5 redenen waarom je moet meedoen aan de Vondelrun

Events door robin-den-besten

Op 26 februari vindt de tweede editie van de Vondelrun plaats. Niet alleen Amsterdammers, maar mensen vanuit het hele land doen mee aan deze toffe run. Zelfs Rotterdammers reizen er voor af naar de hoofdstad. ;) Wat ons betreft is dit een van de leukste hardloopwedstrijden van de komende tijd. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

1. De run vindt plaats in het mooiste park van Amsterdam

De naam Vondelrun zegt het al: je rent rondjes door het prachtige Vondelpark en kunt dus eindeloos om je heen kijken en genieten van de mooie natuur.

2. (Bijna) iedereen kan eraan meedoen

Ben je nog niet zo’n ervaren runner? No worries! Bij de run kun je kiezen uit drie afstanden: 3,3 km (een rondje), 6,7 km (twee rondjes) of 10 km (drie rondjes). Genoeg keus voor iedereen!

3. Je draagt bij aan een goed doel

Door mee te rennen doe je automatisch een bijdrage aan het Diabetes fonds en kun je bijdragen aan de genezing van diabetici.

4. Je krijgt korting op Jogha

Na de run ontvang je een hele leuke goodiebag waarin je onder andere een hele goede kortingscode voor Jogha in kunt vinden. Zo kun je jezelf meteen belonen voor je fantastische prestatie!

5. Je werkt aan je goede voornemens

Ook februari is nog een perfecte maand om te werken aan je goede voornemens. Ben je in januari eindelijk begonnen met hardlopen? Zet dan de tweede grote stap en schrijf je in voor deze te gekke run!

Als je nu nog niet genoeg redenen hebt om mee te doen weten wij het ook niet meer. Schrijf je snel in, want de kaarten gaan behoorlijk hard! Zien we je daar?

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.