Ik ga op vakantie en neem mee… Het is misschien wel het belangrijkste om in je koffer te gooien: zonnebrandcrème. (Oké, oké, na je bikini, slippers en zonnebril misschien.) Het witte goedje heeft de belangrijke rol om jouw huid te beschermen tegen heerlijk warme, maar enorm schadelijke UV-stralen. Wij mogen 3 hele fijne exemplaren van Dermalogica ter waarde van €43 weggeven! Dus ga jij nog op vakantie? Lees snel wat je moet doen zodat de tube in jouw koffer meegaat.

Dat dit geen average huismerkzonnebrand is, wordt al snel duidelijk. De Protection 50 Sport spf50 is niet vet, trekt snel in en mag op lichaam en gezicht worden gesmeerd. En we weten inmiddels allemaal hoe belangrijk insmeren wel niet is! Voor alle Fit Girls die elke dag een stuk zwemmen en niet alleen op hun strandbedje blijven liggen: goed nieuws! Deze crème is tot 40 minuten water resistant. Yesss. Kun je dus prima de Fit Girl mee uithangen in het water en gaan surfen of waterskiën, no problem! Lees hieronder snel hoe jij meedoet aan de actie.

Wat moet je doen?

Doorloop alle drie de volgende stappen:

  1. Volg Dermalogica op Facebook of Instagram
  2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief


 1. Vertel in de reacties hieronder waarom jij de Protection 50 Sport spf50 wilt hebben!

De winactie loopt t/m 21 augustus. De winnaars worden daarna per email gecontacteerd.

Recommended Posts

44 Comments

 1. Ik zou graag willen winnen omdat ik veel sport op open velden waar soms echt geen schaduw is. Met mijn lichte velletje heb ik de bescherming wel nodig, maar nog niet echt een fijne sport-proof zonnebrandcrème gevonden. Deze klinkt ideaal!

 2. Jaaa ik wil dit! Ik ga in september nog een weekje naar Gran Canaria, waar het zonnetje dan nog fel schijnt ☀️ Ik gebruik al jaren Dermalogica voor mijn gezicht, en zou nu heel graag deze zonnebrand willen proberen. Superfijn dat je deze ook op je gezicht kunt smeren! Ik ben van plan ‘s ochtends een paar keer te gaan hardlopen, een goede zonnebrand is dan wel een must!

 3. Jaaa deze wil ik natuurlijk erg graag winnen! Zodat ik ook in de zon goed beschermd kan blijven sporten en bewegen! (Oke, ik beken, en ook lekker bijbruinen natuurlijk ?)

 4. Wat een fijne winactie! Ik heb helaas een erg moeilijke huid en daarom al erg lang op zoek naar de juiste zonnebrand, waar mijn huid goed op reageert. Dit zijn (uiteraard) altijd de wat duurdere crèmes geweest, dus ik heb al aardig wat centjes neergelegd voor de verzorging en bescherming van mijn huid. Toevallig vind ik deze zonnebrandcrème echt top, dus doe ik graag mee! Ik ga duimen 🙂

 5. Dit zou echt heel goed uitkomen, ik ben door mijn zus aangestoken met het Dermalogica virus en deze zou ik erg graag willen gebruiken. Ik gebruik nu de standaard zonnebrand nog, maar weel graag ervaren hoe deze is. Begin september ga ik naar Cozumel, waar dit heel goed van pas zou komen.

 6. OOO zo hard nodig met 4 kids waarvan 2 aan beachvolleybal doen en ik zelf ook. We houden van surfen dus zijn vaak op het water te vinden mij jongste is echt een waterrat en zit het liefst de hele dag in het water dus een goede bescherming is bij ons in het gezin heel belangrijk en nodig. Hoop dat we 1 van de gelukkige zijn

 7. Dermalogica is helemaal mijn merk. Gebruik er alles van, en mede daardoor heb ik een mooie huid gekregen. Zou heel graag voor deze mooie aktie in aanmerking willen komen, ook omdat je het ook op je gezicht kan gebruiken. Groetjes Helma Camfferman.

 8. Ik heb al meer dan een half jaar Dermalogica producten aan het gebruiken. Ik begin met de precleanse, special cleansing gel, multiactive toner, skin smooting Cream en soms de concealing spot treatment. Dit heeft mijn huid wonderen gedaan! Het enige wat ik nog echt nodig heb is een goede zonnecrème. Ik hoop met deze actie zo eindelijk de zonnecrème in mijn bezit te hebben ?

 9. Omdat ik jarenlang niet goed mijn huid tegen de zon heb beschermd, en daar nu duidelijk de gevolgen van kan zien. Daarom is het tijd voor een nieuwe start, tijd voor een goede bescherming!!

 10. Ik ken het merk, ik heb alleen zonnebrand nog niet geprobeerd. Ik kan nu niet veel in de zon met mijn gezicht ivm zwangerschap. Maar met behulp van dermalogica zou ik wat meer kunnen genieten van het zonnetje:) en super fijn dat ik er ook mee het water in kan.

 11. Deze Dermalogica Sun-protection maakt mijn collectie Dermalogica compleet voor mijn gezicht en lichaam. Gebruik Dermalogica dagelijks voor mijn gezicht en lichaam. Het enige wat ik nog mis voor mijn koffer is een goed zonproduct waar ik mee kan zonnen, zwemmen en sporten tegelijk zonder dat ik daar een geïrriteerde, trekkerige of jeukerige huid van krijg! Ik houd een plekje vrij in mijn koffer voor Dermalogica! ☀️

 12. Deze producten winnen zou me superblij maken! Ik woon namelijk in Dubai en ondanks alle producten die hier worden aangeboden is er maar eentje waar ik echt in geloof – DERMALOGICA! Ik werk vaak buiten, namelijk in de evenementensector, wat een heel actieve job is! Deze veilig uitvoeren zou top zijn!

 13. Ik heb een erg blanke huid die ik in de zon goed moet beschermen om niet te verbranden en wil daarvoor graag alleen natuurlijke producten gebruiken en natuurlijk ideaal dat ik lekker kan blijven zwemmen en actief kan zijn met deze zonnebrand op

 14. Deze zonnebrand is GE-WEL-DIG! al jaren heb ik last van zonne-allergie. Meerdere merken geprobeerd maar iedere keer toch weer allergie na een paar dagen zon.
  Ik gebruik sinds 2 jaar de zonnebrand van Dermalogica en met Succes! ik heb geen allergie meer.
  Hij is super fijn in gebruik: Makkelijk smeerbaar, niet dik en een licht fris geurtje.
  Ik zou graag willen winnen, want hij is wel aan de dure kant!

 15. met een beetje mazzel ga ik over een maandje toch nog op vakantie. Dan wil ik natuurlijk niet terug komen als een kreeft, maar met een mooi en gezond bruin kleurtje

 16. Omdat de producten van Dermalogica gewoon top zijn!??

 17. Yeszz! Die wil ik heel graag winnen. Ik ga in sept op vakantie en kan ik dus heel goed gebruiken. Gelijk een mooi moment om kennis te maken met het merk en het product! Toi toi toi

 18. ik ben sowieso al fan van de producten van Dermalogica en als fervent loopsters kan ik een goede zonnebescherming wel gebruiken, zeker met deze mooie zomerse dagen. En de Protection 50 Sport zal in oktober ook mee in de rugzak zitten naar Asutralië 🙂

 19. Ik vind dit HET ideale product voor een maximale bescherming tegen uv stralen alsook prevetief werken op pigmentatievlekken. Waarom dit enkel gebruiken tijdens vakantie en of zomermaanden? Deze dame gebruikt het winter als zomer! Bij deze zijn jullie zeker dat het product maximaal wordt gebruikt!

 20. Ik zou graag de protection 50 sport willen winnen omdat goede zonnescherming erg belangrijk is en ik deze nog niet gebruik van dermalogica! Dermalogica is een zeer fijn merk waar ik al verschillende producten van gebruik dus dit is een mooie aanvulling op m’n dagelijkse huidverzorgings ritueel van dermalogica!

 21. Hele leuke winactie!! Ik zou het heel leuk vinden om deze set te winnen! Heb een super gevoelige huid en heb voor deze zomer nog geen goede zonnebrand gevonden!! Perfect om mee naar Italië te nemen!! ?☀️ Helemaal leuk!! Liefs!!

 22. Door eerdere plekjes huidkanker moet ik vooral mijn gezicht goed beschermen. Met “normale” zonproducten krijg ik altijd last van brandende ogen. Met de verzorgingsproducten van dermalogica heb ik daar geen last van, dus goede hoop dat ik ook de zonnebrandcreme zonder tranen kan gebruiken!

 23. Niet vet, goed beschermd en dus veilig zonnen! ?

 24. Ik wil de crème dolgraag. Ik gebruik het al een poosje en kom tot de ontdekking dat je er niet genoeg van kunt hebben. Je blijft het smeren!

 25. we gaan in september voor het eerst in 5 jaar weer op vakantie. KAN DUS BEST DIE TUBE GEBRUIKEN. IK GEBRUIK HEM AL, MAAR HIJ IS BIJNA OP.

 26. Zodat ik lekker actief kan zijn met dit prachtige weer en geen schade aanricht aan mijn huidje& zodat ik er ook niet uitzie als een rode aangebrande kreeft 🙂

 27. Ik zou graag willen winnen omdat mijn huid erg gevoelig is voor de zon: helaas zorgt het bij mij voor pigmentvlekken, met name in mijn gezicht. Ik gebruik al een tijd Dermalogica producten (precleanse, special cleansing gel, skin smooting cream en de chromawhite lijn) en dit zonneproduct zou een goede aanvulling zijn. Ik loop graag hard in het zonnetje. Hopelijk kan ik met deze crème mijn huid nog beter beschermen en verdere pigmentvlekken voorkomen!

 28. Wat leuk!! Ik ben hard aan het trainen voor de Bruggenloop in Rotterdam . In september ga ik op vakantie naar Ibiza en mijn training gaat daar gewoon door…dan moet ik me natuurlijk goed insmeren?

 29. Dit lijkt me een super fijne zonnebrand creme voor mijn lichte huid! Ideaal dat hij voor zowel lichaam als gezicht is en dat je ermee kan zwemmen! Wil het graag proberen in het Italiaanse zonnetje!

 30. deze zonnebrand zou ik heel graag willen winnen omdat ik over 2,5week weer naar Bali ga! Daar geniet ik niet alleen van het strand, maar mag ik ook weer gaan surfen:):) vorige keer toch een aardig rood snuitje gehad nadien.. Deze zonnebrand zou dus ideaal zijn, naast dat de producten van Dermalogica gewoon heel fijn zijn! Deze tube neem ik heel graag mee in m’n backpack!

 31. Einde van de maand ga ik nog op vakantie naar Lissabon. Dat wordt super veel wandelen en klimmen, uiteraard lekker actief in de zon. Dus dit zou perfect zijn!

 32. Jaaaa omdat ik volgende week (de 26e) met m’n vriend voor 11 dagen naar La Palma ga (canarische eilanden)!

 33. Graag wil vroegtijdige huidveroudering tegen gaan, en dit product is daar volgens mij perfect geschikt voor. Daarnaast heb ik een huid met veel sproetjes en verbrand ik snel, vaak krijg ik van veel zonnebrandmelk een reactie en vraag ik me af wat er dan voor stof in zit die dit veroorzaakt. Ik ben erg benieuwd naar de werking van dit wonderproduct!

 34. Ik zou graag willen winnen omdat ik een gevoelig velletje heb dat snel verbrand ik heb al vaak gehoord dat dermalogica een goed merk is dus zou het super zijn moest ik dit winnen .. niets beter dan een goede bescherming voor je huid !!

 35. Ik ga in november 700 km door Zambia fietsen, een initiatief waar ik via jullie site überhaupt door wist dat het georganiseerd werd. Super gave ervaring en een die ik nooit meer ga vergeten denk ik! Ik word er alleen liever niet aan herinnerd door een gerimpelde huid doordat ik me niet goed heb ingesmeerd. Daarom zou deze zonnebrand heel goed van pas komen! Zeker ook omdat hij extra geschikt is voor tijdens het sporten. Het geld wat ik dan bespaar aan zonnebrand uitgaven kan ik mooi weer storten als sponsorgeld! Liefs, Astrid

 36. Nu het ein-de-lijk zomer wordt hier in Nederland… zou ik mijn huid graag goed beschermen met Dermalogica.
  Dan kan i heerlijk geniet van de warme zonnestralen… en hoef ik niet bang te zijn dat ik mijn huid beschadig.

 37. Woehoe wat een leuke actie!
  Ik zou hem graag willen uitproberen op de aankomende vakantie. Tevens sport en ben ik graag in de buitenlucht en een goede zonbescherming is erg belangrijk en altijd welkom!

 38. Woehoe wat een leuke actie!
  Ik zou hem graag willen uitproberen op de aankomende vakantie. Tevens sport ik graag in de buitenlucht en ben ik ook graag buiten! Hiervoor is een goede zonbescherming onmisbaar! 🙂

 39. Ooooh graag! Ik maak sinds enkele maanden graag gebruik van Dermalogica en met name producten die goed werken voor mijn vette huid. Eerder schaamde ik me erg voor mijn acne en glimmende voorhoofd. Maar met Dermalogica heb ik er zoveel minder last van! Ik ben benieuwd naar de zonnebrandproducten, vooral omdat ik veel hardloop, voetbal en zwem. Groetjes!

 40. ik zou graag winnen ,kom dat ik Dermalogica een super product vind en altijd handig om altijd een zonebrand extra in huis te hebben

 41. Wauw, helemaal top voor mijn sportieve vakantie in de USA! Bij al het hiken en CrossFit in de zon kan ik me maar beter goed beschermen. Een zonnebrand als deze maakt de trip een stuk gezonder!

 42. Holy moly. Stop de tijd.

  SPF50 is mijn lifesaver. Ik heb een enorm blanke huid en ben een maand geleden nog extreem verbrand op Scheveningen. Not so fun. Gejankt heb ik. Maar 20 minuten op m’n buik gelegen en BAM… knalrode achterbenen. Ik heb er vijf dagen moeilijk door kunnen lopen omdat alle spanning op je enkels komt te staan. Maar weer een tip voor alle lieve lezers: alsjeblieft, neem goed de tijd voor het insmeren! Je maakt anders gewoon alle goede en gezonde cellen die je hebt kapot.

  Ik heb onwijs veel toffe berichten gehoord over de kwaliteit van Dermalogica. Ben heel erg nieuwsgierig.
  Ook in de winter zorg ik ervoor dat ik altijd een dagcrème op heb met SPF30.

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap. Wie er ook wint, hang in godsnaam slingers op!

  Heel veel liefs,

  Larissa

 43. Ik zou graag willen winnen omdat ik snel verbrand,maar van veel zonnebrandcrèmes uitslag krijg. benieuwd of deze de juiste voor mij is.

 44. Ik heb mijn vakantie nog tegoed en daar zou deze zonnebrand goed van pas komen! Aan het strand en tijdens het hardlopen langs de zee!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.