WINACTIE: 3x pakket van The Tea lab met Fitgirlcode thee

Give aways door roos-aduagyei

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

YES! Het is weer tijd voor een super toffe winactie. Dit keer maken 3 dames kans op een pakket van The Tea Lab vol met lekkere verse thee en snacks. Er zit zelfs een speciale editie bij, namelijk de enige echte Fitgirlcode thee. En die móet je echt proeven.

Een tijdje geleden verzamelde de hele Fitgirlcode crew zich bij The Tea Lab voor een heerlijke high tea. We hebben gesmuld van al het lekkere eten maar we kregen ook de kans om meer te leren over verse thee tijdens de workshop. Zo is ons bijvoorbeeld verteld dat verse thee een uitstekende keuze is wanneer je iets gezonds wilt drinken omdat het veel antioxidanten bevat. Ook is het een stuk lekkerder wanneer je voor de tweede keer een glaasje inschenkt omdat de verse thee dan pas de kans heeft gehad om goed in te trekken. Leuk om te weten, toch? :)

the tea lab

Eigenlijk zou iedereen alleen nog maar verse thee moeten drinken. Het is zo veel lekkerder en gezonder dan thee uit een standaard zakje. Wist je dat er in de meeste theezakjes uit de supermarkt kunstmatige aroma's of zelfs suikerbolletjes worden toegevoegd om de mindere kwaliteit te verbergen? Pure thee van goede kwaliteit heeft dit niet nodig, deze geeft van zichzelf al genoeg smaak af. Twijfel je over de kwaliteit van je thee? Knip dan eens een zakje open en kijk wat je aantreft. Als de thee heel fijn is, zonder zichtbare blaadjes, dan is het van mindere kwaliteit. De 'dust' die je in je theezakje hebt is eigenlijk een restproduct dat achterblijft als de theeblaadjes verkocht zijn. Het geeft snel kleur af in je theewater, maar heeft minder smaak!

Elke Fit Girl houdt van thee, maar hoe zonde is het als je daardoor deze suikers binnenkrijgt? Terwijl thee juist gezond zou moeten zijn! Daarom hebben we samen met The Tea Lab een toffe winactie opgezet met pure thee en allemaal healthy lekkers!

The tea lab

Wat kun je winnen?

Drie meiden maken kans op een theepakket ter waarde van €30,- van The Tea Lab. En dit zit er allemaal in:

  • De enige echte Fitgirlcode kruidenthee
  • Een blikje special tea (je hebt de keuze uit: Detox, Healthy, Beauty, Skinny)
  • Theefilters
  • 2 Homemade granola bars (perfect als snel ontbijt to-go en super healthy, vrij van geraffineerde suikers, gluten & noten)
  • 3 homemade vegan energyballs (guilt-free snack!)

Geloof mij, dit is het perfecte pakket voor iedere grote theeleut!

Wat moet je doen?

Doorloop alle drie de stappen:

  1. Volg The Tea Lab op Instagram of Facebook.
  2. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief vol inspiratie en updates:

  3. Vertel in de comments van deze blogpost wat jouw ideale tea break is!

We zijn heel benieuwd naar wat jouw ideale tea break is, dus laat het ons vooral weten! Je kunt meedoen t/m 7 februari. Daarna ontvangen de lucky winners van ons een e-mail. Good luck!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.