Winnen: 2x sportschoolabonnementen bij de gym Stride6ft8

Give aways door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Op zoek naar een (super Instagram-waardige) gym die jou een flinke dosis motivatie bezorgt? Dan is deze winactie echt iets voor jou! We mogen namelijk twee abonnementen van 3 maanden weggeven voor de Rotterdamse gym Stride6ft8! En dat is niet zomaar your average gym. Lees snel verder waarom dat precies is!

In een oude wasserij op de rand van de Rotterdamse wijk Crooswijk (waar naar verluidt de was van de Holland America lijn nog werd gedaan!), huist tegenwoordig de vernieuwende sportschool Stride6ft8. Door deze ongelofelijk toffe locatie is dit niet alleen de mooiste gym met het leukste achtergrondverhaal, je kunt er ook nog eens fit worden en de beste Insta-foto’s schieten op een en dezelfde plek.

Bij Stride6ft8 wordt er alles aan gedaan om je te motiveren om jezelf helemaal te geven tijdens die workout. Hoe ze dat doen? Alle trainingen die je doet bij Stride6ft8 zijn in groepsvorm! (Behalve de personal training natuurlijk.) Dit betekent niet dat jij met klasjes van 20 man moet schreeuwen om de aandacht van de trainer hoor. Met maximaal 11 personen per klasje zijn de lessen enorm persoonlijk.

https://www.instagram.com/p/BPK94tPgPtK/?taken-by=stride6ft8

Tijdens de trainingen (waarbij je kunt kiezen uit total body, lower body, bootcamp of boksen) krijg je een activity tracker van Polar om. Jouw hartslag wordt direct verbonden met een groot scherm, waardoor je jouw intensiteit, hoeveel je nog kunt geven en hoeveel kcal je hebt verbrand in een oogopslag ziet. Zodra er een milestone door de groep is behaald (zoals gezamenlijk 1000 calorieën verbrand), krijg je een virtuele medaille. Yes! Dat is nog eens motivatie. Ook aan het eind van de les kun je in de prijzen vallen. Zo kun je de titel Zone Master krijgen, als jij als langste in de vetverbrandingszone hebt gezeten. Of Master of Cooling Down als jij als eerste jouw hartslag weer naar beneden hebt gekregen tijdens de cooling down.

Wil jij die workouts bij deze gym weleens meemaken? We mogen 2 abonnementen van 3 maanden (à €270 per abonnement) weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. It's as simple as that. :) Zien we jou straks in onze favoriete gym uit Rotterdam?

[ninja_forms id=16]

Psst.. Vergroot jouw kansen door Stride6ft8 ook op Facebook en Instagram te liken! Heb je gelijk een gezonde dosis workout motivatie op jouw timeline! 

De winactie loopt tot en met 12 maart. Maandag 13 maart krijgen winnaars persoonlijk bericht via email.

https://www.instagram.com/p/BOwkCDhASSc/?taken-by=stride6ft8

https://www.instagram.com/p/BOu6GweAojo/?taken-by=stride6ft8

https://www.instagram.com/p/BOubV5YAR72/?taken-by=stride6ft8

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.