Fitgirls dragen hippe sneakers onder een outfit

Fashion door Djamila

Wat draag jij als fitgirl onder je rok, jeans of jurkje? Populair zijn hippe, het liefst kleurrijke of juist volledig witte sneakers. Ze passen goed bij de uitstraling van een fitgirl. Tot de trends op het gebied van schoenen in 2024 behoren de sneakers met neon kleurige details. Denk aan een felgroene voorkant van de schoen, een subtiel paars lijntje over de zijkant hiervan, enzovoorts. Sneakers geven je niet alleen de sportieve, hippe uitstraling die je wenst. Ook bieden ze je gedurende de dag veel comfort. Zeg nou zelf, een schoen van New Balance of bijvoorbeeld Asics loopt veel fijner dan een model met een hoge hak! De afgelopen jaren zijn steeds meer merken, die zich van oorsprong uitsluitend richtten op sporters, begonnen met de ontwikkeling van comfortabele sneakers.

Grote diversiteit aan modellen sneakers voor vrouwen 

Het grote aanbod aan sneakers maakt het soms best lastig om een keuze te maken. Welk model past het beste bij jouw garderobe? Prettig aan sneakers is dat deze met zowel een stoere jeans als bijvoorbeeld met een vrouwelijk jurkje te combineren zijn. Daarbij worden de sneakers niet alleen bij dates met vrienden en op school gedragen, maar ook steeds vaker op kantoor. Het is geen must meer om je nette schoenen met hak uit de kast te pakken voor een afspraak op het werk. Veel sneakers passen goed bij een business casual look.

Combineer sneakers met een hippe trui en comfy legging 

Niet alleen je sneakers bieden veel comfort; datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een legging van een merk als Deblon Sports. Voorheen werden deze leggings uitsluitend op de sportclub of in de gym gedragen. Tegenwoordig is het net zo populair om ze op de zaterdag of bijvoorbeeld vrijdagmiddag aan te trekken. Combineer je comfy legging met een iets te grote trui. Zeker in de winter en het voorjaar is het heerlijk om je hierin te verstoppen op de koude dagen. In de zomermaanden kun je de sweater vervangen voor een hip hemdje of bijvoorbeeld een leuke top, die net boven je navel valt. Je mag gezien worden als fitgirl!

Voeg verschillende accessoires toe aan je outfit 

Een outfit is niet compleet zonder bijpassende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een hippe pet in het voorjaar en de zomer. Of gebruik een leuke ketting boven je zwarte of donkergrijze sweater. Heb je blote enkels? Combineer je outfit in dat geval met een leuk enkelbandje.