DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Er zijn al twee super succesvolle (en stiekem ook best een beetje zware) edities geweest, dus wat ons betreft is het weer tijd voor een nieuwe! We hebben het natuurlijk over de Herbalife workout. Heb jij vorige keer gemist? Geen nood! We selecteren namelijk weer drie winnaressen deze keer.

Al twee keer zijn onze eigen Fit Girls van team Fitgirlcode met enkele winnaressen de challenge aan gegaan. (Lees de reports van die te gekke dagen op de SS Rotterdam en het REM Eiland in Amsterdam hier en hier!) Deze keer is natuurlijk geen uitzondering: Fitgirlcode en Jogha oprichtster Aranka, crossfit fanaat Roos en Mount Everest-beklimmer Lotte trainen gezellig met je mee.

WAT GA JE DOEN?

Op 11 oktober ga je naar de Obstacle Run Flevonice voor een middag vol fun en zweten. Van tevoren mag je allemaal fantastische Herbalife24 producten uitproberen. Denk: knallers van supplementen en pre-workout shakes! Daarna is het tijd om onder begeleiding van professionele trainers een keiharde workout neer te zetten. Samen met onze Fit Girls dus!

DETAILS PLEASE

Hoe, wat en waar zul je nu vast en zeker denken. Nou, die info hebben we natuurlijk ook voor je!
Wat: Herbalife Extraordinary Workout 3
Waar: Obstacle Run Flevonice in Biddinghuizen
Wanneer: 11 oktober van 11.00 tot 14.00 uur
Hoe: Doorloop beide van deze stappen:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief2. Laat in de comments weten waarom jij wilt winnen!

Er worden drie winnaressen gekozen op vrijdag 7 oktober, dus driedubbeldikke kans dat je een killer workout kunt neerzetten straks! Yes!

Recommended Posts

11 Comments

 1. Ik wilde al heel graag een keer naar Flevonice maar het kwam er steeds niet van. Hoe leuk is het dan om met de Fit girl code te gaan?

 2. Ik wilde de vorige keren al meedoen maar toen kwam de datum me zo slecht uit. Nu kan ik eindelijk wel, dus ik zou heel graag willen winnen!

 3. Oh wat zou ik dit gaaf vinden! Na een tijd ziek te zijn geweest ben ik langzaam weer het sporten aan het opbouwen en zou dit de boost zijn die ik nodig heb! Lijkt mij super!!

 4. Hoe cool is het om met deze fitgirls een dagje mee te trainen!! Ik kan wel een flinke boost gebruiken.

 5. Had me echt heel erg leuk geleken Maar die dag moet er hard ge werkt worden helaas helaas

 6. Lieve fitgirls, het lijkt me helemaal geweldig om hier aan mee te mogen doen om voor eens en voor altijd aan mezelf te bewijzen dat ik na mijn hele reis van lactose intolerantie sterk genoeg inmiddels ben om alles weer te kunnen doen war ik wil na m’n herstelproces. Oké ik ben nog niet waar ik wil wezen maar ik word zeker weer net zo sterk als voorheen en voel me beter dan ooit want dit hoeft dus geen beperking te zijn! Het lijkt me een super uitdaging en genieten van alle sportieve uitdagende indrukken liefs en kus naomi

 7. Hoe tof! Goeie manier om weer fit te worden na m’n zwangerschap! Kan zelf helaas de juiste motivatie nog niet vinden!

 8. Gewoon omdat het super gaaf is. En omdat ik zoiets nog nooit heb gedaan ?

 9. Fit zijn is lifestyle. Lijkt me heel tof om eens de ladies van fitgirlcode te ontmoeten en meedoen aan een pittige uitdaging is de Cherry on top!

 10. Fit zijn is lifestyle. Het lijkt me heel tof om de ladies van fitgirlcode te ontmoeten. Dit tijdens een pittige uitdaging is de Cherry on top!

 11. Afgelopen zondag toch niet meegedaan aan een run (ondanks inschrijving, dag €20) vanwege regen ( wat een zwakke smoes). Nog nooit van de flevonice gehoord maar misschien een herkansing? ? Toevallig staat er op die dag nog helemaal niks in mijn agenda.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.