Aranka strooit met korting op Jogha!

Fashion door michelle-den-elzen

Hang de vlag uit, trek je beste pak uit de kast en blaas die ballonnen maar op. Vandaag is Jogha namelijk jarig! Hiep, hiep, hoera! Reden voor een feestje, dus Jogha roept een flinke kortingscode in het leven om het met jullie allemaal te vieren.

JOGHA IS 2 JAAR!

Het begon allemaal als een idee in Aranka’s hoofd tijdens de LadiesRun enkele jaren terug. Omringd door saaie, zwarte leggings vroeg ze zich af of dat niet anders – gezelliger – kon? Ze besloot niet passief af te wachten, maar een eigen sportswear merk op te zetten. Mooie prints, vrolijke kleuren en een goede pasvorm: dat moest er komen. En dat is gelukt! Vandaag is het 2 jaar geleden dat Jogha officieel gelanceerd werd.

DUBBELDIKKE KORTING

Zo’n belangrijk moment vraagt natuurlijk om een viering. Afgelopen dagen was er al de winactie waarbij 10 lezeressen een giftcard van €100,- konden winnen. (Die is inmiddels gesloten, sorry!) Maar dat was volgens Team Jogha nog niet genoeg. Het feest moet met meer fit girls gevierd worden, dus daarom geven ze een dubbeldikke korting van wel 20% weg op The Infinity Collection. Oh my! Zit jij dus al weken te dagdromen over die Bordeaux Muscle Tee of die Marble Desert Active Leggings? Grijp dan nu je kans!

Surf snel naar de website, voer bij het afrekenen de code ‘JOGHA2’ in en ontvang jouw 20% korting. De kortingscode is geldig tot en met maandag 21 november. Laat je even weten welke items je hebt besteld? :)