijn doelen af te werken. Mijn eerstvolgend doel is tijdens mijn vakantie binnekort een volledige toer rond Central Park te lopen. Samen met de New Yorkers. Lijkt me zo leuk!! #FitGirlFirst

 298. Als blij lid van de nieuwsbrief werd ik na het lezen van de Polar udpate nog blijer! Ik ben aan het trainen voor mijn eerste halve marathon en zou naast het rennen het liefst ook andere workouts bijhouden in één systeem. Dit klinkt top en ik ga dan ook graag deze challenge aan!! Een update via social sla ik zeker niet over! Nu duimen!! 🙂

 299. Ik heb meerdere doelen.
  Herstellen van mijn rugblessure van afgelopen juni. Een halve marathon uitlopen en 5 pull-ups kunnen doen. Daarnaast wil ik graag een keer een survivaltraining doen.

 300. Ik heb afgelopen jaar het doel gesteld om een marathon voor mijn 30e te lopen. Mijn #fitgirlfirst gaat dus zijn; stralen/zweten/afzien maar vooral mijn grenzen verleggen bij de marathon van Leiden in mei 2017! En daar zou zo’n fancy horloge natuurlijk perfect voor zijn ?

 301. Wauwie! Mijn #fitgirlfirst is sterker, actiever, gelukkiger worden! Voor mijn werk in het ziekenhuis moet je veel lopen, veel zorg uitvoeren, en veel tillen! Ook lange dagen en veel diensten vereist veel energie. Door veel sporten krijg ik meer energie! 😀 Sporten wordt nog zó veeeel leuker met zo’n tof horloge!

 302. Mijn #FitGirlFirst doel: dokteren EN dagelijks trainen! Kom maar op met die spierballen ? Jiiiiihaaaah!

 303. MY #FitGirlFirst : STRONG & FIT !

  Mijn doel dit jaar is om al mijn pr’s te verbreken!
  5 x in the gym aan het ijzer en hoog boven mn behoefte eten gaat dit lukken. Yepp we gaan massa kweken dit jaar !! Dedicated as He’ll! ! Maaar. . .
  Met een Fitness tracker zou ik al mn grensen verleggen!
  Doordat ik mijn hartslag kan testen en de calorieën kan bij houden maakt alles echt makkelijker! ! Kan er een heel slijm verhaal van maken maar this is it! Is gewoon een stoere gadget

  Ik doe mee!! ?x elke

 304. mijn doel is om mijn voornemens in stand te houden…haha…gezond blijven eten en niet terugvallen in oude patronen!

 305. Wat tof!
  Ik ben momenteel aan het werken naar mijn eerste (goede!) pull-up, en daarnaast mijn conditie te verbeteren d.m.v. hardlopen (en vooral intervallen)

 306. Ik zou deze horloge graag willen hebben om na een moeilijke periode terug te gaan lopen. Het zou mij snel terug op weg helpen om terug beter te gaan lopen.

 307. Mijn #FitGirlFirst is op 9 oktober mee doen met de Beach Obstacle Run Texel. Sinds mijn vakantie in juli ben ik samen met mijn man begonnen met trainen om onze conditie en kracht te verbeteren met als doel bij de Beach Obstacle Run Texel te finishen. Mijn eerste doel, mezelf fit en lekker in mijn lichaam voelen is behaald, nu op naar 9 oktober! Na deze obstacle run wil ik graag blijven sporten, het feit dat ik dat samen met mijn man doe zorgt al voor extra motivatie, de Polar A360 zou dit compleet maken!

 308. Ik ben sinds kort gestopt met hockeyen en wil graag toe werken naar de 10 km hardlopen. Met z’ n mooi sport horloge kan ik goed mijn voortgang bijhouden. En hopelijk motiveert mij dat om door te gaan!
  Alvast bedankt!

 309. Hi girls! Oké mijn #fitgirlfirst waar ik naartoe werk, waar zal ik beginnen hihi? Mijn vriend éindelijk verslaan in een potje armdrukken (dream on, that will never happen), alle trappen van Avans Breda beklimmen en niet als een hijgende tomaat boven komen en eens dé perfecte ontbijt foto plaatsen (zonder hem al half op te hebben gegeten, want: hongerrrr). Nee, nu even serieus. Mijn echte doel is volgende zomer zelfverzekerd in een croptop te lopen. Dat klink misschien een beetje raar, maar ik zie de fitgirls daar al vanaf mijn 14e in lopen en ik heb altijd gedacht: dat wil ik ook. Helaas had ik toen nog vetrolletjes die eronderdoor flubberen. Not cool. Nu zijn ze bijna helemaal weg en volgend jaar rock ik die croptop. Ik hoop dat deze toffe Polar mij mag helpen om mijn doel te bereiken, hij lijkt me super handig! Liefs Evi

 310. Hi girls! Oké mijn #fitgirlfirst waar ik naartoe werk, waar zal ik beginnen hihi? Mijn vriend éindelijk verslaan in een potje armdrukken (dream on, that will never happen), alle trappen van Avans Breda beklimmen en niet als een hijgende tomaat boven komen en eens dé perfecte ontbijt foto plaatsen (zonder hem al half op te hebben gegeten, want: hongerrrr). Nee, nu even serieus. Mijn echte doel is volgende zomer zelfverzekerd in een croptop te lopen. Dat klink misschien een beetje raar, maar ik zie de fitgirls daar al vanaf mijn 14e in lopen en ik heb altijd gedacht: dat wil ik ook. Helaas had ik toen nog vetrolletjes die eronderdoor flubberen. Not cool. Nu zijn ze bijna helemaal weg en volgend jaar rock ik die croptop. Ik hoop dat deze toffe Polar mij mag helpen om mijn doel te bereiken, hij lijkt me super handig! Liefs Evi

 311. Mijn #FITGIRLFIRST is om uiteindelijk de 4 Mijl van Groningen te lopen in een PR. Met dit prachtige horloge hoop ik mijn doel te kunnen bereiken en zal de Polar A360 mij vast en zeker motiveren om net dat stapje extra te zetten.

 312. Mijn #FitGirlFirst is de Zevenheuvelenloop in november! Maar ik train voornamelijk voor een fit en gezond leven naast de dagelijkse drukte.

 313. Ik ben (na 2 keizersnedes) weer begonnen met sporten en m’n overtollige (zwangerschaps)kilo’s kwijt te raken. Ik doe (een vorm van) cross fit en daarbij een plant based life style en het gaat supergoed. Ik vind t sporten zelfs zo leuk dat ik veel vaker ga dan m’n plan was. Ik train dan ook voor m’n eerste challenge voor dit voorjaar. Zo’n horloge geeft nog meer inzicht en zou dus echt heel tof zijn.

 314. Aahh zo vet! Het zou mij helpen bij het trainen voor een obstacle run eind dit jaar. Ik wil daar al zo lang aan mee doen!

 315. Wat een leuke en motiverende winactie hebben jullie!
  Maar waarom ik de Polar A360 graag zou willen winnen… Op dit moment ben ik aardig hersteld van een gekneusde rug. Voordat ik deze kreeg was ik ein-de-lijk naar jaren weer 3x perr week gaan sporten (powertraining). Dit sporten deed ik onder begeleiding omdat ik graag wat kilo’s kwijt wilde raken en mijn fijne gevoel met mijn lichaam terug wilde vinden. Helaas is de verhouding spieren-vet niet tegen goed veranderd en helemaal niet toen ik het met mijn rug kreeg. Wie valt er dan ook in huis en is vervolgens 7 maand uit de running? Ik zei de gek. Maar nu ben ik sinds 2 maand weer terug. Terug qua werken (helaas mijn vaste baan met opleiding door mijn val incident verloren…) en qua afvallen. Qua sporten ben ik er nog niet maar ik wil wel terug komen én hard want ik wil mijn fanatieke sport broer verslaan qua hardlopen en ook qua spier trainingen! Ik heb dan wel overgewicht en ben jaren lange een luie donder geweest maar ik zie nu in hoe belangrijk het sporten, gezond eten en een fijn leven is! En ik heb mijn broer de belofte gedaan dat we aan het eind van het jaar een oudjaar-nieuwjaarswedstrijd gaan doen. Om het afgelopen jaar positief en sportief af te sluiten. En tegen elkaar, dat we vanuit daar verder gaan trainen. Maar zo’n Polar zou dan wel een extra stimulans voor mij wezen om alles goed in de gaten te houden en niet mijzelf voorbij te lopen maar juist mijn broer voorbij te lopen!
  Dus, daarom zou ik hem wel willen winnen 😉

 316. Mijn hoofddoel is het kwijtraken van 15 kilo. En dit is vooral omdat ik fitter door het leven wil gaan. Het afgelopen jaar al hard gewerkt om dichterbij dit doel te komen. Sport is hierbij een belangrijk onderdeel natuurlijk. Ik probeer dagelijks veel te bewegen en hou nu alles zoveel mogelijk bij op mijn telefoon (aantal stappen etc). Met dit horloge wordt het voor mij leuke en makkelijker om mijn doel te behalen.

 317. #fitgirlfirst
  Mijn komende uitdaging is om de top van de Kilimanjaro te bereiken!

 318. Met de jaarwisseling had ik als doel en goede voornemen gezegd dat ik mijn diploma zou halen en voor een sixpack zou trainen, het eerste doel is al binnen maar voor het tweede doel zou zo een activitytracker echt super zijn en het zou me extra motiveren om de laatste loodjes te halen want ik ben al goed op weg! ???

 319. Zou hem heeel graag willen winnen zodat ik mijn progressie kan tracken! Veel up’s maar soms nog steeds de downs op de weg naar een fitte en gezonde levensstijl. Goede vooruitgang in resultaten maakt mij nog gemotiveerder!

 320. Sinds februari bezig met krachttraining, thuis met de filmpjes van fitgirlcode en met het BBG programma. Ook een leerzaam lesje powerlifting gedaan bij Barbell Strength. Ondertussen halve marathons aan het lopen, een drukke baan en twee kleine kinderen met wie ik van hot naar her ren. Om meer inzicht te krijgen in mijn bewegingen en het hele verhaal van krachttraining en ‘strakker worden’ naar een hoger niveau te tillen lijkt deze uitgebreide fitnesstracker van Polar mij heel handig!

 321. Hahaa die mooie Polar fitness tracker zou het perfecte accessoire zijn voor bij mijn skeletjes kostuum als ik volgende maand meedoe met de Halloween Run! ?

 322. Mijn #fitgirlfirst is het lopen van de halve marathon in het voorjaar. Ik ben nu al een paar weken bezig en kom slow & steady steeds een kilometer verder 🙂

 323. Ik durf al bijna niet meer mee te doen want holy moly zo veel mooie doelen, motivaties en verhalen. Wauw! Het is zo toevallig, ik ben namelijk al een tijdje naar de Polar A360 fitnesstracker aan het kijken. Afvallen is namelijk één, op gewicht blijven een tweede en man man man, ik vind dat dus echt ongelofelijk moeilijk. Ik ben nu bijna een jaar niet meer actief aan het afvallen en merk dat langzaam de touwtjes losser worden. Vooral na de zomervakantie – hallo vakanties en ijsjes en ander slecht eten – is het nu echt tijd om het roer volledig om te gooien. Gezond eten en knallen in de sportschool in plaats van alles een beetje half. De tracker zou me onwijs hierbij helpen en ik ga dan ook 1001 geluksdansjes doen in de hoop dat ik er eentje win. Liefs!

 324. Mijn doel is om mijn conditie op te bouwen en actiever te leven. En de Polar A360 zou mij zeker helpen om meer te bewegen (en het ook blijven volhouden i.p.v. het na een week op te geven)!

 325. Na 2 zwangerschappen en een knieblessure ben ik nu hard bezig om blessure-vrij te trainen en ook nog eens af te vallen. Doel is 10 kilo eraf en weer fit met mijn boys kunnen stoeien en voetballen en daarbij zou de fitnessTracker een enorme motivatie en tegelijk ook beloning kunnen zijn voor alles wat ik doe (of nog meer moet gaan doen) in een week! Duimen dus!!!

 326. Mijn #FitGirlFirst doel is om een platte buik te krijgen, ik ben op zich blij met mijn gewicht maar ik ga heel hard aan de slag dat laatste beetje lastig vet aan te pakken! Ik draag nu vaak hoge broeken en bodyshapers om mijn buikje te verhullen, en mijn grote wens is om met een comfortabel gevoel alle soorten broeken en dergelijke te kunnen dragen en me goed te voelen over mezelf ???

 327. Mijn #FitGirlFirst is de Marikenloop 2017 in Nijmegen.

 328. #fitgirlfirst –> Een gezond en happy body en mind!
  Voldoende bewegen tijdens het studeren en lekker sporten in combinatie met gezond eten om zo lekker in mijn velletje te komen zitten, letterlijk en figuurlijk?

 329. Aaah! Is de actie al voorbij? Deze staat echt bovenaan op mijn wensen lijstje! Het zou mij meer inzicht geven in mijn training en (niet onbelangrijk!) mijn dagelijkse sportoutfit die ik als gymdocent aan heb helemaal af maken 😀 Kan ik mooi mijn leerlingen inspireren ook wat meer te bewegen.

 330. Nog eventjes en dan wordt deze mooie prijs verloot. Ik hoop echt dat ik kans maak omte winnen zodat ik ‘m gelijk voor mn eerste trailrun in oktober ken gebruiken.. Op naar de bruggenloop, nog betere conditie en een lagere vetpercentage. I’ m motivated?

 331. Jaaa wat zou ik deze polar toch graag willen winnen! Ik train al maanden naar de marathon toe. Dit is de eerste keer dat ik een marathon ga lopen en hiermee zamel ik geld in voor het goede doel, het vergeten kind! Nu ben ik al een heel end op weg en gebruik al maanden een fitbit maar deze laat me al 3x in de steek, nu ben ik hem ook weer dagen kwijt voor reparatie en wil heel graag iets nieuws, iets moois en vooral iets effectiefs om alles mee bij te kunnen houden naar mijn doel de bosmarathon in pijnenburg #fitgirlfirst


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.