herbalife workout

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Na drie geweldige edities, is het tijd voor de (helaas) laatste editie van de Herbalife workout. Maar niet getreurd! Want ook deze keer selecteren we weer drie lucky girls die, samen met onze Fit Girls, mee mogen doen aan deze te gekke workout!

Inmiddels zijn onze Fit Girls al bijna pro’s geworden in de pittige Herbalife workouts, die ze samen met de drie winnaressen deden. (Lees de reports van de killer workouts hier, hier én hier.) Ook deze keer trainen Fitgirlcode en Jogha oprichtster Aranka, crossfit fanaat Roos en Mount Everest-beklimmer Lotte weer met jou mee.

Wat ga je doen?

Op 7 december ga je naar de Supperclub in Amsterdam, waar je jezelf de hele middag flink in het zweet gaat werken. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim ;). Om je goed voor te bereiden op de workout, begin je de dag met het proberen en testen van allerlei heerlijke Herbalife24 producten. Om vervolgens, samen met de Fit Girls, onder begeleiding van een professionele Herbalife trainer een killer workout neer te zetten!

Tell me more!

Omdat we begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt meedoen, hier nog even kort alles op een rijtje:
Wat: Herbalife workout 4
Waar: Supperclub in Amsterdam
Wanneer: 7 december van 13.30 – 16.00
Hoe: Doorloop beide onderstaande stappen:
1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


2. Laat in de comments weten waarom jij wilt winnen!

Op donderdag 1 december worden er drie lucky winnaressen gekozen, grijp snel je kans want dit is echt de allerlaatste!

Recommended Posts

13 Comments

 1. Ik zou heel graag willen winnen!
  6 keer per week doe ik krachttraining, maar het lijkt mij leuk om mezelf eens uit te dagen door gedrillt te worden! En toevallig ben ik dan vrij!!!

 2. Na 2,5 jaar topsport te hebben beoefend naast mijn studie heb ik moeten stoppen vanwege een blessure. Nu is het blessure leed helemaal verdwenen en ben ik kei hard aan het werk om in top conditie te komen en te blijven. Dit zou ik een geweldige kans vinden om die top conditie weer eens in te zetten!

 3. Ik zou graag met de fit girls de uitdaging aan willen gaan en de passie met ze delen. ??
  Ook een stuk ervaring opdoen om mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden met Herbalife!

  No pain no gain. ??

 4. Lijkt me super leuk om te winnen! Gaat niets boven een middag knallen!! Leuk om dat een keer op een andere locatie te doen dan in de sportschool en te leren van iemand anders ?

 5. Yessssss eindelijk, de vorige keer had ik me ook opgegeven maar kon ik niet omdat ik tentamens had *huil* Deze keer kan ik er gelukkig wél bij zijn, want dit lijkt me zo supergaaf om te doen!! De locatie is ook supervet, echt benieuwd naar de workout.. Dames, I’m ready! (Kies mij kies mij)

 6. Wow, dat zou echt superleuk zijn om tijdens mijn verjaardag te doen! In getallen een jaartje ouder, maar hopelijk na die dag 10 jaar jonger haha! Sport is mijn passie, dus het lijkt me fantastisch als ik dat op deze bijzondere dag bij jullie mag komen doen! Dan doe ik mijn feestmuts op, beloofd! Hopelijk tot dan! X Sabine

 7. Altijd enthousiast over jullie artikelen en natuurlijk lijkt t me super tof om me jullie een middag te knallen! Daar kom ik vanuit Limburg wel voor naar Amsterdam! Yes! Kies mij???

 8. Het lijkt me erg leuk om te winnen! Kortgeleden ben ik voor de 2de keer geopereerd aan mijn knie en ik hoop dat ik nu weer lekker volle bak kan gaan sporten en weer lekker in mijn vel zitten met een sterke knie (onder andere;) ) Liefs, Lotte

 9. 1 jaar geleden ben ik begonnen met mijn leefstijl helemaal om te gooien. Ik verloor 10 kilo en ben daarna gestart met krachttrainen. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen. Sport, gezondheid en management, omdat ik andere mensen wil gaan helpen met het veranderen van hun leefstijl en ze daarbij te gaan coachen.
  Deze kans die jullie geven lijkt mij hierom een onwijs gave kans. Ik kan hier zoveel meer van leren.

 10. 1 jaar geleden ben ik begonnen met mijn leefstijl helemaal om te gooien. Ik verloor 10 kilo en ben daarna gestart met krachttrainen. Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen. Sport, gezondheid en management, omdat ik andere mensen wil gaan helpen met het veranderen van hun leefstijl en ze daarbij te gaan coachen.
  Deze kans die jullie geven lijkt mij hierom een onwijs gave kans. Ik kan hier zoveel meer van leren. Hopelijk tot dan☆

 11. Ik kan een heleboel rededen bedenken waarom ik graag mee wil doen aan deze toffe workout…
  Maar de belangrijkste is denk ik, omdat ik hou van sporten en het me gewoob onwijs gezellig en mega leuk lijkt met de fitgirls een workout te doen! En dat ook nog in amderdam op een toffe locatie. Ik ben om 😀

 12. Wauw hele leuke actie en ik doe graag mee.
  Laatste weken ben ik mijn motivatie in sporten een beetje kwijt geraakt.
  Hopelijk vind ik mijn motivatie weer terug 7dec en gaan we 2016 nog goed afsluiten en 2017 met genoeg sportmotivatie inluiden.
  Fingerscrossed – Pascale Aay

 13. Ja! Heel graag.
  Door een drukke studie en baan raakt soms mijn sportleven even op de achtergrond. Ik hou d’r van om me fit te voelen. Dus zou graag mee doen met zo’n super toffe work-out. De hele week werken en woensdag is mijn vrije dag ;)!
  Dus perfect. Een start en motivatie om m’n sporten weer wat fanatieker op te pakken.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.