personal coach

UPDATE: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA E-MAIL.

Het klinkt als iets totally overbodigs, toch? Ik bedoel: we weten heus wel hoeveel gewichten we in de gym kunnen krom trekken en dat we na het sporten een eiwit cocktail achterover moeten tikken voor beter spierherstel. Daar heb je niemand bij nodig zou je zeggen. Toch is een personal coach van essentieel belang als het gaat om een healthy lifestyle. Het gaat namelijk om de juiste balans tussen voeding en beweging! Because duh.

Happy en healthy lifestyle

Wanneer is het tijd om hard te gaan in de sportschool? Wanneer moet je rust nemen? Hoeveel koolhydraten moet je per dag uit je voeding halen? Coach Narinder van StrongFit weet je hier alle antwoorden op te geven en is een pro in het begeleiden naar een happy en healthy lifestyle. StrongFit is geen dieet, maar helpt je op weg naar een langdurig gezonde leefstijl zodat je écht kunt volhouden en blijven doen waar jij je goed bij voelt. Hoe fijn is dat!

Nathalie is net begonnen met haar StrongFit proces en komt stap voor stap bij haar einddoel; een lager vetpercentage en meer spiermassa. In vier maanden leert zij alles over voeding, beweging, herstel en wat bij haar past. Mocht ze tussendoor wat vragen hebben, dan staat StrongFit coach Narinder 24/7 online klaar om deze te beantwoorden. En hij is natuurlijk ook een stok achter de deur om niet stiekem die pot pindakaas leeg te smikkelen, want de StrongFit coach heeft álles in de gaten 😉 Maar goed ook, want who are you kidding? Fit Girl Anna, Kim en Lotte hebben de StrongFit methode ook al eens getest, lees snel hun reviews!

Wil jij je happy & healthy lifestyle ook een kickstart geven? Dan heb ik héél leuks nieuws: ik mag drie mensen namelijk heel gelukkig maken met vier maanden lang online persoonlijke begeleiding van een StrongFit coach. De voorwaarde is dat jij om de drie weken een blog schrijft over jouw StrongFit ervaring. Daarnaast wordt er een before en after foto gemaakt die voor het StrongFit portfolio wordt gebruikt.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Volg StrongFit op Facebook
 2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

  3. Vertel in de reacties waarom jij moet winnen en laat hierbij je inner blogger shinen 😉

De winactie loopt t/m 23 juni. De winnaars worden per email gecontacteerd. Succes!

Recommended Posts

104 Comments

 1. Ok ik lees dit bericht terwijl ik op de bank lig… Terwijl t eigenlijk mijn hardloopavond is. Maar ja t regent buiten. Morgen kan ik ook lopen. Een schop onder mijn kont kan ik best gebruiken. En een beetje begeleiding. Want over 4 maanden moet ik klaar zijn voor de halve marathon van Amsterdam. Met StrongFit moet dat toch lukken :-)?

 2. Sinds kort ben ik ook verslingerd aan de healthy lifestyle. Jammer genoeg ben ik niet heel goed op de hoogte van de juiste voeding-exercise-combo. Daar kan Strongfit me zeker bij helpen! De bloguitdaging zie ik ook heel erg zitten aangezien ik er al een paar keer aan heb willen beginnen, maar nooit het gevoel had ergens over te kunnen schrijven. Let’s do this!

 3. Mijn hoogtepunt was toen ik 14 jaar oud was… ik was 1,75 m en woog 85 kg.
  Toen dacht ik echt ik wil dit niet meer! Ik ben veel gaan sporten , volleybal 3x in de week, hardlopen en ik fietste altijd naar school. Ik telde mijn calorieën en lette op mijn voeding, maar nam bijna geen rust. In de zomer van 2014 was ik zo goed als blij met mijn lichaam. Ik woog 70 kg, alleen de laatste kilo’s wilden er niet af. Toen deed ik nog niet aan krachttraining dus ik was veel afgevallen maar had nog meer vet dan spieren.

  Nu ben ik 2 jaar verder en afgelopen februari ben ik begonnen met krachttraining & vaak ook iets cardio. Helaas kon ik niet gelijk alles geven , want ik heb eind maart ontdekt dat ik de ziekte van Lyme heb. Ik zit nu volop in de kuren maar toch ben ik doorgegaan in de sportschool! Ik merk gewoon dat als ik weer een dag geweest ben daarna zoveel energie weer heb, ook al moet ik die dag erna dan uitrusten omdat mijn lichaam dan even op is. Ik wil doorgaan en ik ga dit overwinnen, straks ben ik in mijn beste shape ooit!

  Ik hoop zo erg dat ik dit win, zodat ik met goede voeding erbij me nog beter kan gaan voelen.
  En als ik deze verschrikkelijke ziekte overwonnen heb ik kan zeggen : Kijk naar mij! Iedereen kan dit overwinnen en sterk terug komen!

 4. Ik heb wat filmpjes zitten kijken op hun website en word er helemaal blij van! Vooral van het stukje waarin Noortje appt dat ze zin heeft in iets lekkers en als reactie terug krijgt dat ze vooral een Magnum moet gaan kopen. Kijk, dat wil ik ook! En dan niet alleen maar de Magnum, maar de balans én de begeleiding. Door mijn allergieën is een voedingsschema een echte uitdaging, maar ik zag op hun website al dat ze die uitdaging niet uit de weggaan. Top! Ik ga dit najaar naar Amerika en ik wil mijn eigen doelen niet blijven uitstellen. Nu wil ik écht fit hiken in the States!

 5. Wat een gave actie en meteen een super uitkomst voor mij. Ik ben nu ruim een jaar bezig met 6 dagen per week trainen met een combi van zowel kracht als hardlopen. Ik vind het alleen lastig hier de juiste balans in te vinden, aangezien ik juist wil aankomen maar dan natuurlijk wel voornamelijk spieren. Ik zit hier zo mee te rommelen met rust soort en voeding en zit nu op een dood punt met juist terugval van spierverlies. Nu ben ik een beetje aan het rondzoeken welke begeleiding mij ligt en ik zou volgen. Dus ik bied me graag aan om dit te doen en voor jullie dan ook mijn ervaringen weer te geven in een blog op jullie site!

 6. En daar zit ik dan op de bank… Mezelf te motiveren om te gaan hardlopen of naar de sportschool te gaan… Ik kom van ver, al 22 kilo lichter, maar nog niet helemaal tevreden.. Wat zou ik graag een strakker lichaam willen, minder vet percentage en eindelijk een keer strak in de bikini.. Gezond eten doe ik wel, sporten ook… Maar toch ergens zit dat knopje wat nie he-le-maal om wil… En plop: daar zit ie dan; dat luie duiveltje op mn schouder en fluisterd in mn oor: ja, maarja dat wijntje, stukje chocola en een croissantje met nutella en aardbeien ( omg?) is ook veels te lekker… En het is nu slecht weer, én je bent zo moe na een dag werken…. Wég motivatie…. morgen ga ik echt! En vanaf woensdag de knop echt echt echt om…..
  Om een lang verhaal kort te maken: ik zou heel graag die stok achter de deur willen winnen om in augustus te kunnen shinen als ‘bruidsmeisje’ op mn vaders bruiloft!

  • Slank ben ik wel, lang ook, maar wat gespierder worden, dat valt niet mee. Hierin mis ik mijn stukje begeleiding. Sporten is voor mij geen opgave, de juiste spieren naar voren halen wel. Al die Engelse termen zijn voor mij nog abracadabra, voor elke oefening die er bestaat. Misschien kunnen jullie mij daarmee helpen? Tien weken geleden is ons dochtertje geboren, ik ben alweer mooi op gewicht, afvallen is niet nodig, maar wat gespierder worden is zeer welkom!

 7. Heyhoi! Ik ben sinds 2 weken ongeveer begonnen in de sportschool om de laatste abs ook zichtbaar te krijgen, ik voel me nog een beetje een kippetje zonder trainingsschema dus dir zou de ideale manier zijn om helemaal strak in pak op vakantie te kunnen!

  Ik ben benieuwd !

  Liefs,
  Maartje

 8. Ik let op mijn voeding en sport 5 dagen in de week maar ik zie maar geen vooruitgang… Wat doe ik fout? Vier maanden personal coaching zou mij heel erg helpen om te kijken wat ik fout doe maar ook wat ik juist goed doe. Ik probeer gemotiveerd te blijven maar dat is toch knap lastig als je maar geen verbetering ziet bij jezelf. StrongFit help me out!

 9. Mijmerend kijk ik naar het voorbij razende landschap terwijl ik in de intercity richting Utrecht zit. Hoewel ik straks gezellig ga shoppen en lunchen met een vriendin, zijn mijn gedachten bij iets heel anders. Hoe vaak zou ik al wel niet het stuk tussen Hilversum en Utrecht met de trein hebben gereden? ‘De eerste keer is alweer bijna 10 jaar geleden, goh ik word nog eens oud’, denk ik bij mezelf terwijl ik mijn blik door de coupe laat dwalen. 10 jaar geleden nam ik als 18-jarige deze trein bijna dagelijks, op weg naar de Uithof waar ik voor pedagoog studeerde. Nou ja, dagelijks.. Soms had ik geen zin, soms viel er een trein uit en vaak (vaker dan dat ik zou willen toegeven) ging ik niet omdat ik me niet lekker voelde. Was ik grieperig, snotverkouden of een blaasontsteking. ´Tja, dat krijg je ervan als je met kinderen werkt´, was regelmatig mijn reactie als ik afspraken af moest zeggen omdat ik in bed lag. ´Tja, een chronische blaasontsteking, daar kan ik ook niet zo veel aan doen´, meldde ik mijn stagebegeleidster toen ik voor de zoveelste keer afbelde. Dat er ook iets anders achter kon zitten, besefte ik me toen nog niet. Ook bij mijn volgende studie bleef ik klungelen met mijn gezondheid. Kinderen zijn fantastisch en als leerkracht ben je het hele jaar verkouden en grieperig, was mijn redenatie. Het hoort erbij en ik zal ermee moeten leven dat ik heel vaak ziek ben.

  En toen ging mijn vriend stage lopen in het buitenland en had ik naast mijn afstudeerscriptie ineens bergen vrije tijd. Omdat de gevreesde studenten-kilootjes (wie kent ze niet) zich ineens aan leken te dienen, besloot ik me aan te melden bij de plaatselijke sportschool. Twee keer per week wat fitnessen en ik had mijn beweging wel binnen. Toen mijn vriend weer terug in het land was, bleef de sportschool me aantrekken. Sterker nog, ik stapte over naar een professionele sportschool met goede begeleiding en na kennismaking met de loopband ging ik ook wekelijks hardlopen. Een hardloopwedstrijdje lopen met een vriendin was ook wel een leuke uitdaging en een nieuw trainingsschema met zwaardere oefeningen meer dan welkom.

  En ineens was het over. Het sporten niet hoor, zeker niet. Het ziek zijn. Een jaar geleden was de laatste keer dat ik me ziek moest melden op het werk met grieperige klachten. Een heel jaar zonder griep, verkoudheid of algehele malaise, ik ervaar het nog steeds als een wonder. Ik klopte het lachend af als ik het er tijdens het griepseizoen over had met familie maar diep van binnen drong het eindelijk tot me door. Ik was niet ziek door het werken met kinderen of een slecht immuunsysteem. Ik maakte mezelf ziek. Door slecht te eten, slecht te slapen en slecht te bewegen. En nu? Ik voel me sterker dan ooit, kan de wereld steeds beter aan en til met gemak drie volle kratten op het werk (waar ik eerst eentje kon houden).

  Terwijl de trein langzaam tot stilstand komt op het station en de mensen om mij heen in beweging komen, vraag ik mezelf af hoe anders mijn leven had kunnen zijn als ik deze kennis als 18-jarige al op had gedaan. Had ik mijn eerste opleiding wel afgemaakt? Meer geleerd, meer geleefd, meer genoten? Later, als ik met mijn armen vol spullen in de rij bij de H&M sta, verzucht ik tegen mijn vriendin: “had ik toen maar geweten wat ik nu al weet!”

  Terwijl ik dit verhaal voor jullie opschrijf, besef ik me dat ik er natuurlijk nog lang niet ben. Het begin van een fitte levensstijl is er, maar er kan nog genoeg geleerd worden. Volhouden is de kracht en die kracht heb ik nog niet helemaal ontwikkeld. Maar dat ik nog verder kan groeien met goede begeleiding, daar heb ik alle vertrouwen in! En wie weet, schrijf ik over 10 jaar weer een stuk over die goede tijd dat ik onder leiding van een personal coach van Strongfit nog verder kon groeien!

 10. Ik voel mij, inmiddels 10 kilo lichter, een fitgirl. Totdat er eten in de buurt komt, en ik als een soort gehypnotiseerd mens begin te snaaien. Ik ben erg druk met gezonde voeding, track mijn eten via fitnesspal maar zodra ik begin te snaaien voer ik dat natuurlijk niet in.. Sporten vind ik leuk, doe ik veel. Maar mijn vetpercentage wil niet echt omlaag.
  De motivatie is aanwezig, maar door de bomen zie ik het bos niet meer. Het lukt mij niet om de balans te vinden en een betere spiermassa te krijgen. Daarnaast kom ik niet van mijn ’emotie-eten’ af. Zou graag iemand in mijn leven willen die mij bewust leerr eten en sporten. In mijn leven (vriend is kok, werk zelf in de horeca), is de verleiding te groot voor mij. Ik wil graag leren te genieten met mate. Momenteel geniet ik namelijk niet van al het lekkers dat ik eet, dat is niet goed.
  Ik zou dit erg goed kunnen gebruiken om weer lekker in mij vel komen te zitten!

 11. Waarom ik moet winnen? En of ik wel even mijn innerlijke blogger wil laten shinen? Ja hoor, prima. Schrijven vind ik tof. Sporten vind ik tof. Schrijven over sporten? Vind ik misschien wel toffer. Laat ik beginnen met schrijven.

  Ik ben een juf. Een echte juf, en ik heb het vermoeden dat ik mogelijk wel eens tot mijn (wat zal straks de pensioenleeftijd zijn, 75?) pensioen juf zal blijven. Kinderen zijn fascinerend. Eerlijk en oprecht. Speels. Niet discriminerend. Laat ik het dan vooral hebben over de jonge kinderen, die kinderen die net leren rekenen en schrijven. Leren schrijven, dat deed ik in groep 3. Bij mijn lievelingsjuf. Juf Alie. Ik wil een juf Alie zijn. Enthousiasme overdragen, kinderen leren wat ze moeten leren en bovenal: plezier hebben in wat ik doe. En dat schrijven dat ik bij juf Alie heb geleerd, dat doe ik nog met plezier. Helaas momenteel alleen in rapporten en handelingsplannen.

  Sporten, het tweede puntje dat op zich handig is als ik een StrongFit plan zou volgen, vind ik ook tof. Laat ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik momenteel maar wat aanmodder. Wat ik allemaal gedaan heb? Een he-le-boel. 5×5, opbouwen met 4×8, 4×9 etc., tot 4×15 en dan zwaarder weer pakken op 4×8. Cardio in de sportschool (ugh). Hardlopen – helaas, scheenbeen haat hardlopen. Wat ik nu doe? Aanmodderen. Ik volgde een schema, waarin ik nieuwe oefeningen leerde, maar waarin ik continu fullbody deed. Ik wil ook legdays of upperbodydays. Ik wil ook waggelend de sportschool uitlopen, zoals iedereen altijd zo omschrijft op Instagram. Stiekem ben ik gewoon klaar met aanmodderen. Neem nu vandaag: ik had dit weekend een ‘nieuwe oefening geleerd’ van een vriendin, de hip thrust (schrijf ik dat zo?). Wilde ik doen vandaag, as you might understand. Yay, nu ken ik meer oefeningen voor de benen/billen en dusssss werd het een geïmproviseerde legday – met vijf oefeningen. Ja, dat. “Geïmproviseerd”. Been there, done that. Ik wil een houvast, een schema, een coach.

  Ja. Dit is mijn innerlijke blogger die zojuist heeft geprobeerd een (te?) lange motivatie te schrijven terwijl vriendlief onderuitgezakt op de bank hangt. Sporten kent hij niet (meer), want hij werkt 50 uur in de week. So I have to beat him. Dan gaat ie vast mee. Stiekem dus nog een reden waarom ik graag een programmaatje van StrongFit zou volgen. En die blogs? Die wil ik best schrijven. Die voor- en nafoto? Werk ik ook aan mee. Kom maar door 🙂 Oh, laat ik nu voor het gemak mezelf dan ook maar inschrijven voor de nieuwsbrief (of heb ik die al?) en de Facebookpagina liken. Direct hup, alle stappen gedaan.

  En zoals ik – toen ik ooit nog zelf een blog had – mijn blog altijd eindig:

  Liefs,
  Nicky

 12. Beste fitgirls,

  Waarom zou ik deze journey to a better version of myself moeten winnen? Omdat ik al een kickstart heb gemaakt maar ik nu al helemaal vastloop op voeding en beweging. Qua voeding weet ik niet hoe ik gezond blijf eten tijdens lange werkdagen en vooral de weekenden. Daarnaast sport ik in de sportschool maar daar durf ik niet buiten mijn comfort zone te treden waardoor ik weinig resultaat zie. Daarnaast ben ik ook schijterd en durf ik niet voor mezelf een blog te beginnen om over mijn fit Journey te schrijven terwijl ik het super leuk vind om ander blog te volgen.

  Kortom dit zou voor mij de ideale manier zijn om eindelijk die better versie of myself te bereiken!

  Liefs,
  Tuyet, een (hopelijk) fitgirl in wording 😉

 13. Ik train al een paar maandjes, maar nooit met een vast training- en voedingsschema. Ik val wel af en spieren worden gekweekt. Binnenkort ga ik 4 maanden naar Spanje en in die tijd wil ik eigenlijk wel een leuk schema gaan volgen. Dit schema lijkt me ideaal om tijdens mijn buitenland ervaring te doen! 🙂

 14. Van #fatgirl naar #fitgirl! Nou is fatgirl misschien iets overdreven maar een echte fitgirl wil ik mezelf ook nog niet echt noemen. Ik let op mijn voeding en sport veel. Heb zelfs the guts gevonden om op paaldansen te gaan, iets wat ik mezelf hiervoor nooit zou zien doen.
  Punt is alleen dat ik een beetje vast zit.. Ik train in de sportschool zonder schema en merk dat ik eigenlijk maar wat doe. Beetje cardio hier, legpress daar, oh en we doen anders ook gewoon die man daar wel even na want die ziet eruit alsof ie er wel verstand van heeft.
  Het zou zo fijn zijn om iemand te hebben die mij kan helpen met zowel het sporten als mijn eten daarop aanpassen. Op deze manier hoop ik ook met paaldansen meer progressie te maken want giving up is not an option! Time to become a real #fitgirl

 15. Hoi Hoi,

  Ik kom net van mijn werk, nog even fb lezen voor het slapen gaan en dan kom ik deze winactie tegen!!!
  Wat zou ik dit super super super graag willen winnen.
  Ik ben in December aan de pil gegaan en vanaf toen ben ik al 5 kg aangekomen.
  Ik let zo goed op mijn voeding, ik sport/beweeg veel, maar die 5 kg krijg ik er niet meer af en ik kom alleen maar aan.
  Ik ben er erg moedeloos onder en voel me verdrietig en weet niet meer wat ik moet doen.
  Hoe goed ik ook eet, hoe ik ook beweeg, ik val niet af en vind dit zo vreselijk.
  Ik stel me dagelijks de vraag: wat kan ik veranderen om van die 5 kg af te komen?
  Ik voel me ongelukkig, dik en niet meer mooi.
  Dit zou echt een kadootje zijn.

  Andere mensen vinden mij een aansteller, vinden dat ik niet moet zeuren, dat ik een mooi figuurtje heb, maar wat nou als je zelf ziet dat je aangekomen bent, hier niet een weegschaal voor nodig bent, je ongelukkig voelt en niet blij bent met jezelf en niet meer weet hoe of wat je nog meer kunt doen of moet veranderen om die 5 kg af te vallen en meer spiermassa op te bouwen?

 16. Hee Hee!

  Al 2,5 jaar ben ik in de sportschool te vinden, maar die laatste stap wil ik graag nog maken. Al die lekkere verleidingen kunnen weerstaan en mijn laatste beetje vet verliezen en spieren kweken.
  Ik zou heel graag deze prijs winnen om dat laatste duwtje in mijn rug te krijgen!

  Groetjes,

  Inge

 17. Waarom ik dit zou willen winnen? Omdat ik na het overwinnen van mijn eetstoornis nu op een gezonde, verantwoorde en vooral leuke manier bezig bent met sport en voeding. Ik voel me top en ben zoveel gelukkiger dan een aantal jaren terug. Mijn lichaam is enorm veranderd en om dit weer ‘in shape’ te krijgen (op een gezonde manier!!) zou 4 maanden personal coaching mij hier enorm bij kunnen helpen!!

 18. Het lijkt mij onwijs tof om een online StrongFit coach te hebben omdat ik na veel knie blessures eindelijk weer de stap heb genomen om de sportschool in te duiken. Dat wil ik graag ondersteunen met een goede voeding maar in combinatie met school, stage en een bijbaan schiet het er vaak bij in! Zonde want je behaald veel resultaat natuurlijk juist door de voeding.. Ik denk dat een StrongFit coach de juiste stok achter de deur zou zijn die mij alles kan bijbrengen over voeding en bewegen. Daarnaast lijkt het me ontzettend tof om de bijgebrachte kennis weer met anderen te delen! Spread the fit journey! ❤️

 19. Na een gehele omslag in dieet: van een havermoutontbijtje tot bananenbrood, avocado en zoete aardappel (you name it) ben ik vetmassa verloren en dit is tot nu toe stabiel gebleven. Echter wilde ik graag meer spiermassa kweken en mijn vetpercentage met een paar procent verlagen maar na een jaar ben ik nog steeds niet vooruit gekomen. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar die ‘fit body’ die ik in gedachte heb voor de zomer van 2016 is er nog steeds niet. Arghh and guess what?! Het is al bijna juli! Ik zou de hulp heel erg kunnen gebruiken want ik weet het niet meer …

 20. Ben voor mezelf al n heen eind maar heb nog een extra zetje nodig voor de laatste stap om echt een goede balans te vinden en het vol te houden! Wil ook heel graag nieuwe dingen dus zou het super gaaf vinden om te winnen!

 21. Na een gehele omslag in dieet: van een havermoutontbijtje tot bananenbrood, avocado en zoete aardappel (you name it) en zowel conditie- als krachttraining ben ik vetmassa verloren en dit is tot nu toe stabiel gebleven. Echter wilde ik graag nog wat meer spiermassa kweken en mijn vetpercentage met een paar procent verlagen. Nu, inmiddels een jaar verder, ben ik nog steeds niet waar ik wil zijn. Ik ben niets vooruit gekomen. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar die ‘fit body’ die ik in gedachte heb voor de zomer van 2016 is er nog steeds niet. Arghh and guess what?! Het is al bijna juli! Ik zou de hulp heel erg kunnen gebruiken want ik weet het niet meer …

 22. Hectisch, dynamisch en speciaal, dat is een korte beschrijving van mijn dagelijks leven. Ik ben verloskundige van beroep wat resulteert in een onregelmatig bestaan. Voeding en beweging zijn erg belangrijk voor mij en ik ben er ook veel mee bezig. Maar een juiste balans vinden tussen sporten, rust en de juiste voedingsmiddelen in combinatie met werk, is toch wel erg lastig gebleken. Door aan de slag te gaan met een coach hoop ik meer inzicht te krijgen, vitaler te worden met meer uithoudingsvermogen. Iets wat misschien ook kan bijdragen aan het beter uitvoeren van mijn werk! En door er blogjes over te schrijven kan het andere medewerkers in de zorg inspireren ook beter voor zichzelf te zorgen!

 23. Na mezelf een tijd lang gemotiveerd kunnen houden, stort het nu deze weken in gezien het resultaat achterblijft. Juist om meer te leren en begeleiding te krijgen hoop ik het weer op te kunnen pakken en daar zou dit perfect voor zijn!

 24. zo dat zou echt het extra beetje hulp zijn wat ik nodig heb, ben al een hoop kilo’s kwijt al bezig meet sporten, hardlopen is fijn maar met mijn astma zouden de juiste tips echt welkom zijn..op naar een top conditie en killerbody!

 25. Het is allemaal maar wennen, van het studentenleven overgaan naar het werkende leven. In de laatste jaren van mijn studie heb ik de knop omgezet. Na al het studeren met de nodige snacks als beloning, feest vieren en vooral (te)veel eten, werd het tijd om beter stil te staan bij mijn gezondheid. Ik begon met vechtsport (2x in de week) en dansen (1 à 2 keer in de week). De kilo’s vlogen er in het begin nog niet echt af, er kwamen alleen maar meer bij! Totdat ik me besefte dat ik, om écht gezonder te worden, ook mijn voeding aan zou moeten passen. Na een paar maanden begonnen mensen complimenten te geven over dat ik er zo goed uit zag. Vier jaar later en twintig kilo lichter, let ik nog steeds op mijn gezondheid. Ik sport regelmatig (zo’n 3/4 keer per week) en probeer (ja, dit is me dus nog niet echt gelukt) regelmatig en gezond te eten. Door mijn drukke werk en onregelmatige tijden vind ik het erg lastig om de balans te vinden. Mijn doel is meer spiermassa en minder vet, maar dat is moeilijk te realiseren als je het druk hebt, en zelf eigenlijk niet veel verstand hebt van voedingspatronen en sportschema’s. Het zinnetje ‘ik doe eigenlijk maar wat’ is op mij dus wel van toepassing. Om echt de volgende stap te kunnen zetten, zou ik hulp heel goed kunnen gebruiken en ook ontzettend waarderen.

 26. Ups en downs. Soms letterlijk, zoals gisteren in een 12 km lange hellrun.. Lees HELrun, ik had namelijk nog nooit meer dan 5 km hard gelopen. Dus over containers klimmen, zwemmen, rennen, kruipen en springen. Het was zwaar, maar ik heb het afgemaakt.
  Nu pijn. Te ver gegaan. Hoe herstel ik hier het beste en snelste van? Welke voeding sluit aan bij een dag als gisteren? En zo zijn er nog veel meer vragen.
  Motivatie heb ik, maar het optimale uit mezelf halen lukt me niet. Diegene die me daarbij helpt zou mijn held zijn. Dus beste #fitgirlcode: Please, be my hero!! Ik zal met al mijn passie schrijven over mijn ervaringen met StrongFit, mijn gym- en crossfitavontuurtjes (en jawel, die zijn er nogal wat haha) en de rest van mijn bezigheden tijdens de weg naar de topversie van mezelf.
  Good luck
  Liefs Chantal

 27. Ik was zo goed bezig! Maar na een ‘hardnekkige blessure’ wat eigenlijk een chronische ziekte blijkt te zijn ben ik toch wel al geruime uit het veld geslagen. Ik wil zo graag weer, binnen de besprekingen die ik heb, mijn fitte lifestyle op kunnen pakken! En als iemand mij daarbij zou kunnen helpen, dan zou ik dat super waarderen. Even dat zetje die ik nodig heb om weer in mijn doelen te geloven 🙂

 28. Een paar maanden geleden startte ik met de fitgirlcodeguide. Wat was ik blij met het resultaat! Helaas zijn er toen wat ingrijpende dingen gebeurd waardoor ik wat minder ‘on track’ was en nu niet het resultaat heb waar ik op hoopte. Wel ben ik blij met wat ik al tijdens de guide heb geleerd, maar deze actie winnen zou voor mij de kers op de gezonde kwarktaart zijn!

 29. Motivatie is niet altijd mijn sterkste punt. Af en toe dat duwtje in de rug is gewoon even nodig, maar als ik dan eenmaal aan het sporten ben ga ik er ook voor de volle 100% voor. Het uiteindelijke gevoel is ook gewoon zo lekker als je weer klaar bent met een workout! Na een lange periode van 2 jaar en 15 kilo lichter zit ik eindelijk weer lekker in mijn vel en ben ik lekker onderweg met een hardloop journey, maar…de road to become a true fitgirl isn’t ending here! Ik zou het super fijn vinden om met behlup van StrongFit de volgende stap in mijn journey te kunnen nemen. Meer focus op krachttraining en alles wat daarbij komt kijken. Hoe kan ik het beste trainen, wanneer en hoe ondersteun ik mijzelf het beste met de juiste voeding gedurende dag? Dit zou voor mij zeker de volgende boost zijn voor mijn persoonlijke transformatie en het doorgroeien in een levenslange gezonde levensstijl!

 30. Wat een gave actie! This is my chance to shine:) ik ben een achttien jarige student die eigenlijk elke dag in de gym of op de atletiek baan te vinden is. In vorm ben ik wel, alleen een echte summer body dat mis ik helaas nog. Dit zou echt een goede kans zijn om echt in shape te raken en mijn vet percentage omlaag te krijgen. Ik ben toe aan iets nieuws om voor een nog beter resultaat te gaan! Ik weet zeker dat ik dat via strongfit voor elkaar kan krijgen. Daarnaast houd ik er erg van om blogs te schrijven dus dit zou een top combinatie zijn! Liefs marit

 31. Daar zit ik dan, jarenlang aan het sporten, liefde voor alle vormen van bewegen, sportopleiding gevolgd en ineens een enorme blessure, die uitloopt in een chronische aandoening in de knie. Weer wat jaren later kan ik me weer goed en vloeiend bewegen en heb geleerd hoe ik ermee om kan gaan. Ik voel me als herboren maar als ik in de spiegel kijk ben ik toch mijn actieve lijf kwijt, de vormen zijn verandert en ik zou een positief steuntje in de rug enorm waarderen. Met alles wat ik heb geleerd wel terug naar mijn oude lijfje!

 32. Of ik weet dat je na het trainen voor het spierherstel een eiwitbron zou moeten nemen? Nou en of! Of ik weet welke gewichten moet gebruiken voor welke spiergroepen? Nou..dat niet helemaal… Ik ben inmiddels een bijna 39- jarige moeder met al minimaal een jaar aan het strugglen..Met mijn spiegelbeeld welteverstaan. Ik lees alles wat los en vast zit, volg vele fitgirls op IG en FB, in de hoop dat ik een fractie van hun drive over me heen krijg. Ik ben van low carb, high fat of juist low fat naar eigenlijk normaal eten gegaan. Uiteindelijk 8 kilo kwijtgeraakt.En nu… Niets, nada, niente, noppes, gebeurt er. Ja, ook ik weet na al die honderden uren speuren op het net dat het sleutelwoord is: balans! Evenwicht tussen eten en beweging. Het voedsel gedeelte dacht ik redelijk onder de knie te hebben, dat ik niet meer afval, bewijst eigenlijk het tegendeel. Het gaan bewegen…tja, noem het luiheid, noem het angst om voor gek te staan in de sportschool, maar daarvoor heb ik letterlijk een schop onder de kont nodig. Volgend jaar, hoop ik, wanneer ik 40 kaarsje mag uitblazen, dan ook de beste versie van mijzelf in de spiegel te kunnen zien. Dit is een uitdaging die ik met mijzelf en met de hulp van Strongfit aan wil gaan!

 33. Nou, daar ben ik dan.
  Mijn inner blogger zit momenteel lekker lui en gedemotiveerd op de bank.
  Hoe graag ik op dit moment ook in de gym wil staan, zit ik wederom weer suf op de bank.
  Zodra ik met positieve zin naar de balie van de sportschool gegaan ben om me te voorzien van een heerlijk duur abonnement, is het enkele weken later alweer over met de geweldige vibe.
  Dat geweldige abonnement is omgetoverd in een maandelijkse sponsoring. Iets wat de sportschool gok ik niet heel vervelend zal vinden. Het geld makkelijk binnen harken, en niemand die je mooie nieuwe gewichten op de grond laat kletteren waarna ze na 2 weken gebruik, dankzij deze wannabe fitgirl (heel erg wannabe), vervangen mogen worden.

  Dús, een personal coach van StrongFit mag mij wel een schop onder mijn kont geven.
  Dan zal ik graag eens in de 3 weken vertellen dat ik de gewichten niet meer laat vallen, dat de trainers/trainsters van de sportschool zich niet om de 6 weken moeten voorstellen omdat ze me ‘voor het eerst zien’ en om na de 4 maanden een geweldige after foto te mogen showen.

  Voor nu ga ik m’n warme kleedje maar pakken aangezien het koud word op de bank. Hopelijk is dat warme kleedje na de 23e ingewisseld voor een handdoek en een aantal gewichten.

  Liefs,
  Rianne

 34. Misschien ben ik niet de inner blogger die hier gaat shinen met een perfect verhaal, maar ik zal mijn best doen haha. ?
  Al sinds een jaar of 2 vind ik het belangrijk en leuk om me bezig te houden met mijn lichaam, eerst ging ik letten op voeding en daarna ook sporten, vooral in de vorm van hardlopen. Ik wou gewoon wat gezonder gaan leven in de hoop me beter in mijn vel te voelen en tevreden te zijn met mijn lichaam. Nu een hele tijd later heb ik eigenlijk een nog veel lastiger probleem, op een gegeven moment werkte de veranderingen in mijn levensstijl en viel ik aardig veel af en op dit punt zijn we nu gekomen. Ik wil balans vinden, in mijn voeding en met sporten. Ik deed vooral aan hardlopen, maar meer krachttraining lijkt me ook wel interessant. Kortom ben ik dus gewoon op zoek naar iemand die me kan helpen met gezond blijven eten, spiermassa creeëren en niet af te vallen maar misschien wel een paar kilo’s erbij krijgen.
  Het lijkt me geweldig als iemand me hierbij kan helpen ?
  Liefs,
  Leonie ?

 35. #fitgirl, #eatclean; ongeveer een jaar lang waren dit de 2 belangrijkste hashtags die in mijn hoofd rondspookten. Van couch potato werd ik een #running girl die weer wat later #liftingweights ontdekte. Niet enorm diehard hoor, gewoon thuis in m’n tot homegym omgebouwde woonkamer met wat kettlebells en een paar dumbellsets. Elke hype die ik tegenkwam, deed ik mee. En het werkte: ik viel af en werd strakker. Maar vooral: ik werd er niet leuker op. Uit eten gaan met mij was niet gezellig want ik had het alleen maar over eten. Wat ik wel ‘kon’ eten en wat ik niet ‘kon eten’. Voor zowel mij als mijn vrienden ging de lol er wel vanaf zo. Elk moment was ik bezig met eten. Hoe laat ging ik eten? Wat ging ik eten? Ohh, een traktatie op het werk, lekker! Maar crap, die paste vandaag niet meer in m’n calorieënbudget. Gek werd ik ervan. Van mezelf.
  Daarom heb ik besloten om bovenstaande hashtags voorlopig even los te laten en start ik mijn zoektocht naar balans. Uit eten gaan met vrienden waarbij het voor ons allebei leuk is. Waarbij ik weer van alles kan genieten.
  En ik hoop dat Strongfit me hierbij kan helpen.

 36. Ik heb net 30dagen heel consequent aan een bodyhoop challenge mee gedaan, super leuk! 2 keer per dag minimaal 10/15 min hoopen..Ik heb er 21cm afgehoopt en 1,5kg..wohoeeeee!! Maar nu de challenge afgelopen is waarbij ik iedere dag gemotiveerd en aangemoedigd werd door mijn medehoopsters, valt het wel zwaar nu de ondersteuning weg is. ( theezakjes vs filetjes effect ) Heb nu ook ruim een jaar werkloos thuis gezeten en bank begint zijn sporen achter te laten.. Volgende bij een nieuwe werkgever aan de slag, dus de afleiding tegen het vol proppen met lekkers en achteraf schuldig voelen heb ik straks en het is ook nog eens redelijk fysiek zwaar werk. Ik ga ook op mijn eerste werkdag stoppen met roken, houdt in dat ik daar ook een vervanging voor moet vinden (roken doe ik al sinds mijn 14e ben nu 33,wordt geen makkie). Mijn sportabbo loopt nog tot eind augustus. En dan? Ja, dan sta ik er alleen voor?? Ik heb 2 hele energieke jongens(12 en 4) waar ik graag het goede voorbeeld aan zou willen geven, en het ook zelf volhouden. Ik zou heel graag het roer om willen gooien en uit mijn comfy zone komen en een nieuw lifestyle omarmen waar ik gelukkig gezond van wordt..

 37. Ik ben al 5jaar bezig met sporten en voeding. Ik probeer verschillende diëten en methodes (voedingsschema van 5 weken met veel eiwitten, the green happinez veganistisch eten) maar niks werkt echt om vast te houden als levensstijl. Dat is wel mijn uiteindelijk doel inzicht in mijn voeding krijgen wat ik altijd kan toepassen. Ben nu lekker aan t sporten en let op m’n voeding maar helaas geen vooruitgang. Daarom zo ik super graag deze prijs willen winnen ??

 38. Wow, als ik iets graag zou willen is het iemand die mij door het fitness en voedingsbos door loodst. Mij handvatten geeft het zelf te doen. Ik heb geen schop onder mijn hol nodig, want ik kan prima sporten. Maar twee jaar geleden stortte mijn wereld zo’n beetje in toen in borstkanker kreeg. In mn eentje, met een kindje van 4. Dikke negen maanden chemo in mn mik, diverse operaties waarbij ik borsten en eierstokken in moest leveren. Daardoor in de overgang geraakt, en mijn lichaam goed van slag (en toch een paar kilo zwaarder). Meer opletten voor blessures en vooral eten en sporten. Waar ik vroeger nog wel eens iets ‘kon hebben’ en vrij makkelijk 5 kilo af viel, kan ik nu niets meer hebben en val ik geen gram af. Ik moet een andere sport eet combi hebben, want wat ik nu doe zet geen zoden aan de dijk. Mijn lichaam heeft goede voeding nodig en goede combinaties en ik ben er gewoon niet zo goed in, geloof ik. Ik zie door de bomen t bos niet meer. En ow, wat zou een coach daarin fijn zijn. Dé kickstart om mijn leven 2.0 weer terug te krijgen en sterker dan ooit te worden. Want vooralsnog is de kanker uit mijn lijf. Ik weet niet of ik beter blijf, maar ik doe er alles aan zo gezond mogelijk te worden en te blijven.

 39. Lieve Fitgirlcode, StrongFit & lezers,

  Ik ben een actieve fitgirl die geniet van bewegen, presteren en gezelligheid. Met name plezier beleven aan sport vind ik belangrijk, zeker omdat de motivatie zich soms wel eens verstopt. Ik doe aan volleybal en speel in Dames 1, daarnaast probeer ik twee keer in de week de sportschool in te duiken voor krachttraining, stabilisatie en het verbeteren van mijn conditie. Samen met mijn BFFF (best fit friend forever) hebben we dagen dat we knallen, maar ook dagen dat we meer praten dan presteren. Vaak schiet een goed afwisselend schema er bij in, om over gezonde voeding nog maar te zwijgen.

  Af en toe heb ik ook het gevoel dat ik niet eens meer weet hóe ik zo’n schema samen moet stellen en wat ik nu wel of niet moet eten. Overal om je heen zijn tips, tricks en adviezen, en allemaal roepen ze wat anders. Iedereen heeft zijn eigen merk sportvoeding en proteïne shakes worden de basis van elke dag. Het is vermoeiend, en ik voel er niks voor.

  Toch merk ik dat we vastlopen, ik krijg die dumbells niet soepel omhoog en herstel langzaam. Ik weet wel dat voeding hierbij kan helpen, maar ik weet simpelweg niet waar te beginnen. Als student met bijbaantjes, vrienden en vriendje schiet de tijd er ook bij in. Research naar voeding is vaak alleen onderdeel van mijn studie ontwijkend gedrag. Daarom wil ik deze kans pakken en doelen stellen: focus op juiste voeding en effectieve schema’s gebruiken die me weer verder helpen! Deze win-actie is dé kans om weer back on track te komen. Dan kan ik alles wat ik leer ook weer meegeven aan mijn BFFF, en gaan we samen weer knallen!

  Ik hoop dat ik deze actie win en kan niet wachten om iedereen op de hoogte te houden van alle, waarschijnlijk soms downs, maar vooral ups! Ik hoop dat ik anderen kan inspireren en vooral mezelf weer inspireer om verder te komen!

  Liefs,

  Susannah

 40. Ik ben niet heel slap, ik sta al regelmatig in het krachthonk en door de bootcamp ben ik ook redelijk fit. Maar toch vind ik het lastig om het op een hoger niveau te tillen en dat komt onder andere door de voeding. Ik ben namelijk gek op eten. Wat ik graag wil leren is om hier balans in te vinden, ik wil niet alles opgeven qua eten maar ik kan ook niet de juiste afstemming vinden. Hopelijk wel met de begeleiding van StrongFit.

 41. Beste mensjes,
  na maanden lekker gezond eten en heel wat kilootjes kwijt zijn geraakt. Daarbij weer happy in mijn lichaam zit, en heerlijk sport (crossfit/hardlopen). wil ik mijn prestaties verbeteren in t crossfit. daarbij hoort t laatste duwtje om sterker te worden en natuurlijk wat vetjes kwijt te raken. 🙂

 42. Eten is altijd een probleem voor mij geweest, eigenlijk al zo lang ik me kan herinneren. Hoe meer gestrest ik ben hoe moeilijker het is om ‘normaal’ te eten.. Eigenlijk weet ik niet eens wat dat is. Daarom jojo ik al jaren. In het voorjaar en de zomer gaat het altijd goed, het is fiets seizoen en ik stap minstens 3x in de week op de racefiets om mijn rondjes te rijden. Toch ligt hij weer op de loer, de winter, wanneer het te koud is buiten om te fietsen en ik ook niet kan aansluiten bij de mannen van de fietsvereniging. De winter wanneer het donker is en eigenlijk alles me een beetje depressief maakt. Vanaf november kan ik niet wachten op februari, maart wanneer het buiten weer aangenaam genoeg is om te fietsen.

  Nu heb ik de guide aangeschaft, en werd ik helemaal gelukkig toen er een vegetarische versie kwam. Een eetschema waar ik me heel goed aan kan houden. Toch zou ik een nog gezondere relatie met eten willen hebben, wat doen bepaalde voedingsstoffen. En op deze manier ook die deprimerende winter overleven, want ook die gaat er na deze fijne zomer weer aankomen..

 43. Ik kan wel wat extra hulp gebruiken. Zie door de bomen het bos niet meer. Weet aardig wat qua voeding en trainschema’s etc maar boek geen resultaat. HELP! Deze 4 maanden zullen dus goed van pas komen??

 44. Ik crossfit 5 keer in de week en ga iedere keer best wel hard, ik let op mijn voeding en probeer de nodige aandacht te besteden aan mijn herstel. Ondanks het feit dat ik vaak te horen krijg dat ik het zo slecht niet doe voor een 40jarige moeder van twee, een opmerking waar ik trouwens om de één of andere reden niet bepaald blij van word, sta ik niet zelfverzekerd tussen al die 20jarigen. Wat zou het fijn zijn om samen met jullie terug helemaal in shape te geraken en de wereld te laten zien dat moeders van 40 niet stiefmoederlijk behandeld moeten worden! Ik kan jullie hulp dus wel gebruiken op de puntjes op de i te zetten! Jullie zouden niet alleen mij dolgelukkig maken, maar meteen ook de jongere generatie stimuleren en motiveren en op die manier zouden we samen een heel groot publiek kunnen bereiken! Ik ben ontzettend gemotiveerd om er voor te gaan. Fingers crossed dus!!!

 45. ‘Horecawerk en sporten’ typ ik om 02:00 uur ‘s nachts in de Google zoekmachine. Ik lig in bed en baal flink van de aantal alcoholische versnaperingen die ik heb genuttigd na werk. Mijn gevoel vertelde me dat ik het had verdient na een avond hard werken. Datzelfde gevoel vond ook dat ik een best een hapje kon proeven van de lekkere toetjes die voorbij kwamen. Je moet immers weten wat je je gast voorschotelt toch?

  De volgende ochtend word ik wakker met een flinke kater. Ik weet mezelf naar Crossfit te slepen en dat doet me goed! Wat een heerlijk gevoel na zo’n stevige work-out. De goede voornemens borrelen weer op. Een groente smoothie voor onderweg in de auto en crackers als lunch. Ik hou ontzettend van mijn drukke leventje.

  Meer dan regelmatig voel ik me super cool met mijn mooie sapcentrifuge, collectie eiwitpoeder smaken en shiny sportlegging. Maar de waarheid is dat ik ontzettend hard struggle naar het vinden van balans. Ik weet dat voeding enorm belangrijk is voor een gezond leven en dat je zo lekker in je vel kunt zitten. Maar eten is echt mijn passie en werk en ik kan het moeilijk laten staan. Dit leidt zonder meer tot ongewenste vetjes hier en daar.

  De eeuwige strijd tussen verstand en gevoel.. Ik denk dat iedereen dit wel herkent.
  De motivatie om doelen te bereiken is er zeker, ik mis alleen nog de handvatten.
  Ik ben heel benieuwd hoe Strongfit deze aanbiedt.

  Fijne dag allemaal <3
  (Oh en de druk van een hoop fitgirl volgers zal ook wel helpen, hihi! 🙂 )

 46. Yes dit komt als geroepen, net wat later dan thuisbezorgd riep maargoed die struggle kennen we allemaal toch.. Zolang je jezelf voorhoud ik word een fitgirl ik ben een fitgirl nu ga ik die healthylifestyle naleven dan moet het goed komen, zeg ik tegen mezelf terwijl mijn kleine dus echt nog niet zo fitgirl body de snackbar inloopt. Je raad het al wisselend af en aan schommelen met gewicht (en dan bedoel ik mijn lichaamsgewicht en geen dumbells) a zegt dit b zegt dat c zegt zus en d zegt zo. En ik leef bij abdcbacdcca waar is de structuur in dat? Ik kan dit zo goed gebruiken zucht ik nogmaals terwijl ik deze reactie typ en de piep van de wasmachine hoor mijn sportkleren zijn er in ieder geval weer klaar voor.

 47. Nu ongeveer 1,5 jaar geleden was ik klaar met afvallen. Eindelijk na lang strugglen was ik die overtollige 25 kilogram kwijt! Super natuurlijk. Van 90 naar 65 kilo. Het allermooiste is dat ik al die tijd stabiel ben gebleven in mijn gewicht. Dan heb ik deze prijs helemaal niet meer nodig, zou je denken. Het punt is alleen dat mijn lichaam helemaal niet zo strak is. Wellicht doordat ik wat ‘losjes in mijn vel zit’ door het afvallen, maar ook zeker doordat ik niet goed weet hoe ik het beste kan trainen en eten. Ik weet hoeveel ik op een dag kan eten zonder aan te komen, maar ik zou graag leren hoe ik mijn lichaam kan tonen en strakker kan laten ogen door de juiste voedingsstoffen te eten en de juiste training te volgen. Hopelijk kan ik dan ook croptops aan zonder dat ik me zorgen maar over wat drillende stukjes buik.

 48. De reden waarom ik mij heb aangemeld is omdat er mij is verteld dat je door sporten je lekkerder in je vel gaat zitten. Iedereen kent down periodes het is alleen minder leuk als je er voor een langere periode mee loopt en je zelf moeilijk eruit kan komen. Ik hoop dat door sporten, en juiste begeleiding ik weet wat voor een oefeningen kan doen, hoe misschien apparaten werken en weer wat lekkerder in mijn vel ga voelen waardoor ik misschien wel weer een leuke hobby erbij heb! Liefs x

 49. Wat een gave actie! This is my chance to shine:) ik ben een achttien jarige student die eigenlijk elke dag in de gym of op de atletiek baan te vinden is. In vorm ben ik wel, alleen een echte summer body dat mis ik helaas nog. Dit zou echt een goede kans zijn om echt in shape te raken en mijn vet percentage omlaag te krijgen. Ik ben toe aan iets nieuws om voor een nog beter resultaat te gaan! Ik weet zeker dat ik dat via strongfit voor elkaar kan krijgen. Daarnaast houd ik er erg van om blogs te schrijven dus dit zou een top combinatie zijn en daarmee ook andere mensen te motiveren om voor hun mijlpalen te gaan!Liefs marit

 50. Ik zou dit heel graag willen! Met #fitgirlcode heb ik de afgelopen weken al goede stappen gezet in mijn eetpatroon. Wel heb ik altijd veel leuke uitjes gepland met familie en vrienden inclusief lekker eten en ben ik nog zoekende in mijn balans hierin. Het sporten is hetgeen wat ik nog het lastigste vind. Iemand die daarin echt even met mij meedenkt en mij hierin steunt zou ik heel fijn vinden. Zo kan ik die start maken, mijn sportritme inzetten en vooral ook begeleiding in wat nu passend en goed is voor mij.
  Nu duimen maar 🙂

 51. Ik ben een peer. Daar is geen discussie voor nodig. Weinig borst, minimale buik en lots (nouja ten oozy cute van de rest) of bootie. Oftewel: de Beyoncé zonder borsten. (En zonder zangtalent, maar daar gaat het nu niet om) Ik probeer al een aantal jaar mijn peervormige lichaam in shape te krijgen. Varierend tussen bijna-six packs en doe-mij-nog-maar-een-biertje buikjes is het nu toch de tijd om eens een professional te betrekken bij dit proces. Ik ben een doorzetter, kan hard werken maar weet soms niet precies wat nou het juiste is om te doen. Dit resulteert in creatieve kracht-oefeningen in het krachthok met feedback van de brede mannen om me heen. Ik citeer ‘probeer jij je duidelijkeenfitnesstermdieikzoumoetenkennen te trainen?’ Waarbij ik een twijfelachtige ‘ja’ antwoord en de 10 minuten daarna uitleg krijg dat ik precies de verkeerde materialen gebruik, in combinatie met precies de verkeerde houding en precies de verkeerde oefening. Tsja, met een rode hoofd maar gevuld met kennis verlaat ik dan de sportschool, maar begin ik de volgende dag (na even wat YouTubefilmpjes bekeken te hebben) weer opnieuw met een opgeheven hoofd. Ik vind het niet erg ons te leren en maak graag progressie. Echter denk ik dat ik ondersteuning kan gebruiken om de balans te vinden. Weten wat werkt en wat niet. En anders, als Strongfit de kans aan een andere topper geeft, ga ik weer verder met mijn eigen creatieve (en op een of andere manier vast effectieve) oefeningen!

  Liefs! X

 52. Hey allemaal,

  Om mijn motivational speech maar eens af te trappen wil ik beginnen met te zeggen dat dit echt een enorm leuke actie vind. Ik lees ook echt leuke berichtjes van iedereen!

  Zelf ben ik al ongeveer 6 maanden consistent bezig met sport en voeding. Eigenlijk al wel langer maar ik vind het soms erg lastig om consistent te sporten in mijn drukke leventje. Ik merk de laatste tijd dat ik niet echt veel vooruitgang meer boek… Dit kan mij echt enorm fustreren (in de vorm van wijntjes en hapjes, lol) en zorgt er soms voor dat mijn motivatie te wensen over laat. Daarom doe ik mee aan deze winactie! Het lijkt me echt geweldig om een duwtje in de goede weg te krijgen en iemand te hebben die mij kan supporten in mijn fitness journey d.m.v. de juiste voeding en sportschema’s.

  Ik gun het iedereen die mee doet, maar mezelf natuurlijk ook! Dus hoop dat ik win om in deze 4 maanden de juiste balans te vinden en weer back on track te raken!

  X Leonie

 53. Hoi,
  Ik merk dat ik het combineren van een fulltimebaan iets verder van huis en het sporten maar moeilijk kan combineren! Lijkt me dan ook geweldig (lees: nodig!) Om die schop onder mijn kont te krijgen en mij te helpen meer energie te krijgen.
  Alle vrije tijd die nu heb besteed ik aan het inlezen van healthy sites en dan vooral recepten en die dan ook uitproberen.
  Ontzettend benieuwd naar wat ik allemaal kan leren om mezelf fit en strong te krijgen!!!

 54. Ongeveer 5 maanden geleden heb ik van de ene op de andere dag een hele belangrijke beslissing gemaakt waar ik op de dag van vandaag nog ontzettend gelukkig mee ben. Na bijna 4 jaar van slechte eetgewoontes, lees maaltijden overslaan hier en daar wat pikken, zeer laag zelfbeeld en totaal geen energie, wilde ik echt niet meer zo verder. Met de steun van vooral mijn lieve zus is het me gelukt om weer een normaal eetpatroon te ontwikkelen zonder schuld gevoelens. Ik heb veel meer energie en ben echt een stuk happier. Ik ben zo trots op mezelf dat ik deze switch in mijn leven heb kunnen maken. Ook sport ik nu regelmatig, maar ik merk dat ik al snel terugval op de ‘veilige’ ‘makkelijke’ cardio apparaten. Bij het kracht gedeelte zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik hoop dat ik na de enorme stap die ik al gezet heb op het gebied van voeding Strongfit me verder wil helpen om mijn doelen te behalen en STRONG en FIT te worden!

  Liefs,

  Bente

 55. Vorige week heb ik me ingeschreven voor StrongFit: de eerste 4 weken zijn betaald, maar ik zou het heel goed kunnen gebruiken om de laatste drie maanden cadeau te krijgen. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren, 7 kilo en 8% vet kwijt in de afgelopen 6 maanden maar zit nu in een lastige periode. Het zonnetje begint te schijnen, terras en BBQ’s alom en soms te weinig focus om het einddoel te blijven zien. Daarnaast weet ik dat ik nog niet dé Fitgirl ben die ik zou kunnen zijn. 1200 kcal en 5 keer per week sporten, er moet een betere combi zijn die past bij mij lichaam. Hopelijk helpt Narinder en zijn programma me een goed eind op weg: met een zetje van jullie in de rug zou me dit een enorme boost geven!

 56. Ja hoor, hier ook iemand die dit heel graag zou willen! Begin elke maandag weer met goede moed, om halverwege de week alweer af te haken. De wil is er, nu nog het echt ‘even’ doen! Hardlopen heb ik wel weer opgepakt, loop inmiddels nu 5km aan een stuk. Dit zou wel makkelijker gaan als er wat kilootjes af zijn… Over voeding zou ik nog meer willen leren. Het lijkt me zo gaaf om eens een halve marathon te lopen, te shinen in hippe kleding en mensen verbaasd doen staan van mijn kracht! Dit lijkt me als een perfecte stok achter de deur, waar ik ook volledig voor wil gaan!! Ik duim heel hard en hoop dat ik win! ?

 57. Wat gaaf om dit te lezen! Ook al kan ik een lang verhaal vertellen over mijn verleden.. Van waar ik helemaal gekomen ben en wat ik meegemaakt heb. Wil ik dit juist nu niet doen. Na hard knokken ben ik (bijna) waar ik wilde zijn. Ik wil juist vooruit blijven kijken! Het zou mooi zijn om mbv dit nog sterker te worden!

 58. Ik ben een echte sports freak en nu de zomer weer voor de deur staat, wil ik mijn mijn goals toch echt een keer bereiken. Ik ben iemand die verslaafd is aan hardlopen en ik voel me zelfs diep ongelukkig als ik de sportschool een keer moet overslaan. Ook heb ik alle workout dvd’s en diëten zo’n beetje gehad, maar mis ik net dat kleine beetje extra discipline. Van detoxen, insanity tot aan het nieuwe killerbody dieet van Fajah Lourens; ik heb letterlijk alles geprobeerd, maar waarom lukt het mij nou niet om het vol te houden??

  Je zou denken dat die summer body goals voor mij binnen handbereik moeten zijn, maar helaas zijn mijn ogen vaak groter dan mijn maag en ben ik op zoek naar een manier om mijn vetpercentage te verlagen en dit ook zo te houden. Door slecht eten bereik ik natuurlijk nooit het gewenste resultaat en op dit moment ben ik steeds weer in strijd met mezelf. Ik hoop dat Strongfit mij voor eens en voor altijd van mijn slechte gewoontes kan afhouden en mij kan helpen om die blueberry pancakes of red velvet cake te weerstaan.

 59. Hallo! Ik ben Kirby en ik ben 15 kg zwaarder dan ik 2 jaar geleden was.
  Jep, dit is best veel. Nu heb ik hier natuurlijk wel mijn redenen voor. Zo struggle ik al een aantal jaren met een eetstoornis waar ik me heel erg voor schaamde en dan ook niemand over durfde te vertellen. Ook kreeg mijn broertje ongeveer een jaar geleden het nieuws dat hij kanker had. Hierdoor stond zijn, maar natuurlijk ook mijn hele leven op z’n kop. Weken niet goed slapen, niet sporten, niet goed eten en vooral heel veel stress zorgde voor de nodige extra kilo’s.
  Toen mijn broertje klaar was met de chemo ging hij redelijk snel door met het oppakken van zijn oude leven. Ik had hier helaas wat meer moeite mee.
  Toch ben ik 3 maanden geleden hiermee begonnen en al 5 kilo afgevallen. Ik eet naar mijn mening gezond en sport veel, toch val ik niet meer af en qua omvang verandert er ook niks meer. Ik heb hulp nodig en Strongfit zou hier perfect voor zijn!

 60. De laatste tijd ben ik hard bezig met mijn fit journey. Na een aantal jaren met een eetstoornis geworsteld te hebben, kan ik eindelijk zeggen dat ik deze overwonnen heb. De laatste maanden probeer ik door middel van krachttraining en de juiste voeding weer een gezond en sterk lichaam te creëren. Echter, lukt me dit nog steeds niet helemaal.
  Het is voor mij moeilijk om het juist eetpatroon te ontwikkelen nadat dit jarenlang in de war is geweest. Hierdoor heb ik het idee dat mijn trainingen ook minder effect hebben. Natuurlijk zie ik wel al enige verschil, maar relatief gezien had dit meer kunnen zijn!
  Ik ben dan ook hard op zoek naar een programma wat mij hierbij kan helpen en na de reviews hier op fitgirlcode.nl gelezen te hebben behoorde Strongfit zeker tot een van de opties!

 61. Dag lieve meiden van Fitgirlcode! Ik ben Mirte, 20 jaar oud en ik heb een beetje een gekke geschiedenis met voedsel en sporten. Food was my first love, maar mijn relatie is niet altijd even gezond geweest. Het gaat steeds beter; ik ben er helaas nog lang niet!
  Ook heb ik heel veel blessures gehad in mijn puberteit en ben ik de lol in het sporten volledig kwijtgeraakt. Na heel veel fysio en doorzettingsvermogen gaat het nu heel goed en vind ik het leuk om in de gym mezelf tot het uiterste te drijven!
  Ik zou nog veel meer uit het leven en uit mezelf willen halen, maar ik weet niet zo goed hoe. Een duwtje in de goede richting, een hand die aangereikt wordt voor net die hulp die ik nodig heb zou ik echt als een kers op de taart ervaren 🙂 Deze blog inspireert me en de artikelen motiveren me om net die extra stap te zetten en ik ben hier steeds bewuster mee bezig. Ik zou echt zó graag deze steun en training winnen voor vier hele maanden! Ik zou me geen betere start van mijn health journey kunnen voorstellen en een kickstart van een studiejaar zonder al die ziekte en zwakte. Ik wil sterk en fit worden ??
  Liefs, Mirte

 62. Ondanks 3/4 per week sporten en werkelijk al-tijd met m’n voeding bezig zijn ben ik nooit tevreden en er altijd van overtuigd dat ik geen vooruitgang boek. En helaas hebben opmerkingen in mijn omgeving als ‘waar maak je je druk om, je bent toch helemaal niet dik’? ook geen positieve invloed. Maargoed, ik weet ook eigenlijk niet zo goed waar ik mee bezig ben. Veel sporten en erg weinig koolhydraten is waar ik nu bij zweer maar ergens weet ik heel goed dat er gezondere manieren zijn om fit te worden. Oftewel, I can use some help!

 63. Momenteel lijkt er iedere maand een kilo bij te komen. Ik kan mijn draai niet vinden in sport en voeding, waar ik normaal nooit problemen had. Of het nu door de medicijnen komt, ik weet het niet., ik wel wat hulp gebruiken! 😉

 64. Ik zou dit zo graag winnen! Ik heb een traject van een klein jaar achter rug waarin ik 25 kilo ben afgevallen, maar heb dit alleen gedaan en wil er nog meer af. Maar ben het zicht een beetje zoek hoe ik verder kan. Een strongfit traject zou geweldig zijn op dit moment. Weer even een nieuwe boost. Eindelijk durf ik dan hulp te vragen, en aan te geven dat het alleen pittig is.
  Ik hoop dan ook zo dat ik win!
  Marieke

 65. Goeiemorgen Fitgirls!

  Wat een ontzettend leuke actie! Hij komt echt als geroepen. Sinds 5 maanden ben ik vegetariër geworden omdat ik het niet meer kon loslaten dat mijn vlees consumptie schade bracht aan het milieu en het welzijn van dieren. Liefde voor bewegen zit in mijn bloed alleen merk ik dat veel lekkere en gezonde recepten niet vegetarisch zijn.
  De juiste voeding binnen te krijgen om mijn lijf van voldoende energie te voorzien is nog weleens lastig en resulteert dan toch nog vaak in chocolade als korte termijn oplossing. Daarnaast zou ik graag ook begeleiding krijgen om sterker te worden en grenzen te verleggen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om hierin geholpen te worden en dit ook met anderen te delen, als bewijs dat #sterk #vaga en #fit ook een gouden combi kunnen zijn!

  Hopelijk krijg ik via jullie deze kans!

  Groetjes Merel

 66. Een personal coach op mijn smartphone? Laat maar komen – ik heb namelijk geen idéé waar ik mee bezig ben! Ik denk gezond te eten, ik zwier met dumbells, ik doe braafjes mijn plankoefeningen en cardio, maar het is allemaal nog steeds à l’improviste en het spierweefsel laat nu al maanden op zich wachten. Ik ben nochtans supergemotiveerd (‘enthousiast’ is my middle name) en razend geïnteresseerd in gezonde voeding and such. Om de drie weken een blog schrijven zal geen probleem zijn, want van schrijfsels weet ik heel wat meer af dan van sportschema’s.

  Mijn doel? Ik wil geen kilo’s verliezen, integendeel: ik wil sterker worden, en als ik daarvoor wat moet aankomen, zal ik me opstellen als een warrior zonder weegschaal-angst! Zelf mijn loodzware valies de trap op kunnen sleuren (ik prop dat ding altijd vol boeken, woeps) zonder hulp van mijn vriendje: Independent Women wordt mijn jam. Geloof me. Throw your hands up at me-e-e-e!

 67. In januari was ik begonnen met sporten, 5-6x per week, en ik werd daar heel gelukkig van!
  Helaas moest ik daar in maart mee stoppen omdat ik een enkelbandoperatie moest ondergaan. Ik heb zeven weken in het gips gezeten en ik kon niks van sporten doen, dat frustreerde mij zo erg. Nu zijn we inmiddels alweer drie maanden verder na mijn operatie en wil ik zo graag mijn gezonde levensstijl weer oppakken, maar ik merk dat ik hier best wel wat moeite mee heb. Ik weet niet precies welke oefeningen goed zijn en ik weet al helemaaaal niet hoe ik mijn voeding goed kan aanpassen. Ik zou hier dus best wat hulp mee kunnen gebruiken (:
  Ik hou heel erg van sporten en bezig zijn met een gezonde lifestyle, en dan is begeleiding echt super fijn! (Aangezien ik hier zelf zo veel moeite mee heb)
  Tijdens dat ik met mijn voet in het gips zat, zat ik er over na te denken om een blog te beginnen, maar ik had geen inspiratie en geen idee waar ik over zou kunnen schrijven. Dus die uitdaging om voor jullie te schrijven zie ik zekerweten ook zitten!
  Ik ben klaar voor deze twee uitdagingen; Let’s do this!

  Liefs,

 68. Een lange revalidatie en twee knieoperaties verder ben ik eindelijk weer zo ver om flink aan de slag te gaan in de sportschool, wat ik voor mijn ongeluk al heel graag deed. Omdat ik op dit moment het sporten nog associeer met het eindeloze trainen bij de fysiotherapeut vind ik het op dit moment helaas niet meer zo leuk. Overduidelijk: ik heb een schop onder mijn kont nodig. Ik hoop heel erg dat jullie mij die komen geven, ik zou heel graag weer zelfverzekerd op het strand staan half augustus 🙂

 69. Een van de reden dat ik me aanmeld voor deze win actie is omdat ik al een paar maanden fanatiek aan het sporten ben maar de juiste balans tussen voeding en sporten nog niet heb gevonden.
  Verder ben ik helaas net gezakt voor mij HBO, maar het pluspunt is dat ik nu dan wel 4 maanden extra heb om in shape te komen voor de diploma uitreiking later dit jaar om te kunnen shinen in een mooie jurk. (Stay positive!)
  En ik hoop dat strong fit me kan helpen om wat vetjes (en frustraties) weg te trainen 😉

 70. Het regent buiten en ik heb geen zin om hard te lopen. Het komt loodrecht naar beneden en eigenlijk zou ik wel moeten gaan. Ga ik ook? Nope. De hele dag wel niet wel niet wel niet wel niet en uiteindelijk: geen motivatie om de regen in te gaan.
  Nog geen twee weken geleden liep ik mijn eerste 10km in 1.11.55 en komende zaterdag heb ik mijn eerste triathlon. Rust is nu verstandiger. Toch?
  Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee waar ik mee bezig ben. Ik klooi maar wat aan met mijn voeding, mis volgens mij een hoop belangrijke bouwstoffen en het lukt maar niet om dat vet laagje kwijt te raken. Ondertussen ben ik goed gefrustreerd over mijn lichaam, zou ik heel graag toch wat strakker en zonder ‘fluff’ zijn en ik eet ik zo min mogelijk rare dingen. Helpt het? Nope.
  Ondertussen ben ik moe, kan ik me niet concentreren en ben ik op het gebied van sporten, fitness en mijn doelen even helemaal de weg kwijt. Ja die 10 wil ik onder het uur lopen, dat vet laagje mag heel erg graag weg en wat sterker zou heel fijn zijn. Oftewel: hellup ik weet het niet meer! Een personal coach wel?

 71. Ik ben niet goed in het verzinnen van spectaculaire, emotionele of dramatische verhalen of in redenen waarom ík de uitgelezen persoon zou zijn om te winnen. Het lijkt me gewoon super gaaf en een perfecte manier om op een efficiënte en goede wijze, mijn spieren op te kunnen bouwen en mijn verpercentage naar beneden te kunnen brengen!

 72. Jaaaa!!! Dit zou mij zo erg helpen! 2 jaar geleden kreeg ik de schrik van mijn leven toen ik na lange tijd op de weegschaal stapte. De knop moest om! Ik ben toen 20kg afgevallen maar helaas staat dit nu al een lange tijd stil. Het is ook zo moeilijk. Wat mag je nou wel eten en wat niet?!
  Ik heb nu een half jaar geen school totdat ik stage ga lopen in Amerika in december. Wat zou het mooi zijn als ik daar fit en met een gezond gewicht heen zou kunnen gaan en het daar voort kan blijven zetten! Ik zou zo graag maat 36-38 aan willen kunnen. Met deze kans zou dat mij misschien wel kunnen lukken!

  Verder kan ik alleen nog zeggen dat ik geen geweldige schrijfster ben. Ik kan alleen zeggen dat ik dit ontzettend graag zou willen!

 73. Echt super tof dat jullie drie meiden/jonges de kans gaan geven 4 maanden personal coaching te krijgen!

  Ik hoop dat ik een van die drie mag gaan zijn! Ik sport zelf wel in de sportschool, waar ik een schemaatje gekregen heb en ik probeer met een 12-weken plan mijzelf met voeding ook topfit te krijgen.. Ik heb alleen het idee dat ik met wat extra persoonlijke begeleiding nog meer kan bereiken. Die 4 maanden zijn voor mij ook nog eens een soort magisch moment bezef ik mij, vandaag precies over 4 maanden ga ik namelijk trouwen en wat is er heerlijker dan straks helemaal topfit aan een nieuwe leven als vrouw van te beginnen! Het is zo fijn om gezond en fit te zijn en wil dat met liefde uitstralen naar mijzelf en de mensen die op die dag komen.
  Het lijkt mij super tof om ook mijn voortgang met iedereen te delen. Mijn hersenspinsels te noteren, te kijken hoe het voelt en wat het met mij doet..
  Ik duim voor deze kans en hoop echt dat ik een van de drie mag worden!

 74. Echt super tof dat jullie drie meiden/jongens de kans gaan geven 4 maanden personal coaching te krijgen!

  Ik hoop dat ik een van die drie mag gaan zijn! Ik sport zelf wel in de sportschool, waar ik een schema-tje gekregen heb, en ik probeer met een 12-weken plan mijzelf met voeding ook topfit te krijgen.. Ik heb alleen het idee dat ik met wat extra persoonlijke begeleiding nog meer kan bereiken. Die 4 maanden zijn voor mij ook nog eens een soort magisch moment besef ik mij, want vandaag precies over 4 maanden ga ik namelijk trouwen en wat is er heerlijker dan straks helemaal topfit aan een nieuwe levensfase als vrouw van te beginnen! Het is zo fijn om gezond en fit te zijn en wil dat met liefde uitstralen naar mijzelf en de mensen die op die dag komen.
  Het lijkt mij super tof om ook mijn voortgang met iedereen te delen. Mijn hersenspinsels te noteren, te kijken hoe het voelt en wat het met mij doet..
  Ik duim voor deze kans en hoop echt dat ik een van de drie mag worden!

 75. Te veel sporten, te weinig rust, te veel eten, te weinig eten…..Kortom, de balans is ver te zoeken. Na een intensief herstel traject voor een eetstoornis, ben ik op zoek naar begeleiding om een positieve draai en balans aan het leven te geven.

 76. Op het moment zit ik al een tijdje ziek thuis met vermoeidheids, buik-, ademhalings- en hoofdpijnklachten. Daarbij ben ik bezig met gezond eten maar het is soms lastig met alle lekkere taartjes en koekjes en nog erger chocolaatjes die ik in gedachten voor mijn hoofd zie zweven. En sporten ja dat is nooit echt mijn liefde geweest. Voornamelijk omdat ik me geen raad weet in de sportschool naast al die mannen die kreunend en puffend de apparaten bezweet achterlaten. Je leest het al, ik kan wel wat hulp gebruiken. Juist met mijn klachten zou het erg goed zijn om te sporten en ik heb nu de tijd en daarmee ook geen excuus meer om er niet 100% voor te gaan. Ik weet dat ik me beter zal voelen als ik bewust bezig ga zijn met voeding en sporten, dus waarom zou ik mezelf dat niet gunnen?! Het is tijd. Ik wil het. Ik ga het doen. Eindelijk. Maar ik kan het niet alleen.

 77. Motivatie is bij ieder wel eens ver te zoeken en als ik de verhalen in de reacties lees zijn er echt een hoop mensen die door allerlei vervelende zaken het zo verdienen. Ik wil het eigenlijk gewoon heel erg graag. Ben altijd al iets te zwaar geweest en zit nu in een goede flow dat ik er wat aan het doen ben. Vind daarnaast bloggen/schrijven/foto’s maken erg leuk en dat rondom mijn #fityourney moet van mij toch een echte #fitgirl maken. (Het feit dat mijn leerlingen me hebben uitgedaagd om echt strak in een gala jurk te komen (wat ik immers al jaren beloof) is daarentegen ook wel een enorme stimulans)

 78. Ik hou enorm van koken en des te meer van lekker eten. Oneerlijk is het dan ook dat mijn groeispurt bij de 1 meter 60 is blijven steken, en mijn dagelijkse calorie behoefte niet in verhouding staat met mijn behoefte aan lekker eten. De combinatie van beide leidde ertoe dat ik netjes doorgroeide, maar zeker niet in de lengte. Drie jaar geleden besloot ik, als studente van 21 met overgewicht, dat het niet langer meer zo door kon gaan. Ik ben veel gaan sporten, en ben veel gaan lezen over de juiste manieren om je lichaam te voeden. Inmiddels ben ik ruim 14 kilo afgevallen. Ik hou wel nog steeds van lekker eten, maar ik maak hierin bewustere keuzes. Ik heb geleerd mijn lichaam te voeden met verse producten, maar ook af en toe toe te geven aan wat Guilty Pleasures. Dat is echter helemaal niet erg, want ik sport nog steeds regelmatig. Hierin blijf ik ook steeds zoeken naar nieuwe uitdagingen om mijn lichaam en geest scherp te houden.

  De enige kink in de kabel is dat mijn buik niet meewerkt om de laatste stappen te zetten naar 100% tevredenheid. Tijdens mijn reis vorig jaar in India heb ik immers een parasiet opgelopen. Sindsdien kamp ik met een heel scala aan darm klachten, die vallen onder de noemer PDS. Dit is het Prikkelbare Darm Syndroom, de functionele darm aandoening waar geen eenduidige oplossing voor te vinden is. Dit houdt in dat ik al maanden verschillende middeltjes test; psyllium vezels, probiotica, norit, macrogol, dan een tijdje geen lactose of geen gluten, dan juist weer vezelrijke voeding, of dan toch een uitgebreid eliminatie dieet? Jammer genoeg zijn al deze opties in meer of mindere mate allemaal zonder blijvend succes.

  De zoektocht naar een oplossing voor mijn buik klachten heeft me mentaal verzwakt en het heeft m’n wilskracht om tot het uiterste te gaan in de sportschool onderuit gehaald. Het is lastig jezelf te motiveren voor een uurtje zweten in de sportschool, wanneer je zo’n opgeblazen buik hebt dat je vriend zelfs grapjes maakt of hij niet een zwangerschapsbroek met elastieke band voor je moet kopen. Daarnaast heeft het de blijdschap van mijn reeds behaalde successen gemaskeerd met een negatief zelfbeeld van voornamelijk mijn buik. En misschien wel voor mij het ergste is dat ik momenteel een hele negatieve verstandhouding heb met voeding, terwijl ik juist iemand ben die houdt van koken en lekker eten. Het is immers niet makkelijk te genieten van een maaltijd, als een verdwaalde bosui je al voor een half uur op het toilet parkeert.

  Mentality is the key, en al helemaal bij PDS waarbij de symptomen verergeren bij innerlijke onrust. Ik hoop dan ook in een periode van 4 maanden Personal Coaching bij StrongFit weer meer grip te krijgen op mijn mentaliteit in de sportschool, en weer een meer positievere verstandhouding te krijgen met voeding. StrongFit spreekt me heel erg aan, omdat ik ernaar uit kijk om mentaal en lichamelijk sterker en fitter te worden. Dit niet alleen om PDS onder controle te krijgen, maar ook om te laten zien hoeveel kracht en doorzettingsvermogen er verborgen kan zitten in een meisje van 1 meter 60. Ik ben al 14 kilo kwijt, en moet en zal mijn doelen bereiken.

 79. Hallo team van fitgirlcode!!
  wat een super kans geven jullie dit keer weg zeg wauw!!
  waarom ik zou willen winnen? ik heb de mooie progressie gezien van meike ook gedeeld door strongfit en naast de reviews van jullie denk ik echt dat dit voor mij een meerwaarde kan zijn!
  ik ben gemotiveerd om de het laatste stukje van de knop om te gaan zetten!
  sporten lukt me 3 tot 5 keer in de week.. minimaal 2 rustdagen vind ik belangrijk, omdat er naast het sporten sociale contacten belangrijk is, mijn werk natuurlijk en het huishouden 😛 haha
  maar iemand die mij 4 maanden lang gaat begeleiding mij eindelijk de ins en outs kan uitleggen van voeding zodat ik dit kan gaan toepassen in mijn leven en niet een dieet hoef te volgen ja dat is een mooie stok achter de deur! op weg naar het verlagen van mijn vetpercentage met spierbehoud! anders kom ik in september niet over de finish van de strong viking run! dus let’s get fit.. lets get strongfit!

 80. Okee, waarom moet ik winnen? En in een soort van blogpost, wow, lastig hoor! Eens kijken, ik vind het altijd al zo lastig als ik over mezelf moet schrijven en vooral redenen waarom ik iets moet winnen maar ik ga het gewoon proberen. Als dit begint te lijken op een essay, sorry maar ik ben bezig met mijn master dus essays zijn part of the deal. Eens kijken, redenen waarom ik moet winnen!
  – ik ben al een aantal jaren bezig met sporten en op zich lukt het goed en ben ik tevreden met hoe ik eruit zie maar ik wil graag sterker worden. En ik denk dat ik daar hulp bij kan gebruiken door middel van een (online) coach.
  – Ik heb hele goeie dingen gehoord over Strongfit en dat ze je hulp bieden en je ook leren hoe je alles daarna zelf kan doen door je de handvaten te geven en laat nou net zijn wat voor mij super goed werkt
  – Ik bijna klaar ben met mijn master en alles in 1 keer gehaald heb! In een andere taal en in een ander land!
  – Ik ondanks dit moeilijke jaar toch altijd gezond ben blijven eten en sporten!
  en ik nu graag de volgende stap wil zetten en met deze winactie heel erg uit de voeten kan 🙂

 81. Veel van de meiden hier zullen waarschijnlijk een personal trainer willen om af te vallen en misschien dat jullie ook een winnaar kiezen die dit als doel heeft, maar dat neemt niet weg dat ik als nog een gokje ga wagen. Mijn ‘fit journey’ heeft namelijk zijn ups en downs gehad en nóg steeds. Wat langer dan een half jaar geleden draaide ik de knop om. Van het een op andere moment ging ik gezond eten en flink aan de slag in het krachthonk in de sportschool. Ik ben nooit dik geweest, maar patatjes, pizza’s, ben en jerrys gingen er maar al te graag in én iets te vaak. Al snel merkte ik resultaten, het ging eigenlijk zo gemakkelijker dat ik steeds meer en meer wilde. Op een gegeven moment kwam ik een beetje terecht in de fit hype op het internet, ik werd bekend met het tellen van macro’s en deed enorm veel inspiratie op van meiden die ook bezig zijn met een ‘healthy lifestyle’. Ik werd dunner en dunner en dat kreeg ik overal in mijn omgeving te horen. Hé do gaat het wel goed met je? Zo hé, jij bent dun geworden! En weet je, ik vond het niet eens leuk om te horen en het gekke was ik had zelf niet eens door dat het zo erg was. Ik had geen energie meer, ik had het altijd koud en was altijd moe. Ik zag allemaal goede verhalen over een healthy lifestyle.. Maar leuk?! Dat was wel het laatste wat ik dacht, ik vond het vreselijk zelfs, ik voelde me vreselijk. Ik besefte me steeds meer dat ik niet healthy meer bezig was maar veelte dun was en te geobsedeerd bezig was met dit leventje. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar hoe? Ik stond er toch echt alleen voor. Ik schakelde een coach in die voor mij een voedingschema en trainingsschema maakte waardoor ik weer wat meer structuur in mijn leven kon krijgen. Het was zo fijn en voelde me beter dan ooit. Nu doe ik het allemaal weer op eigen houtje en ik vind het moeilijk om die balans te vinden en te behouden. Ik eet erg gezond maar voel me vaak toch wel schuldig als iets ongezonds eet, wat natuurlijk nergens voor nodig is. Social media beïnvloed zoveel mensen positief maar zeker ook negatief en daar moeten mensen mee oppassen. Iedereen heeft het altijd over cutten, afvallen etc. Maar ik ga lekker de zomer in met een ‘clean bulk’ ik hoop dat een personal trainer daarbij kan helpen, zoveel met training als met het terug vinden van mijn balans ?? zo wat een verhaal, maar wat is het fijn om dit toch even te kunnen zeggen of ik nou win of niet. Ik gun het elke meid, want iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen doelen!

 82. Ja hoor het regent… Weer mezelf oppeppen om toch te gaan hardlopen maar ja zeiknat thuisgekomen toch maar iets warms klaar gemaakt om te gaan eten. Met weinig energie probeer ik een inspiratieloze maaltijd naar binnen te werken. Hoe kom ik na het eten weer van mijn heerlijke bank af?
  Kan iemand de douche buiten uitzetten? Ik heb hard begeleiding en motivatie nodig om toch die ene stap te zetten. Uit de facebook berichten lijkt strongfit toch mensen te kunnen motiveren en begeleiden met goede resultaten. Hier een meid met veel interesse… Strongfit en Fitgirl kies mij!!!!

 83. Dit zou voor mij echt de ideale kans zijn om net die paar kilo af te vallen die ik er heel graag af wil hebben.
  Zelf mis ik af en toe de motivatie en door een personal coach krijg ik die schop onder m’n kont wel!

 84. Mijn weg naar een fitter lichaam en in balans zijn kan je vergelijken met een obstacle run. En o boy, die heb ik al twee maal gedaan dus ik weet dat dit een weg is waarbij je niet zeker weet wat je allemaal te wachten staat. Je hebt je doel bepaalt en staat aan de start van het parcours. Je bent super gemotiveerd en bent licht gespannen naar wat er allemaal op je af gaat komen. Vol goede moed begin je met de weg. Dit gaat best gemakkelijk. De eerste obstacles gaan je eenvoudig af en je zelfvertrouwen stijgt. Maar na een aantal kilometer begin je het fysiek zwaarder te krijgen en lijkt het alsof je weg steeds langzamer aan je voorbij trekt. Je moet jezelf mentaal blijven motiveren dat elke stap er één is op weg naar die finish. En dan sta je voor een obstacle die je niet alleen kan nemen. Je staat stil en je hebt hulp nodig om je weg te vervolgen. Op dit punt sta ik nu letterlijk in mijn parcours op weg naar mijn persoonlijke fit goals. Wie reikt mij die hand zodat ik over dit obstacle kom en de finish in zicht krijg?

 85. Leuke actie weer! Ik zou graag m’n leven weer een positieve sportboost willen geven, het is een tijd goed gegaan en ik was flink wat cm kwijt. Helaas door drukte op het werk nu overspannen… Maar ik merk dat sporten helpt om weer te ontspannen, ik zou met de coach graag willen kijken hoe ik de healthy lifestyle, sporten en een drukke baan beter kan combineren.

 86. 6:30. Mijn wekker gaat. Met frisse tegenzin stap ik uit bed. Ik werk een havermout ontbijtje naar binnen met bosvruchten, chiazaad en sojamelk en trotseer de regen richting de sportschool. Daar aangekomen ga ik rechtstreeks naar de krachthonk voor mijn leg day. In 45 minuten train ik enorm hard en ben streng voor mijzelf. Kom op, nog een extra set lunges, nog een paar burpees, je kunt het! Na de workout drink ik een eiwit shake (belangrijk voor spieropbouw!) en daarna is het tijd om te gaan werken en zit ik moe maar voldaan achter mijn laptop. In de lunchpauze peuzel ik mijn eigen meegebrachte salade op en als tussendoortje eet ik mijn zelfgemaakte mueslibar. Als de werkdag erop zit begeef ik mij naar huis waar ik voor mijzelf een lekkere maaltijd klaarmaak, vanavond op het menu een tortizza (want gezonder dan pizza!) belegd met veel groente en kip en hüttekase. Na het eten maak ik mijn standaard avondwandeling en ga op tijd mijn bed in. Morgen weer een nieuwe dag waarop het ritueel van voor af aan begint.

  Als je de beschrijving van mijn dag leest zou je haast denken dat ik goed op weg ben. Ik sport 4 keer in de week, wandel bijna elke dag, let bewust op wat ik eet, track mijn voeding in MyFitnesspal, weet dat ik veel eiwitten moet eten, eet al maandenlang geen toegevoegde suikers meer, eet gematigd koolhydraten, wissel krachttraining af met hiit workouts, update dagelijks mijn kennis over eten en sporten via blogs (fitgirlcode!) en zou mijzelf een fitgirl kunnen noemen. Of althans, mijn enthousiasme is als die van een ware fitgirl. Het resultaat….dat laat op zich wachten. Sterker nog, ik ben geen kilo aangekomen of afgevallen het afgelopen jaar. Mijn broekmaat is nog steeds hetzelfde en mijn spieren zijn geen centimeter groter. Het frustreert mij enorm. Ik ben er zó druk mee bezig en ik ben zo gemotiveerd, waarom lukt het dan niet? Wat doe ik fout? Waarom weeg ik nog net zoveel als toen ik de avonden thuis doorbracht op de bank met een bak Ben & Jerry’s, een glas wijn in de hand en toen het fenomeen sportschool als iets ver en exotisch klonk dat ik nog nooit in het echt had gezien? Daarom heb ik de hulp van Narinder nodig!! De motivatie is er….nu nog het resultaat!

 87. Hi lieve meiden van #fitgirlcode!

  Wat een gave actie! Hier moet ik echt even op reageren, wat een timing…. Tja, karma is a b*tch, zeggen ze wel eens toch?!
  – Volg StrongFit op Facebook; check!
  – Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief; check! (dat had ik natuurlijk allang gedaan ;))
  – Vertel in de reacties waarom jij moet winnen en laat je innerlijke blogger shinen;
  Ik ben Ilse, 27 jaar jong, en ik ben een echte healthy-fanaat in wording, althans dat is mijn doel. Ongeveer een half jaar geleden is bij mij echt de knop om gegaan, ik wil me graag fit en energiek voelen en er strakker uitzien, let’s do this, makkie toch?!

  Vroeger was ik het meisje dat met de gym altijd het laatste werd gekozen en nu ben ik niet meer uit de sportschool weg te denken.
  Ik sport nu denk ik zo’n anderhalf jaar. Ben eerst begonnen met hardlopen, toen insanity, toe bikini body guide en toen heb ik een abonnement op de sportschool genomen. Nu doe ik een combinatie van dit alles en nog een boel verschillende groepslessen. Bovenstaande riedel is exact hetzelfde met mijn voeding: sonja bakker, weight watchers, internetschema’s, mkbm, eigen bedenksels en ga zo maar door. Eigenlijk doe ik dus van alles maar ook weer helemaal niets gestructureerd waardoor ik mijn doelen niet kan bereiken. Natuurlijk heeft het sporten en het bezig zijn met voeding, ‘het bezig zijn met …’ zo noem ik het nu dan maar even, een positieve invloed gehad op mijn healthy-lifestyle (in wording). Ik ben namelijk ongeveer 13 kilo afgevallen in anderhalf jaar, van niet sporten ben ik nu naar 4x sporten in de week gegaan en ben wel echt bezig met het vergaren van zoveel mogelijk informatie over een healthy-lifestyle. Al die journeyverhalen van fitgirls motiveren me enorm. Op de Glamour Healthy Challenge heb ik met enkele bloggers gesproken en werd zelf helemaal enthousiast van hun enthousiasme over bloggen, dat ik zelf ook wil gaan bloggen. Voornamelijk om de veranderingen in mijn lifestyle op te schrijven omdat ik trots ben wat ik al bereikt heb, maar ook vooral om mezelf en anderen te motiveren dat het mogelijk is om je lifestyle 180 graden om te draaien, hee, als ik het kan… De url en mijn IG account heb ik al hernoemd en de eerste blogs staan in de wachtrij om online te gaan. Deze kans komt voor mij dan ook als een unieke kans en uitdaging die ik graag aan wil gaan.

  Ik heb nog zoveel vragen over sport, voeding, herstel maar vooral over het ontwikkelen van een stijl die bij mij past zodat ik niet elke keer overstap naar een andere methode. Niet omdat het niet werkt, maar omdat ik dan weer wat anders ga proberen na 1 cheatdag omdat ik vind dat dan opnieuw moet beginnen. Ik weet ook wel dat dat moet kunnen en dat het niet slecht voor je is, maar om dan net het duwtje in mijn rug te krijgen van een professioneel iemand, zou mij ontzettend veel helpen. Graag zou ik structuur in mijn lifestyle aanbrengen zodat ik ook echt met trots en overtuiging kan zeggen, schrijven, bloggen, IG’e dat ik een happy healthy lifestyle heb!

  O ja, voordat ik het vergeet; check!

  Liefs, Ilse

 88. Ik word letterlijk gek van mijzelf! Ik woog vroeger 65 en doordat een sport instructeur tegen mij zei dat ik 9 kilo moest afvallen ivm overgewicht, het is mij al gelukt om 5 kilo af te vallen (2 jaar geleden). Het probleem is alleen dat de laatste kilo’s mij niet lukken, ik heb brede heupen waarvan ik niet hoe ik die iets minder moet krijgen, brede benen/dikke benen waar ook al niks vanaf wil en soms vreetbuien voor het leven die ervoor zorgen dat ik soms 2 kilo aankom in een week!! Bovendien doe ik eind september mee met 12km mud masters en kan ik nog aardig wat trainingen en hulp gebruiken om dit doel te behalen!! Ik wil graag mijn streef gewicht behalen, mijn spiermassa omhoog werken, mijn vet percentage omlaag en die mud masters kei hard killen!! Help me!!

 89. Toen ik 1,5 jaar geleden net besloten had om wat aan mijn levenstyle te doen kreeg ik te horen dat een vriendin anorexia had. Hierdoor durfde ik niet meer mijn leven om te gooien. We zijn nu 1,5 jaar verder en die vriendin van mij is gelukkig weer op een gezond gewicht.
  Ik vond de stap vreselijk moeilijk. Ik ben continu bang dat ik mezelf erin ga verliezen, maar een maand terug heb ik besloten om mijn leven nu echt om te gooien. Ik kocht in een impulsieve bui een wielrenfiets en nu ben ik helemaal om.
  Ik wil gezond leven het sporten maakt mij erg gelukkig.
  Ik sport nu best veel en het is ook al een beetje te zien.

  Ik ben alleen nog steeds bang om mijn eetpatroon aan te passen. Ik let nu op wat ik eet en probeer een beetje gezond te eten. Lastig vind ik het nog wel. Het lijkt me echt vreselijk fijn om professionele hulp hierbij te krijgen, zodat ik op een gezonde manier mijn eetpatroon aanpas.

 90. 2 jaar terug verloor ik een goede vriend, een dag voor zijn ongeluk vertelde die me hoe leuk die het vond hoe ik iedereen besmette met gezond leven. Toen hij uit mijn leven verdween, leek het ook of mijn gezonde leventje verdween. Inmiddels 2 jaar later (+10 kilo, veel ervaringen en zelf ontwikkeling) ben ik zoekend naar mijn motivatie en schommel ik steeds tussen het gezonde leven en het leven met de dag. Willen jullie me helpen met het zoeken van een balans?

 91. Minder cardio, meer kracht, minder calorieën of juist meer eten. Het afgelopen half jaar was een ontdekkingstocht in de wereld van fitness en hoe mijn lijf reageert op verschillende trainingen en voeding. Inmiddels zie ik al wel iets meer spier en zit ik strakker in mijn vel. Maar een duwtje in de rug, juist op dit moment dat ik voor mijn gevoel stilsta, zou perfect uitkomen. Dus Strongfit, kom maar op! Met mijn enthousiasme en niet bang voor een uitdaging, samen op weg naar een superstrak resultaat! De ideale uitdaging voor deze sportieve fitgirl met journalisitieke achtergrond ?

 92. Ik zou nog wel wat hulp erbij kunnen gebruiken. Ik ben op eigen kracht 35 kilo afgevallen als 16 jarig meisje, toen wilde ik extreem dun zijn (anorexia) Nu ben ik beter en ben ik sinds dit jaar bezig met krachttraining een echte goede voornemen waar ik elke dag mee bezig ben.

  Op het gebied van eten kan ik veel hulp gebruiken, ook qua trainingen hoe en wat het beste is voor hoed resultaat. Zou graag een strak lichaam willen en het losse vel van al het afvallen kwijt willen, schaam me er erg voor.

 93. Sinds iets meer dan een jaar run ik een Wildlife rescue centre in Laos. En hoewel mijn dagen gevuld zijn met actie door o.a. het redden en verzorgen van apen en beren heb ik weinig tijd gehad voor actie wat betreft mijn gezond,- en fitheid! In dit tropische klimaat en met mijn werkritme kan ik zeker een duwtje in de rug gebruiken! Zodat ik dieren kan redden met niet alleen de mentaliteit maar ook het lichaam van een superheld! (Manlief zal het ook zeker niet erg vinden om mij wat meer in goede vorm te zien ipv alleen maar onder de apenpoep!)

 94. Inmiddels ruim een jaar geleden ben ik met een personal trainer gaan sporten. Was fantastisch en het eetschema werkte ook goed maar niet permanent. Als student is een personal trainer niet altijd even betaalbaar dus daarmee ben ik gestopt en de kilo’s zijn er inmiddels weer bijgekomen. Nu sinds 2 maanden met een diëtiste bezig om mijn voeding weer goed te krijgen wat erg fijn is, maar de hulp met workouts mis ik nog wel. Ik vond het sporten erg fijn maar heb toch moeite om mezelf naar de sportschool te verplaatsen, hierbij zou ik nog wel wat hulp kunnen gebruiken!

 95. Ik heb al veel dingen geprobeerd maar nog niet mijn droom bereikt. Sporten doe ik genoeg, maar het juiste voedingspatroon bij mijn hoeveelheid sporten vind ik heel lastig. Aan motivatie zal het niet liggen, maar net even het zetje in de goede richting :).

 96. Al jaren ben ik bezig met sporten en probeer ik te letten op mijn voeding. De eerste tijd ging dit best lekker: ik verloor een paar kilo, vond mijn draai in de gym en mensen begonnen me te complimenteren met hoe ik er gezond en fit uit zag. De laatste tijd heb ik echter een dood punt bereikt.. Er hoeft niet echt veel gewicht meer af, maar alles mag gerust wat strakker. Ik moet eerlijk toegeven dat dit deels door mezelf komt: het is vaak onwijs druk met werk en allerlei gezellige dingen en dan schiet er wel eens een training bij in en eet ik stiekem soms toch nét even dat stukje taart te veel. Afgelopen december ben ik ten huwelijk gevraagd en in mijn hoofd was dit de perfecte stok achter de deur, want de jurk is gekocht en daar moet ik straks in september inpassen. Maar… ik heb de ommezwaai nog niet kunnen maken. Ondanks dat ik me hier heel graag toe wil zetten en me elke zondag weer voorneem om morgen dan écht te beginnen. Op mezelf kom ik niet meer verder, en tóch wil ik straks in september graag stralend in mijn prachtige jurk voor de dag komen. Hoe geweldig zou het zijn als ik dit straks kan doen met de hulp van Strongfit?! Hopelijk zijn zij die schop onder mijn kont die ik op dit moment zó goed kan gebruiken.

 97. Wie niet waagt wie niet wint.
  Ik heb personal training gehad van ruggengraat.
  De eerste maand ging onwijs goed.
  Kreeg veel aandacht van mijn coach.
  Maar de nieuwe maand startte voor de andere sportievelingen die ook ruggengraat gestart zijn en ik hoorde steeds minder van mijn coach.
  Ik heb die trap onder me hol nodig…
  Hopelijk kan strongfit dit mij wel geven.
  Fingerscrossed Pascale Aay

 98. Dat zou een geweldige prijs zijn om nog meer resultaat te boeken en m’n laatst jaar als tuingereedschap goed af te sluiten en als de fitste versie van mezelf de 30 in te gaan!

 99. Wat een super winactie! Ik zou ontzettend graag willen winnen aangezien in aankomende maandag weer begin met trainen in de sportschool na dit 2 jaar niet gedaan te hebben. Ik heb dit 2 jaar geleden opgegeven omdat ik niet weet hoe ik moet trainen en welke voeding ik hierbij nodig heb. Ik kwam nooit verder met trainen en het had dus helemaal geen nut. Ik haalde hier niet uit wat ik wilde, dit gaf een frustrerend en vervelend gevoel. Door de juiste coaching kan ik op de juiste manier trainen. Hierdoor zal ik zekerder worden, vrolijker en lekkerder in mijn vel zitten. Ik ben veel actief op social media zoals instagram. Het lijkt me leuk om via dit kanaal mijn fitjourney met anderen te delen, hiernaast nog blogs erover te schrijven en progressiefoto’s te delen.

  Ik ben niet te zwaar (eerder te licht) en het lijkt me leuk als hier ook eens aandacht aan wordt besteed. Vaak zijn progressiefoto’s te zien van personen die zijn afgevallen, maar om eens een progressie te zien van iemand die lichter is en graag wilt aankomen in spiermassa is ook belangrijk om in het daglicht te zetten. Ik denk dat er namelijk meerdere meiden met het probleem kampen dat ze juist op een gezonde, mooie manier willen aankomen :). Ik hoop een kans te maken op de coaching en zal in dat geval alles geven en met veel plezier de strongfitjourney beginnen! 😀

  Liefs,

  Tamara

 100. Voordat ik zwanger werd was ik fit, lette ik netjes op wat ik at en liep ik 3x per week hard. Ik was gelukkig met mijn gezonde levensstijl en dacht dat ik na de zwangerschap makkelijk terug zou kunnen gaan naar dit patroon. Boy, was I wrong  Wennen aan een klein wezentje dat constant aandacht nodig had, gebroken nachten en daarna de combinatie van werk, studie en baby. Ik was al blij wanneer ik tien minuten voor mezelf had om even uitgebreid te douchen! Gezond eten? Pfff…ik was al blij als ik aan het eind van de dag iets at. En hardlopen stond op een laag pitje. Sterker nog: het pitje was uit.

  Maar: goed nieuws! Inmiddels zijn we een jaar verder. Het duurde even maar ik heb een modus gevonden tussen werk, studie en dreumes én ik heb zelfs weer tijd om hard te lopen. Terwijl de kleine man op de opvang is, ren ik nog even snel een rondje door het park, om vervolgens ’s middags college te volgen. En op werkdagen checken man en ik elkaars’ rooster en wisselen we de sportdagen af. En soms gaat de kleine mee op de fiets en dan fietsen mijn mannen gezellig mee, terwijl ik -al rennend- de tien kilometer probeer aan te tikken.

  Gaandeweg vormde ik een nieuw doel in mijn hoofd. Een groot doel: Een Marathon lopen. En ik heb de knoop doorgehakt! Ik ga het doen. In mijn eigen stad, Rotterdam, in april 2017. Nu ben ik dus in training. En met die training ben ik de twintig kilo die ik tijdens de zwangerschap aankwam -Jaa, ik genoot volop van bitterballen, chocomel, braadworsten en allerlei andere vette dingen- bijna weer kwijt. Maar…die laatste zes kilo’s willen er niet af. En ik weet hoe dat komt. Nu ik langere afstanden loop dan mijn vaste rondje van 5 KM, kom ik elke keer terug van het lopen met Berentrek. En ja: tegen Berentrek helpt een stukje komkommer niet. Of een handje snoeptomaatjes. Nee: Berentrek wordt alleen gestild met Een Echte Maaltijd. Dus ik eet als een bootwerker. En ook al weet ik dat dat niet echt bevorderlijk is voor het afvallen, mijn lichaam schreeuwt erom en dus eet ik. Liever met een volle maag naar bed dan eindeloos draaien omdat mijn maag blijft protesteren.

  En daar komen jullie dus om de hoek, lieve mensen van Strongfit! Wat zou ik blij worden van coaching om mijn doel (de Marathon) te halen, de laatste kilo’s te verliezen en te leren hoe ik mezelf moet voeden na het lopen van langere stukken. Misschien eet ik dan nog wel als een bootwerker na het lopen, maar dan weet ik tenminste zeker dat het wel op een verantwoorde manier gaat i.p.v. het onbeperkte schransen wat ik nu doe. Al moeten jullie me wel beloven dat ik “the occasional kalfsvleeskroket” niet hoef te schrappen uit mijn leven. Maar als ik zie dat Noortje gewoon een Magnum mag eten, dan komt dat vast goed 😉

 101. Dat zou echt geweldig zijn om dit te mogen winnen. 3 jaar geleden heb ik een hormoon behandeling gehad en de kilo’s er niet meer vanaf kunnen krijgen. Het sporten vind ik zo lastig om mezelf te motiveren, het gaat vaak even goed en dan stop ik er weer mee. Ik wil zooooo graag mij weer lekker in mijn vel kunnen voelen. Helaas wonen al mijn vriendinnen en familie te ver om samen te sporten dus dat is ook iets wat ik erg mis. Ik wil zo graag krachttraining gaan doen en als ik in de sportschool sta weet ik niet wat ik precies moet doen. Strongfit zou de stok achter de deur zijn om een goede start te zijn naar een gezonde leefstijl!

 102. Waarom moet ik winnen? Nou lang verhaal kort, hier komt ie:

  De ommeslag kwam voor mij na mijn afstuderen. 3 jaar in Engeland gewoond, gestudeerd en onwijs genoten van de chips en cider. 3 jaar waarin ik niet heb gesport (want te duur en te druk, jaja smoesjes..), amper bezig ben geweest met gezonde voeding (hallo zakje crisps bij de lunch!) en als ik dan even terug was in Nederland moest ik vooral genieten van het Hollandse goede leven (yes lekkere wijn, bitterballen en paprikachips!). Met behoorlijk wat extra kilo’s tot gevolg. De laatste maanden voor mijn afstuderen joinde ik Instagram en ging vanzelfsprekend een hoop inspirerende personen volgen. Mensen met een verhaal, die kennis deelden over voeding, sporten en natuurlijk jaloersmakende foto’s maakten. Voor mij was dit een optelsom waardoor ik eindelijk de motivatie had om iets te veranderen. En met succes! Flink sporten + minder en gezonder eten heeft er toe geleid dat ik nu dik 15 kilo minder weeg en een gewicht heb waar ik heel blij mee ben. De vorm van mijn lichaam is dan weer een ander verhaal. Ja, ik ben sterker en heb meer spieren maar echt heel zichtbaar is het allemaal nog niet. Kortom, mijn vetpercentage moet omlaag en wat extra bootygains zou ik ook niet erg vinden. Maar voor die laatste loodjes is kennis nodig die ik (nog) niet heb, waardoor ik nu voor mijn gevoel doelloos train en qua voeding ook niet de juiste kant op ga. Daarbij werk ik als event manager soms tegen de 50 uur per week en vind ik het onwijs lastig om me dan ook nog te focussen op gezonde voeding en bewegen. Daarom heb ik iemand nodig die me houvast geeft, een stok achter de deur is en mij leert wat wel en wat niet werkt zodat ik het straks ook zelf kan. I want (and need!) a coach!

 103. Dat zou echt geweldig zijn om dit te mogen winnen. 3 jaar geleden heb ik een hormoon behandeling gehad en de kilo’s er niet meer vanaf kunnen krijgen. Het sporten vind ik zo lastig om mezelf te motiveren, het gaat vaak even goed en dan stop ik er weer mee. Ik wil zooooo graag mij weer lekker in mijn vel kunnen voelen. Helaas wonen al mijn vriendinnen en familie te ver om samen te sporten dus dat is ook iets wat ik erg mis. Ik wil zo graag krachttraining gaan doen en als ik in de sportschool sta weet ik niet wat ik precies moet doen. Strongfit zou de stok achter de deur zijn om een goede start te zijn naar een gezonde leefstijl!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.